Ken Cordayn haastattelu

Sisältää spoilereita.

Päivien viemää on Ken Cordayn veressä. Hänen isänsä oli mukana luomassa tätä 47-vuotiasta sarjaa, jota hänen äitinsä tuotti myöhemmin. Hän on ollut sarjan puikoissa kauan, mutta hän on  yhä inoissaan siitä. Corday uskoo tietävänsä, mitä fanit haluavat nähdä vuonna 2013. Tässä haastattelussa hän kertoo, mitä tänä vuonna on luvassa. Hän myös selittää, miksi superparit ovat menneet muodista ja mitä tarinaa häntä ei pelota kertoa.

Yksi asia, minkä sarja teki hyvin viime vuonna, oli nostaa esille superparit. Näemmekö vielä sellaisia romansseja?

Tässä on superparien ongelma. Kun he kävelevät sisään huoneeseen, kaikista muista tulee osa taustaa. Silloin keskitytään vain Bohon ja Hopeen tai Johniin ja Marlenaan tai Jackiin ja Jenniferiin. On paljon mielenkiintoisempaa katsojille, jos kukaan ei ole superpari ja on aina olemassa mahdollisuus, että toinen tai molemmat parin osapuolet voidaan hurmata jonkun muun toimesta. Sitten siitä tulee kolmiodraama.

Koska Bo ei ole enää sarjassa, onko Hopelle luvassa vähemmän tarinaa?

Kristian Alfonsolla (Hope) on pitkä sopimus meidän kanssamme. Hänelle on tulossa juonikuvio, jonka suunta yllättää katsojat.

Onko joku muu pari, johon haluat keskittyä seuraavaksi?

Samilla ja EJ:llä on paljon kannatusta ja samaan aikaan Samilla ja Rafella on kannatusta. Juuri sellaisesta kolmiodraamasta puhun. Sama juttu on totta Danielin ja Jenniferin kanssa nyt, kun Chloe on palaamassa. Mihin Chloe sijoittuu tässä kuviossa? Ja nyt Kristen on tullut sekoittamaan Johnin ja Marlenan välit, mutta hän on iskenyt silmänsä Bradyyn.

Haluatko pitää DiMerat isossa roolissa tänäkin vuonna?

Kyllä, hyvin paljon… Stefanosta tulee näkyvämpi vuoden edetessä. Mutta samaan aikaan on uusia ihmisiä, jotka tulevat samasta sukupuusta, jota ihmiset rakastavat vihata.

Katsojat ovat ottaneet Gabin ja Nickin hyvin vastaan parina. Miksi tämä pari toimii?

Se ovat hyviä näyttelijöitä, siksi! Se ei yllätä minua, että katsojat ovat arvostaneet näkemäänsä. Kysymys kuuluukin: Mistä puristaa?

No, vauva on tulossa. Miten häiden käy?

Häät alkavat, mutta joku keskeyttää ne. En voi sanoa muuta.

Nicolella on ollut rankkaa viime aikoina. Mitä hänelle on luvassa?

Niinpä, Nicole-rukka. Hän on kokenut kovia. Tiedämme, että Eric pitää hänestä yhä, vaikka hän ei sanokaan sitä. Eric on pappi, joten hän osaa yhdistää pisteet… Hän saattaa olla Nicolen pelastava enkeli, mutta millä hinnalla?

Kaikki ovat ehtineet reagoida Willin ja Sonnyn suhteeseen. Miten tarina jatkuu?

Heidän suhteensa näytetään samalla tavalla kuin muutkin suhteet. Sitä ei erotella erikseen homotarinaksi. Se on pahinta, mitä voi tehdä.

Muut saippuat ovat pelästyneet ja lopettaneet homotarinansa, kun ne ovat päässeet kunnolla käyntiin…

Me emme pelästy. Me näemme heidät muuallakin kuin sängyssä. He todella rakastavat toisiaan ja välittävät toisistaan eikä se ole pelkkää seksiä. Tarina kertoo heistä kahdesta ja siitä, miten he selviävät muiden reaktioista. Se, keitä Sonny ja Will ovat yksilöinä on tärkeämpää kuin se, keitä he ovat parina.

Lähde: CBS – Soaps in Depth