Miten tähän päädyttiin: Stephanie, Philip ja Melanie

Stephanie, Philip ja Melanie

Stephanie ja Melanien välit eivät ikinä parantuneet. Melanie muutti heidän mukanaan Salemiin. Kun Stephanie ilmiantoi Melanien poliisille Trentin murhasta, Max jätti hänet.

Melanie ja Nick alkoivat viettää paljon aikaa yhdessä. Melaniesta tuli pakkomielle Nickille. Melanie sai tietää Nickin tappaneen hänen isänsä, Trentin. Kun Nick joutui vankilaan, hän antoi kehittelemänsä polttoaineprojektin oikeudet Melanielle.

Stephanie sai töitä Titanin harjoittelijana ja alkoi työskennellä Philipin kanssa. He alkoivat tapailla loppuvuodesta 2008. Myös Melanie sai töitä Titanista polttoaineprojektinsa avulla ja iski silmänsä Philipiin.

Philip näki vain Stephanien ja kosi tätä. Ennen kun pari ehti nauttia kihlauksestaan, EJ:n kätyri kidnappasi Stephanien. Kätyrille kehittyi pakkomielle Stephaniesta. Philip onnistui lopulta pelastamaan kihlattunsa, mutta Stephanie kärsi pitkään sen jälkeen painajaisista. Stephanie syytti kidnappauksestaan Victoria ja pyysi Philipiä katkaisemaan välinsä isäänsä. Kun Philip ei suostunut, Stephanie jätti hänet. Philip yritti saada Stephanien takaisin, mutta kun tämä katkaisi välit lopullisesti, kun kuuli Philipin maanneen Melanien kanssa heidän ollessaan erossa.

Sekä Melanie että Stephanie iskivät seuraavaksi silmänsä kaupunkiin saapuneeseen tohtoriin, Nathan Hortoniin. Stephanie huomasi kipinöitä Melanien ja Nathanin välillä, mutta se ei estänyt häntä halumasta tätä. Stephanie teki kaikkensa pitääkseen heidät erossa. Hän repi rakkauskirjeen, jonka Melanie pyysi antamaan Nathanille. Kun Melanie sen jälkeen näki Nathanin ja Stephanien yhdessä, hän päätti jatkaa elämäänsä Philipin kanssa.

Vaikka Melanie ei ikinä päässyt yli tunteistaan Nathania kohtaa, hän nai Philipin helmikuussa 2010. Melanien onni ei kestänyt kauan. Vivian Alamain oli saanut tietää, että Melanie oli hänen vihollisensa, Carly Manningin, biologinen tytär ja yritti tappaa tämän häiden jälkeen. Carly sai tietää siitä ja ilmestyi paikalle aseen kanssa. Kun Carly tähtäsi Viviania, Melanie hyppäsi luodin eteen.

Melanie ei loukkaantunut vakavasti, mutta Carly joutui kertomaan tälle totuuden. Danielilla ja Carlylla oli vuosia sitten ollut yhden yön juttu, jonka tuloksena Melanie syntyi. Carlyn aviomies oli käskenyt Carlya antamaan lapsensa Trent Robbinsille. Melanie alkoi tutustua uusiin vanhempiinsa ja lähentyi heidän kanssaan.

Kun Nathan eräänä päivänä kertoi Melanielle rakastavansa tätä yhä, he suutelivat. Philip näki heidät ja raivostui. Hän meni Chloen luokse ja makasi tämän kanssa. Melanie kertoi seuraavan päivänä Philipille hyvästelleensä Nathanin lopullisesti suudelmalla. Philip tunsi syyllisyyttä pettämisestään. Syyllisyys paheni, kun Chloe ilmoitti olevansa raskaana.

Stephanie tiesi Philipin olevan Chloen lapsen isä, mutta halusi salata asian pitääkseen Melanien ja Philipin yhdessä. Totuus selvisi vauvan ristijäisissä. Melanie jätti Philipin ja Nathan Stephanien, kun sai tietää tämän valehdelleen. Stephanie katosi pian sen jälkeen ruudusta.

Melanie sai tietää olevansa raskaana. Philip toivoi vauvan auttavan heitä palaamaan yhteen. Melanie sai kuitenkin keskenmenon ja mietti uudelleen elämäänsä. Nathan halusi palata yhteen Melanien kanssa, mutta tämä torjui hänetkin.

Pian sen jälkeen Dario Hernandez saapui Salemiin tutkimaan siskonsa, Ariannan, murhaa. Hän ja Melanie ottivat usein yhteen erimielisyyksiensä takia. He tutkivat murhaa yhdessä ja rakastuivat siinä samassa. Dario sai kuitenkin pian töitä Argentiinasta. Melanie käski hänen ottaa työn vastaan ja päätti itse keskittyä perheeseensä ja ystäviinsä.

Yksi ystävistä oli Chad DiMera. Melanie ja Chad huomasivat, että heillä oli paljon yhteistä ja i
hastuivat toisiinsa. Chad seurusteli Melanien parhaan ystävän, Abbyn, kanssa. Kun Chad ja Abby erosivat, Chad ja Melanie yrittivät ensin vältellä toisiaan, mutta päättivät Abbyn annettua siunauksensa, alkaa seurustella.