Miten tähän päädyttiin: Chad ja Abby

Chad ja Abby

Chad ilmestyi Salemiin kesäkuussa 2009 etsimään ex-tyttöystäväänsä Miaa. Hän ei tiennyt Mian tulleen raskaaksi ja antaneen heidän lapsensa Nicolelle. Chad alkoi tutkia asioita Mian torjuessa hänet. Hän sai lopulta tietää vauvasta, joka oli jo ehtinyt kuolla meningkokkiin. Chad ja Mia surivat yhdessä lapsensa kuolemaa ja lähentyivät.

Kun Chad sai tietää Mian seurustelevan Will Hortonin kanssa, hän alkoi tapailla Gabi Hernandezia. Mia tuli kateelliseksi ja yritti saada Chadin takaisin. Chad sai tietää Mian valehtelevan suhteestaan Williin ja keskittyi viettämään aikaa Gabin kanssa.

Chad alkoi kiinnostua myös äitinsä yhteydestä Kate Robertsiin. Hän näki heidän riitelevän ja päätti tutkia asioita. Chadin äiti kuoli kaaduttuaan alas portaita. Kate otti Chadin siipiensä suojaan, koska tiesi tämän olevan Stefanon biologinen poika.

Kun Chad sai lopulta tietää totuuden isästään, hän suhtautui aluksi DiMeroihin hyvin kielteisesti. Stefano yritti silti lähentyä poikansa kanssa. Chad sai töitä DiMeroiden imperiumista ja muutti DiMeroiden kartanoon. Hän joutui eräänä päivänä keskelle DiMeroiden ja Kiriakisien välistä sotaa ja sai luodista. Chad selvisi vammoistaan ja tajusi, että hän tarvitsee etäisyyttää perheeseensä. Hän erosi töistään ja muutti pois kartanosta.

Abby palasi Salemiin maaliskuussa 2011. Hänellä oli vaikeuksia suhtautua vanhempiensa avioeroon, mutta halusi silti olla äitinsä tukena. Chad ja Abby tapasivat keväällä 2011 ja alkoivat seurustella. Kun Jack palasi Salemiin, Abby oli raivoissaan hänelle, koska koki hänen hylänneen perheensä. Chad oli Abbyn tukena.

Chad, Will ja Sonny päättivät avata nettisivuston, joka keskittyi heidän koulunsa urheilujoukkueisiin. Sivusto oli iso hitti ja siellä alkoi pian tapahtua laitonta vedonlyöntiä. Poikien oli lopulta pakko sulkea sivusto. Vedonlyöntiä harrastuneet rikolliset eivät olleet mielissään vaan kaappasivat Chadin ja Melanien. Pelätessään kuolevansa, Chad ja Melanie suutelivat ja paljastivat tunteensa toisiaan kohtaan.

Chad huomasi pian , että hänellä on enemmän yhteistä Melanien, kanssa. Myös Abby huomasi Chadin ja Melanien läheiset välit. Chad ja Abby päättivät erota uutena vuotena. Melanie ja Chad alkoivat tapailla pian sen jälkeen Abbyn annettua heille siunauksensa.

Abby käänsi huomionsa Austin Reediin ja sai töitä tämän assistenttina. Abby pääsi myös malliksi Madisonin kosmetiikkayritykseen. Hän unelmoi Austinista ja halusi tämän vastaavaan hänen tunteisiinsa. Abbyn tunteet alkoivat muuttua pakkomielteiseksi. Kun Abby eräänä päivänä löysi Austinin humalaisena toimistoltaan, hän yritti lohduttaa tätä. Austin kertoi ongelmistaan vaimonsa, Carrien, kanssa. Abby suuteli häntä. Austin sammui lopulta sohvalle. Abby riisui vaatteensa ja meni makaamaan Austinin viereen. Kun Austin heräsi, Abby kertoi hänelle heidän maanneen yhdessä. Kun Abby myöhemmin näki Austinin ja Carrien suutelevan, hänen sydämensä murtui.