Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Will ja Sonny

Will ja Sonny

Will palasi Salemiin vuonna 2009. Hänestä oli kasvanut 16-vuotias pesäpalloa harrastava lukiolainen. Will muutti Samin luokse ja auttoi tätä huolehtimaan nuoremmista sisarruksistaan. Hän ystävystyi pian kaupunkiin ilmestyneen Mian kanssa. Ystävyys syveni ajan mittaan suhteeksi.

Mia yritti samaan aikaan päästä takaisin yhteen entisen poikaystävänsä, Chad DiMeran, kanssa. Will sai lopulta tietää Mian valheista ja jätti tämän. Willillä oli myös ongelmia äitinsä kanssa. Hän muutti Katen luokse DiMeroiden kartanoon. Stefano tarjosi hänelle harjoittelupaikkaa DiMeroiden imperiumista. Will otti sen vastaan ja alkoi tutustua muutenkin paremmin Stefanoon. Sami pelkäsi DiMeroiden vaikutusta Williin, joten hänkin muutti EJ:n tarjouksesta saman katon alle.

Samaan aikaan Will lähentyi Gabi Hernandezin kanssa. Kaksikko alkoi tapailla. He yrittävät myös saada Samin ja Rafen takaisin yhteen. Kun Sami ampui EJ:tä päähän, Will ja Rafe auttoivat tätä salaamaan asian poliiseilta. Gabi ja Will olivat innoissaan, kun Sami ja Rafe vihdoin menivät naimisiin.

Näytä kaikki

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Chad ja Abby

Chad ja Abby

Chad ilmestyi Salemiin kesäkuussa 2009 etsimään ex-tyttöystäväänsä Miaa. Hän ei tiennyt Mian tulleen raskaaksi ja antaneen heidän lapsensa Nicolelle. Chad alkoi tutkia asioita Mian torjuessa hänet. Hän sai lopulta tietää vauvasta, joka oli jo ehtinyt kuolla meningkokkiin. Chad ja Mia surivat yhdessä lapsensa kuolemaa ja lähentyivät.

Kun Chad sai tietää Mian seurustelevan Will Hortonin kanssa, hän alkoi tapailla Gabi Hernandezia. Mia tuli kateelliseksi ja yritti saada Chadin takaisin. Chad sai tietää Mian valehtelevan suhteestaan Williin ja keskittyi viettämään aikaa Gabin kanssa.

Chad alkoi kiinnostua myös äitinsä yhteydestä Kate Robertsiin. Hän näki heidän riitelevän ja päätti tutkia asioita. Chadin äiti kuoli kaaduttuaan alas portaita. Kate otti Chadin siipiensä suojaan, koska tiesi tämän olevan Stefanon biologinen poika.

Näytä kaikki