Miten tähän päädyttiin: Austin ja Carrie

Carrie ja Austin

Carrie ja Austin palasivat Salemiin syyskuussa 2011. Asianajana toimiva Carrie päätti ryhtyä Johnin puolustusasianajajaksi, kun tätä syytettiin kavalluksesta. Samin aviomies, Rafe, toimi Carrien apurina. Austin taas sai töitä syyttäjän puolelta. Vastaikkaisilla puolilla olo kiristi pariskunnan välejä, mutta he päättivät saada suhteensa toimimaan.

Kun John saatiin todistettua syyttömäksi, Carrie päätti perustaa oman asianajotoimiston Salemiin Rafen kanssa. Austin taas sai töitä opettajana Salemin yliopistolla. Hän palkkasi assistentikseen häneen ihastuneen Abby Deverauxin.

Austin ei tiennyt Abbyn tunteista häntä kohtaan vaan kohteli tätä ystävänä. Hän uskoutui tälle myös ongelmistaan Carrien kanssa. Carrien ja Rafen välit alkoivat lämmetä heidän työskennellessään yhdessä. He päätyivät suutelemaan toisiaan voitettuaan ensimmäisen juttunsa. Austin suuttui saatuaan tietää asiasta.

Austin joi itsensä humalaan ja meni nukkumaan toimistolleen. Abby ilmestyi paikalle. Austin kertoi Carrien petoksesta. Abby suuteli häntä. Austin sammui lopulta sohvalle. Abby riisui vaatteensa ja meni Austinin viereen makaamaan. Kun Austin heräsi, hän uskoi heidän maanneen yhdessä. Abby antoi hänen uskoa sen. Järkyttynyt Austin meni sopimaan riitansa Carrien kanssa.

Nyt Carrie ja Austin yrittävät paikkailla välejään Austinin salatessa, mitä Abbyn kanssa tapahtui. Abbylla on yhä pakkomielle Austinista ja hän yrittää tehdä kaikkensa erottaaksen heidät.