28.1-1.2.2013

Maanantai

Brady yrittää lohduttaa Marlenaa, joka on poissa tolaltaan Johnin lähdön takia. Hän lähtee tapaamaan Ericiä ja allekirjoittamaan eropaperinsa kirkon johtokunnasta. Eric katsoo surullisena, kun hänen veljensä kävelee pois. Myöhemmin Marlena saapuu vierailemaan Ericin luona. Hän myöntää valehdelleensa Johnille ja sen olleen syy tämän lähtöön. Nicole kuulee, miten Marlena sanoo yrittäneensä saada Bradyn näkemään totuuden Kristenistä. Hän keksii, miten lavastaa Kristen valehtelijaksi. Hän ottaa mukaansa muistitikun ja lähtee Kiriakisien kartanolle. Nicole sanoo tulleensa pyytämään anteeksi Bradyltä. Hän esittää huonovointista. Kun Brady lähtee hakemaan hänelle juotavaa, Nicole lataa tiedostoja hänen koneeltaan. Juuri, kun hän on ottamassa muistitikkua, Daniel näkee hänet.

Nicole ilmestyy Kristenin ovelle ja antaa tämän kuulla kunniansa Bradyn ja tämän perheen välien tuhoamisesta. Kristeniä ei pelota vaan hän nostaa esiin Nicolen oman menneisyyden. Nicole on käymässä Kristenin kimppuun, kun Brady palaa ja vie hänet ulos huoneesta. Nicole kertoo Bradylle vihaavansa sitä, miten Kristen tekee Bradylle ja tämän perheelle. Brady arvostaa Nicolen huolta, mutta lupaa, että hänellä on kaikki hallinnassa. Brady palaa Kristenin luokse. Kristen sanoo, ettei voi uskoa Nicolen hyökänneen hänen kimppuunsa. Brady pyytää häntä jättämään Nicolen rauhaan. Hän miettii, onko Kristen mustasukkainen. Kristen vannoo, ettei ole, vaikka siinä saattaa olla totuuden siemen. He alkavat suudella, muttta Bradyn pitää lähteä.

Kristen yrittää olla huomioimatta kasvavia tunteitaan Bradyä kohtaan. Hän törmää Marlenaan ja sanoo yllättyneensä Johnin lähdöstä. Marlena haluaa tietää, kuinka kauan Kristen aikoo vielä kiduttaa Braya. Kristen sanoo toivovansa ja rukoilevansa, että heidän suhteensa kestää ikuisesti. Hope saa sillä välin tietää Johnin lähteneen, koska Marlena teki jotain. Hope tuntee syyllisyyttä tietäen, että hänellä oli osansa siinä.

Chloe haluaa muuttaa Danielin luokse Parkerin kanssa. Daniel sanoo tietävänsä, että Chloe haluaa palata yhteen. Chloe on rehellinen ja sanoo, että osa hänestä haluaa sitä, mutta eniten hän ajattelee Parkerin parasta. Daniel on otettu Chloen rehellisyydestä, mutta tekee selväksi jatkavansa elämäänsä Jenniferin kanssa. Chloe sanoo ymmärtävänsä, mutta on salaa raivoissaan.

Jennifer uskoutuu Hopelles siitä, että Chloe haluaa yhä Danelin. Jennifer sanoo voivansa samaistua Chloeen, mutta Hope käskee hänen taistella tulta vastaan tulella ja tehdä treffeistää erityiset. Jennifer ottaa neuvosta vaariin ja lähettää Danielille tekstiviestin, jossa hän sanoo haluavansa tavata Danielin tämän asunnolla. Chloe näkee viestin ensin ja päättää pelotella Jenniferiä. Kun Jennifer saapuu Danielin asunnolle, suihkunraikas Chloe avaa oven yllään pelkästään Danielin paita.

Tiistai

Nicole piilotta muistitikun ja valehtelee Danielille. Daniel ei usko häntä. Nicole käyttää Bradyn paluuta tekosyynä lähteä paikalta nopeasti. Hän menee Kristenin luokse ja varastaa tämän avaimen. Kun Kristen lähtee huoneestaan, Nicole murtautuu sisälle ja siirtää varastamansa tiedostot Kristenin tietokoneelle. Hän varmistaa, että Brady joutuu käyttämään konetta myöhemmin.

Kristen ja Brady palaavat ennen, kun Nicole ehtii lähteä. Nicole piiloutuu vessaan. Kristen ja Brady alkavat kuherrella. Kristen on menossa vessaan virkistäytymään.

Jennifer järkyttyy puolialastoman Chloen avattua Danielin oven. Chloe selittää sutanneensa vaatteensa leikkiessään Parkerin kanssa. Jennifer lähtee etsimään Danielia. Chloe uskoo temppunsa toimineen, mutta lähtee vielä keskeyttämään Danielin ja Jenniferin treffit. Hän kertoo, mitä aiemmin tapahtui. Jennifer ehdottaa, että hän ja Daniel lähtevät yöksi muualle. Sillä välin Chloe uskoutuu Annelle suunnitelmistaan.

Billie etsii käsiinsä Katen, joka on pettynyt, ettei saa viettää paljon aikaa Parkerin kanssa. Billie sanoo lopettavansa työnsä Mad Worldissa, koska hän ei halua enää olla mukana Katen juonissa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Kristen on juuri menemässä vessaaan, kun Brady löytää tiedostot hänen koneeltaan. Brady haluaa tietää, miten tiedostot päätyivät Kristenille. Kristen on loukkaantunut, että Brady epäilee häntä. Hän ryntää ulos. Brady seuraa häntä. He tajuavat pian, että heitä on huijattu. Brady lähtee tapaamaan Nicolea ja sanoo tietävänsä, mitä tämä on tehnyt. Nicole myöntää asian. Eric on järkyttynyt. Brady ilmoittaa tapahtuneen vain lähentäneen häntä ja Kristeniä. Nicole yrittää puolustaa itseään Ericille. Hän tajuaa voivansa olla isossa pulassa, jos Kristen tai Brady nostavat syytteen häntä vastaan.

Kristen törmää Marlenaan. Hän kutsuu Marlenaa tekopyhäksi tämän valehdeltua Bradylle vakoilustaan. Hän ei usko Marlenan kertovan Bradylle totuutta, mutta tämä kertoo myöhemmin Bradylle kaiken. Brady on järkyttynyt ja tajuaa Kristenin valehdelleen hänelle. Hän menee Kristenin luokse ja haluaa tietää, miksi tämä valehteli.

Gabi ja Nick valmistautuvat menemään naimisiin. Rafe ilmestyy paikalle ja pyytää heitä lykkäämään häitä. Gabi ei halua pettää veljeään, joten hän suostuu. Myös Nick suostuu vastahakoisesti. Gabi ja Nick törmäävät Kateen. Kate ilmoittaa Willin pyytäneen, että Nick saa pitää työnsä. Gabi on kiitollinen, mutta Nick pelkää Willin perheen yrittävän erottaa heidät vauvan takia. Nick menee tietokoneelle etsimään tietoa Lucasin tuomiosta. Juuri, kun hän löytää tarvitsemansa tiedot, Will ilmestyy paikalle.

Will tuntee olonsa hyväksi vauvan suhteen. Hän kertoo Katelle vauvan olevan tyttö. Billie törmää Willin ja kertoo palaavansa Eurooppaan. Will sanoo Katen olevan poissa tolaltaan tapeltuaan Billien kanssa. Billie etsii Katen käsiinsä ja sanoo, ettei vihaa äitiään vaan tämän juonittelua. Kate tajuaa, että Chloe vastaan juonittelu maksoi hänelle Billien.

Rafe yrittää jutella Hopen kanssa Bosta tietäen, että Bon poissaolo on raskasta tälle. Hope ei halua puhua asiasta.

Torstai

Torstai

Brady on poissa tolaltaan saatuaan tietää Kristenin valehdelleen. Kristen yrittää selittää. Hän ei pidä Bradyn epäluottamuksesta häntä kohtaan. Kristen yrittää heittää Bradyn ulos. Brady pyytää anteeksi. He rakastelevat. Kristenin tunteet Bradyä kohtaa vahvistuvat.

Rafe masentaa EJ:n paljastamalla, että Sami valitsi hänet ennen häitä. Sillä välin Sami käy uhkailemassa Gabia, koska uskoo tämän yrittäneen pitää Willin erossa lapsestaan. Suojelevainen Nick hankkiutuu eroon Samista. Sami palaa kotiin ja tapaa EJ:n. Tunteikas Sami tunnustaa kaiken EJ:lle. Hän kertoo totuuden Rafesta ja siitä, miksi hän valitsi tämän. Hän rukoilee EJ:tä antamaan hänelle anteeksi. EJ suutelee häntä intohimoisesti. Samaan aikaan Nick kertoo Rafelle Samin vierailusta. Rafe lähtee tapaamaan Samia. Hän hakkaa Samin ovea, mutta tämä keskittyy kuhertelemaan EJ:n kanssa.

Will melkein näkee Nickin lukevan artikkelia EJ:n ampumisesta, mutta Nick piilottaa sen. Will sanoo olevansa tyytyväinen, että hän ja Nick ovat saaneet solmittua aselevon.

Chad yrittää sopia asiat Abbyn ja Willin kanssa. Will ottaa Chadin anteeksipyynnön vastaan ja kertoo innoissaan vauvastaan Chadille. Abby avautuu Cameronille. Brian käy tapaamassa Sonnya. He flirttailevat toistensa kanssa. Will näkee heidän suutelevan.

Perjantai

Perjantai

Chloe saa tietää, että Daniel ja Jennifer ovat lähdössä yöksi muualle eikä pysty estämään sitä. Daniel ja Jennifer ilmaisevat toisilleen olevansa valmiita viemään suhteensa seuraavalle tasolle. He juuri rakastelemaisillaan, kun Chloe soittaa ja sanoo Parkerin voivan huonosti.

Rafe näkee EJ:n ja Samin yhdessä ja ilmoittaa, ettei häntä voisi vähempää kiinnostaa. Hän sanoo olevansa vastedes tekemisssä Samin kanssa vain Gabiin liittyvissä asioissa. Rafe lähtee. Sami ja EJ juttelevat välisestään vetovoimasta. Sami kertoo valintansa olevan päivänselvä. Hän on nähnyt, millainen Rafe oikeasti on. Sami ja EJ jatkavat kuherteluaan. Rafe käy tapaamassa Hopea ja sanoo saaneensa tarpeeksi Samista.

Will törmää Justiniin nähtyään Sonnyn ja Brianin suutelevan. Justin on myötätuntoinen Willin tilanetta kohtaan. Sonny ja Brian menevät tämän asunnolle, mutta Sonny lähtee ennen, kun mitään ehtii tapahtua. Sonny tapaa Justinin, joka kannustaa häntä miettimään, miksi Will valehteli. Samaan aikaan Brian valehtelee Willille maanneensa Sonnyn kanssa. Will on murtunut.