Video
Loppuvuoden 2008 tapahtumia

Pävien viemän tärkeimpiä tapahtumia syyskuusta 2008 joulukuuhun 2008.

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Stephanie, Philip ja Melanie

Stephanie, Philip ja Melanie

Stephanie ja Melanien välit eivät ikinä parantuneet. Melanie muutti heidän mukanaan Salemiin. Kun Stephanie ilmiantoi Melanien poliisille Trentin murhasta, Max jätti hänet.

Melanie ja Nick alkoivat viettää paljon aikaa yhdessä. Melaniesta tuli pakkomielle Nickille. Melanie sai tietää Nickin tappaneen hänen isänsä, Trentin. Kun Nick joutui vankilaan, hän antoi kehittelemänsä polttoaineprojektin oikeudet Melanielle.

Stephanie sai töitä Titanin harjoittelijana ja alkoi työskennellä Philipin kanssa. He alkoivat tapailla loppuvuodesta 2008. Myös Melanie sai töitä Titanista polttoaineprojektinsa avulla ja iski silmänsä Philipiin.

Näytä kaikki

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Lucas, Chloe ja Daniel

Lucas, Chloe ja Daniel

Lucas ja Chloe muuttivat yhdessä Hortonien mökkiin. Lucas sai töitä Titanista. Hän vietti aikaa Chloen ja tyttärensä, Allien, kanssa. Lucas ja Chloe olivat Katen tukena, kun tämä sairastui keuhkosyöpään. Lucas kosi Chloe marraskuussa 2008, mutta he julkistivat kihlauksensa vasta, kun Katen tila parani. Chloe lahjoitti luuydintään Katelle ja pelasti siten tämän hengen.

Kaiken sairaalassa vietetyn ajan jälkeen, Chloe ja Daniel lähentyivät. He aloittivat pian salasuhteen.Kun Chloe lopulta jätti Lucasin, tämä murtui. Lucas hukutti huolensa alkoholiin ja sai samalla tietää Chloen suhteesta. Hän meni tapaamaan Chloea ja Danielia, mutta loukkaantui vakavasti Danielin asunnon räjähdettyä kaasuvuodon takia. Räjähdyksen takia Lucas ei muistanut mitään edellisestä illasta. Syyllisyyttä poteva Chloe palasi Lucasin luokse ja meni tämän kanssa naimisiin.

Lucas teki kaikkensa saadakseen liittonsa toimimaan, mutta se ei ollut mahdollista, koska Chloe ei ollut rehellinen tunteistaan Danielia kohtaan. Daniel ja Chloe yrittävät löytää aikaa toisilleen eikä kestänyt kauan, kun Kate näki heidät yhdessä.

Näytä kaikki