Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Lucas, Chloe ja Daniel

Lucas, Chloe ja Daniel

Lucas ja Chloe muuttivat yhdessä Hortonien mökkiin. Lucas sai töitä Titanista. Hän vietti aikaa Chloen ja tyttärensä, Allien, kanssa. Lucas ja Chloe olivat Katen tukena, kun tämä sairastui keuhkosyöpään. Lucas kosi Chloe marraskuussa 2008, mutta he julkistivat kihlauksensa vasta, kun Katen tila parani. Chloe lahjoitti luuydintään Katelle ja pelasti siten tämän hengen.

Kaiken sairaalassa vietetyn ajan jälkeen, Chloe ja Daniel lähentyivät. He aloittivat pian salasuhteen.Kun Chloe lopulta jätti Lucasin, tämä murtui. Lucas hukutti huolensa alkoholiin ja sai samalla tietää Chloen suhteesta. Hän meni tapaamaan Chloea ja Danielia, mutta loukkaantui vakavasti Danielin asunnon räjähdettyä kaasuvuodon takia. Räjähdyksen takia Lucas ei muistanut mitään edellisestä illasta. Syyllisyyttä poteva Chloe palasi Lucasin luokse ja meni tämän kanssa naimisiin.

Lucas teki kaikkensa saadakseen liittonsa toimimaan, mutta se ei ollut mahdollista, koska Chloe ei ollut rehellinen tunteistaan Danielia kohtaan. Daniel ja Chloe yrittävät löytää aikaa toisilleen eikä kestänyt kauan, kun Kate näki heidät yhdessä.

Näytä kaikki