Video
Loppuvuoden 2008 tapahtumia

Pävien viemän tärkeimpiä tapahtumia syyskuusta 2008 joulukuuhun 2008.

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Stephanie, Philip ja Melanie

Stephanie, Philip ja Melanie

Stephanie ja Melanien välit eivät ikinä parantuneet. Melanie muutti heidän mukanaan Salemiin. Kun Stephanie ilmiantoi Melanien poliisille Trentin murhasta, Max jätti hänet.

Melanie ja Nick alkoivat viettää paljon aikaa yhdessä. Melaniesta tuli pakkomielle Nickille. Melanie sai tietää Nickin tappaneen hänen isänsä, Trentin. Kun Nick joutui vankilaan, hän antoi kehittelemänsä polttoaineprojektin oikeudet Melanielle.

Stephanie sai töitä Titanin harjoittelijana ja alkoi työskennellä Philipin kanssa. He alkoivat tapailla loppuvuodesta 2008. Myös Melanie sai töitä Titanista polttoaineprojektinsa avulla ja iski silmänsä Philipiin.

Näytä kaikki

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Max ja Chelsea

Max ja Chelsea

Melanie aiheutti ongelmia Maxin ja Stephanien välillä. Kun Melanieta epäiltiin isänsä, Trentin, murhasta, Stephanie kertoi poliiseille Melanien olleen Trentin seurassa, kun tämä kuoli. Max suuttui Stephanielle ja erosi tästä. Chelsea oli Maxin tukena eron jälkeen. Heidän välinsä lämpenivät lopulta suhteeksi asti.

Chelsea sai keväällä 2009 kuulla äitinsä olleen vakavassa auto-onnettomuudessa, joten hän muutti Lontooseen tämän tueksi. Max päätti seurata rakastaan ja lähteä Salemista.