Sivut
Tämän viikon jaksoselostukset

Jaksoselostukset viikolle 23.7-27.7. Sarja jäi nyt olympialaisten takia kahden viikon tauolle ja palaa ruutuun 13.8.

Vaihdoin myös ulkoasun Jack&Jennifer-aiheiseksi. Jack ja Madison poistuvat ruudusta 15.8.

Kulissien takana
Potkut 4 näyttelijälle

Kulissien takaiset muutokset jatkuvat. Matthew Ashford (Jack), Sarah Brown (Madison), Christie Clark (Carrie) ja Patrick Muldoon (Austin) on erotettu. Ashford, Clark ja Muldoon palasivat ruutuun syyskuussa 2011 ja Brown ilmestyi Salemiin lokakuussa. Lisää potkuja on sisäpiiritietojen mukaan luvassa lähiaikoina.

Avat
25 uutta avataria

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Näytä kaikki

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Brady ja Madison

Brady ja Madison

Brady palasi Salemiin marraskuussa 2008 päästyään vieroituksesta. Victor tarjosi hänelle työtä Titanin varajohtajana, ja Brady otti työn vastaan. Brady auttoi myös isäänsä saamaan muistinsa takaisin. Hän jäi Salemiin Johnin muutettua Sveitsiin. Samaan aikaan Brady myös ystävystyi Nicolen kanssa. Hän oli Nicolen tukena, kun tämä menetti vauvansa ja auttoi tätä salaamaan asian EJ:ltä.

Brady huomasi, että hänelle alkoi kehittyä tunteita Nicolea kohtaan. Hän yritti estää Nicolea naimasta EJ:n, mutta tämä valitsi EJ:n. Kun Brady ilmestyi heidän häihinsä, EJ:n korstot veivät hänet ulos ja hakkasivat hänet.

Brady tapasi pian Arianna Hernandezin, jonka kanssa hän aloitti suhteen. Suhde auttoi hänet unohtamaan Nicolen ja DiMerat. Brady kosi Ariannaa maaliskuussa 2010. Vaikka Brady rakasti Ariannaa, hän ei pystynyt pysymään erossa Nicolesta. Nicole tiesi sen ja käytti sitä erottaakseen Bradyn ja Ariannan.

Näytä kaikki