Haastattelu
Ken Cordayn haastattelu

Siitä on yli kuukausi, kun sarja voitti Emmyn. Joko hohto on kadonnut?

Se on hauska juttu. Sarja – ja min√§, en halua olla pahan onnen tuoja – on terveempi kaikilla tavoilla kuin se on ollut v√§hint√§√§n pariin vuoteen. Kanava on innoissaan. Ei vain siit√§, ett√§ voitimme Emmyn vaan my√∂s siit√§, ett√§ katsojaluvut on nousseet kaikissa kolmessa isossa kategoriassa verrattuna viime vuoteen. NBC:n p√§√§llikk√∂ soitti ja onnitteli minua, ei vain Emmyst√§ vaan siit√§, miten sarja on parantunut ja keksinyt itsens√§ uudelleen. Uskon, ett√§ sarjalla menee nyt hyvin. Sarja on menossa oikeaan suuntaan. Aina voi ajatella “Voisimme tehd√§ enemm√§n t√§t√§” tai “Voisimme tehd√§ v√§hemm√§n t√§t√§”, mutta en aio kitist√§ siit√§ t√§n√§√§n.

Onko kuvauspaikalla tapahtunut muutoksia voiton jälkeen?

Minusta tuntuu mahtavalta, ett√§ moraali on korkeammalla kuin aiemmin. Kaikki haluavat toimia yhdess√§ ja tehd√§ sarjasta parhaan saippuan kaikkien silmiss√§. Aiemmin meit√§ vain potkittiin, potkittiin ja potkittiin joko katsojalukujen tai palkintojen puutteen takia. Siihen alkaa itsekin uskoa.¬† Sit√§ alkaa ajatella “No, emme me ikin√§ tule…” ja nyt uskomme, ett√§ pystymme mihin tahansa. Se n√§kyy ihmisten ty√∂panoksissa. Ruudussa se alkaa n√§ky√§ lokakuussa. Kuvaamme nyt niit√§ jaksoja. Tulemme n√§kem√§√§n enemm√§n hahmoja kuten Sami/EJ ja Nicole. Nicole on todella arvoituksellinen hahmo. H√§n tulee saamaan isomman ja vahvemman juonikuvion. Danielia ja Erici√§ tullaan k√§ytt√§m√§√§n. Brady tullaan n√§kem√§√§n uudessa valossa. Lis√§ksi tulemme n√§kem√§√§n paljon Rafea ja Jordania sek√§ nuorempaa n√§yttelij√§kaartia. K√§ytimme paljon ruutuaikaa Kristenin juonikuvioon. Nyt se on p√§√§ttynyt ja voimme keskitty√§ muihin juonikuvioihin.

Näytä kaikki

Haastattelu
Ken Cordayn haastattelu

Sisältää spoilereita.

Päivien viemää on Ken Cordayn veressä. Hänen isänsä oli mukana luomassa tätä 47-vuotiasta sarjaa, jota hänen äitinsä tuotti myöhemmin. Hän on ollut sarjan puikoissa kauan, mutta hän on  yhä inoissaan siitä. Corday uskoo tietävänsä, mitä fanit haluavat nähdä vuonna 2013. Tässä haastattelussa hän kertoo, mitä tänä vuonna on luvassa. Hän myös selittää, miksi superparit ovat menneet muodista ja mitä tarinaa häntä ei pelota kertoa.

Yksi asia, minkä sarja teki hyvin viime vuonna, oli nostaa esille superparit. Näemmekö vielä sellaisia romansseja?

Tässä on superparien ongelma. Kun he kävelevät sisään huoneeseen, kaikista muista tulee osa taustaa. Silloin keskitytään vain Bohon ja Hopeen tai Johniin ja Marlenaan tai Jackiin ja Jenniferiin. On paljon mielenkiintoisempaa katsojille, jos kukaan ei ole superpari ja on aina olemassa mahdollisuus, että toinen tai molemmat parin osapuolet voidaan hurmata jonkun muun toimesta. Sitten siitä tulee kolmiodraama.

Näytä kaikki