Miten tähän päädyttiin: Brady ja Madison

Brady ja Madison

Brady palasi Salemiin marraskuussa 2008 päästyään vieroituksesta. Victor tarjosi hänelle työtä Titanin varajohtajana, ja Brady otti työn vastaan. Brady auttoi myös isäänsä saamaan muistinsa takaisin. Hän jäi Salemiin Johnin muutettua Sveitsiin. Samaan aikaan Brady myös ystävystyi Nicolen kanssa. Hän oli Nicolen tukena, kun tämä menetti vauvansa ja auttoi tätä salaamaan asian EJ:ltä.

Brady huomasi, että hänelle alkoi kehittyä tunteita Nicolea kohtaan. Hän yritti estää Nicolea naimasta EJ:n, mutta tämä valitsi EJ:n. Kun Brady ilmestyi heidän häihinsä, EJ:n korstot veivät hänet ulos ja hakkasivat hänet.

Brady tapasi pian Arianna Hernandezin, jonka kanssa hän aloitti suhteen. Suhde auttoi hänet unohtamaan Nicolen ja DiMerat. Brady kosi Ariannaa maaliskuussa 2010. Vaikka Brady rakasti Ariannaa, hän ei pystynyt pysymään erossa Nicolesta. Nicole tiesi sen ja käytti sitä erottaakseen Bradyn ja Ariannan.

Nicole lavasti Ariannan syylliseksi Salemin miesten pahoinpitelyihin. Arianna yritti vakuuttaa syyttömyyttään Bradylle, mutta tämä ei uskonut häntä, joten Arianna jätti hänet.

Siitä alkoi Bradyn alamäki. Nicole oli Bradyn tukena ja alkoi pian tapailla tätä. Brady aloitti juomisen uudelleen, mikä huolestti hänen perhettään ja ystäviään. Hän sai tietää Vivian Alamainin aikovan haudata Maggie Hortonin elävältä. Vivian oli myös siirtänyt Bradyn äidin ruumiin lemmikkihautausmaalle tehdäkseen tilaa Maggielle. Brady raivostui ja käytti Vivianin juonta tätä vastaan. Hän hautasi Vivianin elävältä ja kidutti tätä viikkoja kameran ja korvakuulokkseen kautta.

Vivianin pelasti lopulta tämän palvelija. Vivian hautoi kostoa Kiriakiseille ja osti valtaosan Titanin osakkeista. Samaan aikaan Nicole teki sopimuksen EJ:n kanssa ja joutui sen takia luopumaan Bradysta.

Brady purki vihansa Viviaanin ja kuljetutti tämän autiolle saarelle. Hän pelasti tämän vasta Victorin pyynnöstä. Samalla Vivian joutui luovuttamaan Titanin omistajuuden Bradylle.

Brady sai kuulla, että Arianna kuoli yliajossa ja syytti siitä EJ:tä, jonka kätyri yliajaja oli. Hän palkkasi korston hakkamaan EJ:n ja viimeisteli teon itse. Brady melkein tappoi EJ:n, mutta Melanie esti häntä.

Titan osti syksyllä 2011 kosmetiikkayrityksen, Mad World Cosmeticsin, jonka omistajaan, Madison Jamesiin, Brady ihastui välittömästi. Madison ja Brady alkoivat tapailla. Madison ja Kate tunsivat toisensa entuudestaan ja alkoivat pian kilpailla Salemin kosmetiikkamarkkinoista. Madison kannusti Bradya auttamaan Johnia rakentamaan Basic Blackin uudelleen pohjalta. Brady jätti Titanin ja ryhtyi isänsä yhtiökumppaniksi.

Bradyn ja Madisonin välit kukoistivat. Brady kosi Madisonia helmikuussa 2012. Madison ei antanut Bradylle vastausta. Kun Brady meni myöhemmin samana iltana tapaamaan Madisonia, hän löysi tämän huoneesta Madisonin kaupunkiin muuttaneen aviomiehen, Ian McAllisterin.