21.1-25.1.2013

Maanantai

Ei jaksoa.

Tiistai

Perjantai

Nick lähestyy Justinia ja haluaa jutella Gabin oikeuksista lapseen. Justin huomauttaa, että keskustelussa on yhtä paljon kyse Willin oikeuksista Рtai siitä, luopuuko Will niistä. Nick huomauttaa, että Will oli valmis antamaan hänen ja Gabin kasvattaa lapsen. Nick haluaa tehdä asiasta virallisen. Hän haluaa täyden huoltajuuden. Nick kysyy, onko mahdollista julistaa Will sopimattomaksi isäksi. Justin ilmoittaa, ettei ole enää kiinnostunut auttamaan Nickiä.

Samaan aikaan Sami haluaa tietää, mitä Will aikoo tehdä vauvan suhteen. Will ei halua puhu asiasta, varsinkaan kuultuaan, miten Sami otti yhteen Gabin kanssa. EJ ilmestyy paikalle ja kertoo palkanneensa Willille varmuuden vuoksi taitavan asianajajan, joka on erikoistunut huoltajuuskiistoihin. Sami lähtee ja jättää Willin ja EJ:n juttelemaan. Will paljastaa halunneensa Gabin ja Nickin kasvattavan vauvan, koska hän pelkäsi menettävänsä Sonnyn. EJ käskee Willin miettiä asiaa tarkkaan, jotta tämä varmasti tietää, mitä haluaa.

Gabi on stressaantunut kaikesta tapahtuneesta ja siitä, miten stressi vaikuttaa lapseen. Hän juttelee asiasta Nicolen kanssa. Rafe ilmestyy paikalle. Hän on siskonsa tukena ja yhä vihainen Samin käytöksestä. Rafe lupaa tukea jatkossakin Gabia. Gabin lähdettyä, Rafe törmää Samiin. Heidän välinsä ovat kireät. Sami miettii, sopivatko Nick ja Gabi vanhemmiksi. Rafe raivostuu. EJ ilmestyy paikalle ja käskee Rafen rauhoittua. Sillä välin Nick sanoo Gabille haluavansa naida tämän oikeustalolla. Will saapuu paikalle ja ilmoittaa, että kolmikon on keskusteltava vauvasta.

Daniel haluaa tietää, miksi Jenniferillä on lastensuojeluviranomaisten puhelinnumero. Jennifer sanoo, ettei tiedä, miten numero päätyi hänen pöydälleen. Daniel kutsutaan leikkaukseen ennen, kun hän ehtii keskustella asiasta tarkemmin. Jennifer pelkää Danielin ajattelevan hänestä nyt pahinta. Sillä välin Chloe ja Anne ovat innoissaan aiheutettuaan ongelmia Danielin ja Jennferin välille. Valitettavasti Chloe on aliarvioinut Danielin tunteet Jennferiä kohtaan, koska tämä sanoo palattuaan uskovansa, että kyse oli vain sekaannuksesta. Chloe katselee heitä kuvottuneena ja miettii, miten tuhota Jennifer.

Keskiviikko

Keskiviikko

Nick yrittää saada Willin suostuteltua luopumaan oikeuksistaan lapseen. Will on vihainen Nickin olettamuksesta, että hän antaa Nickin ja Gabin kasvattaa lapsen. Gabi yrittää toimia sovittelijana Willin ja Nickin välillä. Nick käskee lopulta Willin miettiä asiaa tarkkaan. Hän estää Gabia möläyttämästä, että tämä on menossa ultraääneen, jottei Will kiinny lapseen enemmän.

Adrienne yrittää lohduttaa Sonny. Sonny muistuttaa Adrienne varoittaneen häntä Willistä, minkä takia Sonny ei halua puhua asiasta. Will yrittää vielä kerran vedota Sonnyyn. Hän myöntää pelänneensä kertoa totuutta, koska uskoi menettävänsä Sonnyn. Sonny on yhä loukkaantunut ja vihainen Willin valheesta. Myöhemmin Will ilmestyy sairaalalle juuri, kun Cameron kertoo Nickille ja Gabille, että vauva on tyttö.

Rafe syyttää Samia ja EJ:tä tilanteen manipuloinnista. EJ ja Rafe riitelevät. Rafe kysyy Samilta, haluaako tämä toistaa Willin joutuvan huoltajuustaisteluun kuten hän nuorempana. Sami ja Adrienne ottavat myöhemmin yhteen Sonnyn ja Willin tilanteen takia. Adrienne syyttää Williä Sonnyn murtuneesta sydämestä. Samin mielestä Sonnyn kokemaa ei voi verrata Willin tilanteeseen, jonka koko elämä on muuttumassa. EJ vie Samin kotiin lepäämään. He suutelevat toisiaan.

Nicole on hyvä ystävä Rafelle, joka uskoo nähneensä Samin todellisen luonteen. Rafe tietää, että hänen ja Samin suhde on ohi.

Abbyllä ja Cameronilla on mukava hetki sairaalassa. Abby saa tietää Cameronin eronneen tyttöystävästään. Chad ilmestyy paikalle ja yrittää pyytää Cameronilta anteeksi salakuunteluaan. Hän vannoo, ettei satuttanut Williä tarkoitukella. Cameron ei voi antaa anteeksi yksityisyyssuojan rikkomista. Myös Abby antaa Chadin kuulla kunniansa. Chad yrittää varoittaa häntä Cameronista, mutta Abby ei halua kuunnella. Chad on surullinen menetettyään tilaisuutensa Abbyn kanssa.

Torstai

Torstai

Sami ja EJ melkein rakastelevat, mutta EJ vetäytyy pois. EJ ei halua käyttää haavoittuvaista Samia hyväkseen. Lucas keskeyttää heidät. Häntä kuvottaa Samin miehestä mieheen hyppiminen. Lucas ja Sami päättävät pysyä yhteisenä rintamana poikansa takia ja tukea Williä kaikin tavoin.

Will on hämmästynyt kuultuaan saavansa tyttären. Hän haluaa mukaan ultraääneen. Nick tarjoutuu astumaan sivummalle, mutta hän ei selvästikään ole iloinen tilanteesta katsellessaan Williä ja Gabia käytävältä. Will ilmoittaa haluavansa olla lapsen elämää. Gabi on samaa mieltä. Will pyytää myöhemmin Rafelta anteeksi epärehellisyyttään. Will lähtee tapaamaan Sonnya ja kertoo vauvan olevan tyttö. He suutelevat, mutta Sonny vetäytyy pois. Will sanoo Sonnyn olevan parasta, mitä hänelle on tapahtunut. Hän lähtee paikalta surullisena. Sillä välin Nick etsii Rafen käsiinsä ja kertoo pelkäävänsä, että Will vaikeuttaa asioita haluamalla huoltajuuden. Hän toivoo voivansa luottaa Rafen apuun, jos tilanne muuttuu rumaksi.

Chad uskoutuu EJ:lle elämästään. EJ kannustaa veljeään tekemään rauhan. Chad pyytää vielä kerran anteeksi Cameronilta, joka ottaa anteeksipyynnön paremmin vastaan tällä kertaa. Sillä välin Gabi myöntää Abbylle, että Chadilla oli syynsä tekoonsa, mutta hän ei voi kertoa sitä. Abby uskoutuu lähentyneensä Cameronin kanssa. Gabi tietää Abbyn surun Jackin menettämisestä olleen ongelma aiemmin ja toivoo asioiden nyt muuttuneen. Abby myöntää, ettei se ollut ainoa este. Häntä nolotti kertoa Cameronille neitsyydestään.

Adrienne ja Justin juttelevat Gabin raskaudesta. Justin myöntää uskoneensa Samin olleen oikeassa sanoessaan, että tilanne on pahempi Willille kuin Sonnylle. Lucas kuulee sen ja arvostaa sitä, että Justin katsoo asiaa puolueettomasti. Adriennen mielestä Will ei ole oikea mies Sonnylle, mutta pyytää anteeksi Willin haukkumista. Myöhemmin Justin ja Adrienne sopivat olevansa toistensa tukena tämän kriisin aikana, kävi miten kävi.

Perjantai

Perjantai

Brady ja Kristen saapuvat kirkon johtokunnan tapaamiseen, mutta Eric ilmoittaa haluavansa heidän eroavan johtokunnasta. Kristenin lähdettyä, Eric ja Brady alkavat riidellä Bradyn sutheesta. Myöhemmin Nicole huomaa, kuinka paljon Ericin perhe-ongelmat vaivaavat tätä. Hän juttelee toisen papin kanssa ja päättää saada Bradyn eroon Kristenistä.

Nicole vierailee Danielin luona. Hänellä on selvästi yhä tunteita Danielia kohtaan, mutta hän on päättänyt olla onnellinen tämän puolesta. Nicole melkein paljastaa Chloen juonivan Danielin ja Jenniferin pään menoksi, mutta päättää pysyä hiljaa asiasta.

John ja Marlena hyv√§stelev√§t toisensa. John l√§htee kaupungista selvitt√§m√§√§n ajatuksiaan Bradyn ja avioliittonsa suhteen. Kristen n√§kee heid√§n hyv√§stins√§ ja tajuaa kostonsa onnistuneen. H√§n kun kertoo asiasta Stefanolle, t√§m√§ k√§skee h√§nen lopettaa suhteensa Bradyyn. Kristen ilmoittaa jatkavansa suhdetta tehd√§kseen asioista viel√§ pahemmat Johnille ja Marlenalle. Joku koputtaa Kristenin oveen. Kristen luulee tulijan olevan Brady, mutta se onkin Nicole…

Daniel viettää aamun Parkerin kanssa. Hän uskoustuu Maggielle haluavansa saada kiinni hävityn ajan Parkerin kanssa. Chloe vierailee sillä välin Jennferin luona. Hän kysele Jenniferiltä tämän suhteesta Danielin kanssa vedoten siihen, miten suhde tulee vaikuttamaan Parkeriin. Jennifer miettii, onko hänen ja Danielin suhde ongelma Chloelle. Chloe kääntää puheenaiheen menneisyyteensä ilotyttönä. Hän syyttää ovelasti Jenniferiä tiedon hyödyntämisestä. Myöhemmin Jennifer juttelee Maggien kanssa ja sanoo uskovansa, että Chloe haluaa hänet pois tieltä saadaksen Danielin. Chloe on samaan aikaan hakemassa Parkerin Danielin luota. Hän ehdottaa muuttavansa Parkerin kanssa Danielin luokse, jotta Daniel voi viettää enemmän aikaa poikansa kanssa.