27.5-31.5.2013

Kristenin ja Johnin suunnitelmat saavat yllättävän käänteen. Kristen vetäytyy pois Johnin luota tajutessaan rakastavansa aidosti Bradyä. Hän lähtee kotiin Bradyn luokse. Marlena saa käsiinsä valokuvan, joka todistaa Kristenin maksaneen siitä, että Brady pahoinpidellään. Brady on raivoissaan Kristenin petoksesta. Kristen yrittää saada Bradyn uskomaan, että hän oikeasti rakastaa tätä. Brady ei usko häntä vaan jättää tämän  itkemään yksin hänen peräänsä. Marlena palaa kartanolle ja löytää Kristenin. Kristen nauttii kertoessaan Marlenalle, että John yritti maata hänen kanssaan aiemmin.

Brady melkein ostaa huumeita turruttakseen tuskansa. Nicole ilmestyy paikalle lohduttamaan häntä. Hän on Bradyn seurana koko yön. Hope kuulustelee Kristeniä pahoinpitelystä.

Gabi pelästyy, kun hän ei löydä vauvaansa. Nick on vienyt vauvan tapaamaan Williä, joka herää tavatakseen tyttärensä ensimmäisen kerran. Nick kertoo Gabille ja Maggielle totuuden siitä, miten hän raiskattiin vankilassa.

Stefano, EJ ja Chad yrittävät tukea Kristeniä Bradyn peruttua häät. Kristen päättää taistella Bradystä ja lähtee tapaamaan tätä.

Marlena törmää Johniin ja ilmoittaa, ettei halua olla enää tekemisissä tämän kanssa.

JJ saa huijattua Jenniferin antamaan hänelle lisää rahaa. JJ ja Rory ostavat rahalle lisää huumeita, joita he voivat myydä ja saada voittoa.