14.1-18.1.2013

Maanantai

Chad paljastaa, ettei Nick ole Gabin vauvan isä. Kaikki häävieraat ovat järkyttyneitä. Häät keskeytyvät. Doug ja Julie saapuvat paikalle juuri, kun tilanne alkaa kärjistyä. Rafe syyttää Chadia valehtelijaksi. He tappelevat. Hope yrittää pitää heidät erossa toisistaan. Abby ilmaisee olevansa vihainen Chadille.

Will myöntää lopulta olevansa vauvan isä. Kaikki ovat entistä järkyttyneempiä, myös Chad, joka ei tiennyt ystävänsä maanneen Gabin kanssa. Sonny ryntää pois paikalta. Will lähtee hänen peräänsä, mutta Lucas pysäyttää hänet ja vaatii vastauksia pojaltaan.

Sami antaa Gabin kuulla kunniansa. Hän uskoo Gabin ja Nickin yrittäneen huijata Williä. Vihainen Rafe käskee Samin pysyä kaukana Gabista. Rafe huomauttaa Willin vieneen Gabin aborttiklinikalle.

Tiistai

Sami syyttää Gabin ja Nickin käyttäneen Williä hyväksi eikä säästele sanojaan. Rafe raivostuu Samille ja sanoo, ettei Will edes halunnut lasta. Samin ja Rafen riita muuttuu rumaksi. Myöhemmin Rafe kertoo Ericille, että hänen ja Samin juttu on ohi. Samaan aikaan EJ lohduttaa Samia.

Chad yrittää pyytää anteeksi Sonnylta, muttä tämä on vihainen. Myöhemmin Chad etsii Abbyn käsiinsä. Hän yrittää pyytää anteeksi, mutta Abby käskee hänen häipyä. Suojelevainen Cameron pitää huolen, että Chad jättää Abbyn rauhaan.

Nick salakuuntelee Lucasin ja Willin keskustelua. Hän saa tietää Lucasin menneen vankilaan Willin rikoksesta. Nick lupaa myöhemmin Gabille, että he saavat vielä haluamansa. Juteltuaan isänsä kanssa, Will törmää ensin EJ:hin ja sitten Marlenaan. He ovat kumpikin saaneet tietää häiden tapahtumista. Marlena ja EJ lupaavat olla Willin tukena. Marlenan mielestä Willin kannattaa antaa Sonnylle aikaa ajatella. Will yrittää myöhemmin jutella Sonnyn kanssa, mutta tämä on yhä pettynyt Willin salailuun. Will sanoo rakastavansa Sonnya. Sonny myöntää rakastavansa Williä, mutta sanoo, että se ei riitä.

Keskiviikko

Keskiviikko

Marlena viettää aikaa Hopen kanssa ja kertoo ongelmistaan. John sai selville, että hän tiesi Bradyn ja Kristenin suhteesta eikä sanonut mitään. Marlena sanoo yrittäneensä selittää syynsä, mutta John tiesi hänen salaavan yhä jotain ja muutti hotelliin. Hope on huolissaan ja kysyy, mitä Marlena jätti kertomatta Johnille. Marlena tunnustaa olleensa helpottunut, että Kristen oli kiinnostunut Bradystä eikä Johnista. Hän uskoo, että hänen täytyy saada Brady näkemään totuus Kristenistä. Marlena uskoo sen auttavan korjaamaan hänen ja Johnin välejä. Hope ilmoittaa, että hänellä on idea, miten hoitaa asia.

Brady on iloinen Chloen paluusta. Chloe tapaa Kristenin ja saa tietää tämän seurustelevan Bradyn kanssa. Kristen palaa hotellihuoneeseensa ja soittaa Stefanolle. Hän sanoo suunnitelmansa, tuhota Marlena, etenevän hyvin. Joku koputtaa oveen. Oven takana on Marlena, jolla on piilotettu nauhuri.

Daniel on ulkona Jenniferin kanssa. Kate ilmestyy paikalle ja pyytää Danielin sivummalle. Hän kertoo, ettei Chloe anna hänen tavata enää Parkeria. Kate tarvitsee Danielin apua. Daniel kuuntelee myötätuntoisesti ja lupaa jutella Chloen kanssa. Danielin ja Jenniferin lähdettyä, Kate tunnustaa Billlielle suunnittelevansa jotain isompaa Chloen pään menoksi.

Jenniferilla on epämukava hetki, kun Parker ei tunnu pitävän hänestä. Daniel haluaa Jenniferin tulevan mukaansa viettämään aikaa Parkerin ja Chloen kanssa. Chloe palaa ja näkee Danielin ja Jenniferin suutelevan. Daniel juttelee myöhemmin Chloen kanssa Katesta. Hänen mielestään voisi olla hyvä idea antaa Katen tavata Parkeria silloin tällöin. Chloe pitää ideaa hirveänä. Hän sanoo tietävänsä järkyttäviä asioita Katesta. Sillä välin Kate etsii Jenniferin käsiinsä ja kertoo tälle Chloen työskennelleen ilotyttönä.

Torstai

Torstai

Marlena yrittää saada Kristenin tunnustamaan suunnitelmansa, tuhota hänet ja John, nauhalle. Kristen näyttelee itkuista ja viatonta eikä tunnusta mitään. Hän paljaa lapun avulla tietävänsä, mitä Marlena tekee. Marlena ryntää ulos paikalta. John kuuntelee nauhan myöhemmin ja kuulee, miten Kristen paljastaa Marlenan olleen iloinen Bradyn ja Kristenin suhteesta, koska se piti Kristenin erossa Johnista.

Brady törmää Nicoleen ja myöhemmin Danieliin. Molemmat ovat huolissaan hänen ruhjeistaan, sekä fyysisistä että henkisistä. John lähestyy poikaansa, mutta Brady käskee isänsä hyväksyä hänen suhteensa Kristenin kanssa. John ei suostu. Brady tulee uteliaaksi löydettyään Kristenin repimän lapun.

Chloe ja Nicole juttelevat rakkaudestaan Danielia kohtaan. Nicole on jatkanut elämäänsä, mutta Chloe aikoo saada hänet takaisin. Sillä välin Kate yrittää saada Chloen todistettua huonoksi äidiksi. Hän yrittää saada Jenniferin kertomaan Danielille Chloen menneisyydestä. Jennifer odottaa pääsevänsä kertomaan asiasta Danielille samaan aikaan, kun Nicole kertoo Chloelle, että Daniel saattaa pian saada tietää totuuden

Perjantai

Perjantai

Nicole paljastaa Chloelle, että Kate on kertonut Jenniferille Chloen menneisyydestä ilotyttönä. Chloe ryntää etsimään Danielia pelätessään, että Jennifer kertoo tälle. Sillä välin Jennifer miettii, pitäisikö hänen kertoa Chloen menneisyydestä Danielille. Hän päättää olla kertomatta, kun Daniel huomauttaa, kuinka paljon Parker rakastaa äitiään. Chloe ilmestyy paikalle ja tajuaa, ettei Jennifer paljastanut totuutta.

Chloe keksii suunnitelman ja tapaa Annen. Hän menee sairaalaan ja tunnustaa Danielille toimineensa ilotyttönä. Daniel on järkyttynyt, varsinkin, kun Chloe sanoo Jenniferin tietävän asiasta. Sillä välin Anne on käskenut apulaisen viedä salaperäisen lapun Jenniferin toimistoon. Kun Daniel menee kysymään Jenniferiltä, tiesikö tämä Chloesta, hän löytää Jenniferin pöydältä lastensuojeluviranomaisen puhelinnumeron. Daniel kysyy Jenniferiltä liittyykö numero Chloen salaisuuteen.

Nicole ja Eric sopivat riitansa. Nicole järkyttyy kuultuaan, että Brady seurustelee Kristenin kanssa. Hän tunnustaa myöhemmin Ericille, että Chloe aikoo tehdä kaikkensa saadakseen Danielin takaisin. Nicolella on ristiriitaisia tunteita asiaa kohtaan ottaen huomioon  hänen oman historiansa Danielin kanssa.

Brady kysyy Kristenilt√§ lapusta, jossa lukee “Tied√§n, mit√§ teet”. Kristen valehtelee. Brady ei ehdi kyselem√§√§n enemp√§√§, koska h√§n py√∂rtyy. Cameron tutkii h√§net. Kristen muistelee, miten Brady loukkasi itsens√§ pelastettuaan h√§net ry√∂st√§jilt√§. H√§n muistaa maksaneensa miehille “ry√∂st√∂st√§” ja tuntee syyllisyytt√§. Kristen sanoo Bradylle tuntevansa olonsa kauheaksi, ett√§ Brady on joutunut k√§rsim√§√§n h√§nen takiaan.

John on kuunnellut Marlenan nauhan. Hän kysyy Kristenin väitteestä, että Marlena oli tyytyväinen Bradyn ja Kristenin suhteesta. Marlena myöntää lopulta sen olevan totta. John on pettynyt, ettei Marlena luottanut häneen. Hän lähtee kaupungista miettimään, mitä tehdä Bradyn ja avioliittonsa suhteen. Marlena on murtunut.

Sami juttelee vihdoin Willin kanssa Gabin raskaudesta. Tilanne kiristyy, kun Will syyttää häntä asioiden pahentamisesta. Sami tajuaa Willin tehneen päätöksiä perustuen omaan lapsuuteensa ja Samin tekemiin kasvatusvirheisiin. Hän kysyy, aikooko Will ryhtyä isäksi lapselleen.