Miten tähän päädyttiin: Lucas, Chloe ja Daniel

Lucas, Chloe ja Daniel

Lucas ja Chloe muuttivat yhdessä Hortonien mökkiin. Lucas sai töitä Titanista. Hän vietti aikaa Chloen ja tyttärensä, Allien, kanssa. Lucas ja Chloe olivat Katen tukena, kun tämä sairastui keuhkosyöpään. Lucas kosi Chloe marraskuussa 2008, mutta he julkistivat kihlauksensa vasta, kun Katen tila parani. Chloe lahjoitti luuydintään Katelle ja pelasti siten tämän hengen.

Kaiken sairaalassa vietetyn ajan jälkeen, Chloe ja Daniel lähentyivät. He aloittivat pian salasuhteen.Kun Chloe lopulta jätti Lucasin, tämä murtui. Lucas hukutti huolensa alkoholiin ja sai samalla tietää Chloen suhteesta. Hän meni tapaamaan Chloea ja Danielia, mutta loukkaantui vakavasti Danielin asunnon räjähdettyä kaasuvuodon takia. Räjähdyksen takia Lucas ei muistanut mitään edellisestä illasta. Syyllisyyttä poteva Chloe palasi Lucasin luokse ja meni tämän kanssa naimisiin.

Lucas teki kaikkensa saadakseen liittonsa toimimaan, mutta se ei ollut mahdollista, koska Chloe ei ollut rehellinen tunteistaan Danielia kohtaan. Daniel ja Chloe yrittävät löytää aikaa toisilleen eikä kestänyt kauan, kun Kate näki heidät yhdessä.

Kate päätti kostaa heille. Hän myrkytti Chloen ja lavasti Danielin syylliseksi. Kun Danielista tuli pääepäilty, Lucas sai tietää Danielin ja Chloen olevan rakastavaisia. Lucas istui Chloen sängyn vierelle tämän maatessa koomassa. Kun Chloe heräsi, hän ilmoitti rakastavansa Danielia ja jätti Lucasin.

Lucas alkoi taas juoda. Maggie, Will ja Sami saivat hänet lopulta vieroitukseen. Lucas palasi Salemiin kuukausia myöhemmin selvittämään välinsä läheistensä kanssa. Hän muutti pian sen jälkeen Kiinaan hoitamaan Katen yritystä.

Chloe ja Daniel olivat onnellisia, kunnes Danielin ystävä, Carly Manning, palasi Salemiin. Daniel järkyttyi saatuaan tietää, että Melanie oli hänen ja Carlyn biologinen tytär. Chloe tuli mustasukkaiseksi Carlysta. Vivian Alamain sai Chloen uskomaan, että Carlylla ja Danielilla oli suhde. Chloe haki lohtua Philipiltä. He makasivat yhdessä. Pari viikkoa myöhemmin Chloe sai tietää olevansa raskaana.

Chloe ei tiennyt oliko lapsen isä Daniel vai Philip. Carly sai tietää Chloen syrjähypystä ja vaati tätä tekemään isyystestin. Testin mukaan Philip oli vauvan isä. Caroline kuitenkin vaihtoi testitulokset, joten kaikki luulivat Danielin olevan isä.

Chloe ja Daniel menivät naimisiin. Chloe synnytti pojan, Parkerin, marraskuussa. Parkerin ristijäisissä Caroline paljasti vaihtaneensa testitulokset. Daniel suuttui ja jätti Chloen.

Chloe ei kestänyt Danielin menettämistä vaan vaipui syvään masennukseen ja yritti tehdä itsemurhan. Hän joutui antamaan Parkerin huoltajuuden Philipille. Philip muutti Parkerin kanssa Chicagoon Katen kerrottua, että Chloe aikoi karata poikansa kanssa.

Chloe yritti saada elämänsä kuntoon pitämällä laulutunteja ja järjestemällä tapaamisia Parkerin kanssa. Samaan aikaan Chloe tapasi muukalaisen nimeltä Quinn. He makasivat yhdessä. Quinn jätti jälkeensä kirjekuoren täynnä rahaa. Muutama päivä myöhemmin he törmäsivät taas toisiinsa. Quinn sanoi haluavansa auttaa Chloea.

Chloe ei tiennyt, että Kate oli palkannut Quinnin tuhoamaan Chloen elämän. Quinn oli ottanut yhteisen yönsä Chloen kanssa nauhalle. Nauhalla näkyi myös, miten Chloe otti Quinnin jättämät rahat. Quinn kiristi nauhan avulla Chloen ryhtymään prostituoiduksi. Chloe sai tietää, että jos hän pystyisi elättämään itsensä, hän saisi todennäköisemmin tavata Parkeria useammin.

Kun prostioituja alettiin pahoinpitelemään, Quinn sulki toimintansa. Chloe tarvitsi rahaa, joten hän päätti hankkia omia asiakkaita, mutta joutui itsekin pahoinpitelyn uhriksi.

Brady, Nicole ja Kinsey löysivät Chloen ja päättivät pitää tämän ammatin salassa muilta. Chloe paljasti herättyän pahoinpitelijän olleen Vivianin apuri, Gus. Hän palkkion tunnistettuaan Gusin. Brady järjesti Chloelle koelaulun Chicagossa. Chloe sai työn ja lähti Salemista aloittamaan uuden elämän. Philip ilmoitti Chloelle, että tämä saisi jatkossa olla osa Parkerin elämää.