Miten tähän päädyttiin: Kate ja Stefano

Stefano ja Kate

Kate sai tietää sairastavansa keuhkosyöpää marraskuussa 2008. Hän tarvitsi luuydinsiirteen ja sopivaksi luovuttajaksi paljastui Lucasin kihlattu, Chloe Lane. Kate alkoi parantua ja huomasi Danielin ja Chloen välien olevan kireät. Pari viikkoa myöhemmin hän näki heidän suutelevan. Kate raivostui Chloelle ja päätti kostaa tälle.

Kate myrkytti Chloen ruuan, minkä seurauksena Chloe vajosi koomaan. Sitten hän vei myrkkypullon Danielin asuntoon. Kate myös lavasti puhelinkeskustelun kuulostamaan siltä, että Chloella ja Danielilla oli ollut raju riita. Poliisi pidätti Danielin.

Daniel onnistui saamaan Katen tunnustuksen nauhalle huijaamalla tätä. Kate kolkkasi Danielin ja sitoi tämän sänkyyn. Sillä välin Kate meni tekemään sopimuksen Stefanon kanssa. Kate naisi Stefanon vastapalveluksena sille Stefano pitäisi huolen, ettei Kate joudu vankilaan. Kate ja Stefano menivät naimisiin syyskuussa 2009.

Katen ja Stefanon liitto muuttui ajan kuluessa rakkaudeksi. Kun Stefano sairastui diabetekseen, Kate piti hänestä huolta. Stefano sai myös tietää, että hänellä oli biologinen poika, Chad, Salemissa. Kate auttoi isää ja poikaa lähentymään.

Kate on sittemin keskittynyt kosmetiikkayrityksensä, Countess Wilhelminan, hoitoon ja Stefano juonimiseen. Nyt Katen entinen heila, Ian McAllister, on palannut kaupunkiin. Stefano taas sai vihdoin haltuunsa Alice Hortonin kirjekuoren, jonka sisällä on häneen liittyvä salaisuus.