Miten tähän päädyttiin: Victor ja Maggie

Maggie ja Victor

DiMeroiden ja Kiriakisien välille puhkesi sota Tonyn kuoltua. EJ ja Stefano syyttivät Philipiä Tonyn kuolemasta ja palkkasivat tätä varten palkkamurhaajan. Kostoksi Victor kidnappasi Stefanon ja piti tätä panttivankina. Tällä välin EJ palkkasi miehen kidnappaamaan Philipin kihlatun, Stephanien. Philip lupasi palauttaa Stefanon vastineeksi Stephaniesta. Samalla DiMerat ja Kiriakisit sopivat rauhasta.

Tällä välin Maggie oli veljenpoikansa, Nickin, tukena. Nick jäi koukkuun kipulääkkeisiin ja alkoi piinata Melanieta. Maggie otti Melanien luokseen asumaan, kun Nick tuomittiin vankilaan Trent Robbinsin murhasta. He ystävystyivät asuessaan yhdessä. Maggie ja Mickey kohtelivat Melanieta kuten omaa lastaan.

Mickey ja Maggie päättivät lähteä yhdessä romanttiselle risteilylle. Kun Maggie meni tammikuussa 2010 auttamaan Mickeyä pakkamaan, hän löysi tämän kuolleena. Perhe oli Maggien tukena tämän suruaikana.

Philip rakastui myöhemmin Melanieen ja nai tämän. Kaupunkiin palannut Vivian Alamain sai tietää, että Melanie oli hänen vihollisensa, Carly Manningin, tytär ja yritti tappaa tämän häissä. Suojellakseen Philipiä, Victor suostui naimaan Vivianin, jos tämä jättäisi Melanien rauhaan. Vivian ja Victor menivät naimisiin toukokuussa 2010, mutta heidän avioliittonsa ei ollut onnellinen.

Maggie alkoi pyörtyillä ja pelkäsi vanhan sairautensa palanneen. Philip ja Melanie muuttivat väliaikaisesti asumaan Maggien luokse huolehtiakseen tästä. Se tarkoitti sitä, että myös Victor alkoi viettää aikaa Maggien luona. Maggie huomasikin, että hänelle alkoi kehittyä tunteita Victoria kohtaan. Vivian ei pitänyt siitä ja päätti haudata Maggien elävältä. Brady sai tietää asiasta ennen kun Maggielle tapahtui mitään ja kosti Vivianille. Vivian ei luovuttanut vaan onnistui lopulta hautaamaan Maggien. Victor tajusi, missä Maggie oli ja pelasti tämän.

Pian sen jälkeen Kiriakisien ja DiMeroiden välille puhkesi taas sota. Maggie pelkäsi, että Victor yritetään tappaa ja meni varoittamaan tätä. Valitettavasti Maggie osui luodin tielle ja vahingoittui. Hän muutti toipumaan Kiriakisien kartanoon. DiMerat ja Kiriakiset sopivat jälleen kerran riitansa.

Victor kosi Maggieta syyskuussa 2o11 ja pari meni pian sen jälkeen naimisiin. Victor ei ollut ainoa uusi mies Maggien elämässä. Bo ja Hope löysivät Alicen tavaroista todisteet, joiden mukaan Maggien munasoluja oli vuosia sitten käytetty jonkun keinohedelmöityksessä. Maggie sai tietää, että Daniel oli hänen biologinen poikansa ja Melanie hänen lapsenlapsensa.