4.3-8.3.2013

Maanantai

Nick painostaa Williä allekirjoittamaan paperit, joilla tämä luopuu oikeusista lapseensa. Jos Will ei allekirjoita papereita, Nick uhkaa paljastaa kaikille, että Will ampui EJ:tä. Will ei halua rakkaidensa joutuvan kärsimään hänen virheestään. Sami vie Nickin sivuummalle ja lupaa pysyä kaukana vauvasta, mutta Nick ei muuta mieltään. Murtunut Will allekirjoittaa paperit. Sonny sanoo myöhemmin Willille uskovansa, että Nick ei halua tätä lapsen lähelle Willin homouden takia.

Kate vie Gabille lahjan. Rafe puolustaa Katea, kun Gabi kyseenalaistaa tämän motiivit. Myöhemmin Nick kertoo Gabille haluavansa naida tämän huomenna. Rafe kiittää Katea Gabin tukemisesta. He makaavat yhdessä.

Daniel on pettynyt, kun Jennifer haluaa lopettaa heidän seurustelunsa. Jennifer uskoo Chloen onnistuvan joka tapauksessa tuhoamaan heidän suhteensa lopulta, jos Daniel pitää yhteyttä tähän. Daniel lupaa, ettei aio luopua Jenniferistä. Samaan aikaan Chloe juttelee Nancyn kanssa. Nancy lupaa palata Salemiin auttamaan Chloea saamaan Danielin takaisin. Hän soittaa myöhemmin Danielille ja esittää olevansa tyytyväinen siihen, että Chloe on jatkanut elämäänsä ilman Danielia.

Abby kokoaa itsensä nähtyään Cameronin puolialastomna. Hän kertoo riidastaan Chloen kanssa. Cameron lohduttaa häntä. He suutelevat.

Tiistai

Sami kertoo Ericille, että hänen ja EJ:n suhde on muuttunut vakavaksi. Eric kannustaa Samia juttelemaan vielä kerran Rafen kanssa. Sillä välin Rafe on samaa mieltä Katen kanssa siitä, että he ovat toisilleen juuri sitä, mitä he tarvitsevat nyt. Rafe törmää myöhemmin Samiin. Sami on vihainen, kun hän tajuaa, ettei Rafe tiedä, mitä Nick teki Willille. Hän tietää, ettei voi kertoa totuutta. Sami tapaa EJ:n. He rakastelevat. Sen jälkeen Sami muistuttaa EJ:tä tämän lupauksesta auttaa häntä kaikin tavoin. Hän sanoo haluvansa eroon Nickistä.

Nick ja Gabi kutsuvat Hopen häihinsä, jotka pidetään seuraavana päivänä. Hope pitää häitä hätiköityinä ja kysyy, onko Nick kertonut asiasta ehdonalaisvalvojalleen. Nick perääntyy. Gabi kysyy myöhemmin Nickiltä tämän ajasta vankilassa ja saa tämän avautumaan vähän. Hope ja Eric tapaavat vangin selvittääkseen, onko tämä kiinnostunut Ericin ohjelmasta vapautuneille vangeille. He tiedä, että miehellä, Vargasilla, on yhteinen menneisyys Nickin kanssa.

Sonny saa Willin vihdoin uskomaan, että Nick esitti aiemmin, että tämä halusi kaikkien saavan viettää aikaa vauvan kanssa. Nick on homovastainen eikä usko, että homoille pitäisi antaa lapsi kasvatettavaksi. Will tajuaa, että häntä on huijattu. Hän sopii tapaamisen Nickin kanssa. Nick myöntää sen olevan totta. Hän ei halua Williä vauvan lähelle tämän homouden takia. Samaan aikaan Sonny vihjaa Katelle toivovansa, että tästä voi olla apua Willille. Kate miettii, onko hänen pojanpojallaan jokin hätänä.

EJ ja Kristen juttelevat Samista. Myöhemmin Kristen kutsuu Chadin asumaan kartanolle hänen, Bradyn ja Stefanon kanssa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Will antaa Nickin kuulla kunniansa tämän homovastaisuudesta. Sillä välin Kate yrittää saada Sonnyn kertomaan, mikä Willillä on, jotta hän voi auttaa. Kun se ei toimi, hän yrittää huijata Williä kertomaan itse. Se ei onnistu.

Gabi ilmaisee olevansa huolissaan, koska Nick ei käsittely vankilamuistojaan. Hän kertoo huolistaan ensin Rafelle ja sitten Nickille itselleen. Nick vakuuttaa sen kaiken olevan nyt mennyttä. Hän odottaa heidän onnellista tulevaisuuttaan.

EJ ja Sami juonivat, miten päästä eroon Nickistä. He laskevat pois laskuista murhan ja päättävät tuhota todisteet Williä vastaan. He haluavat Nickin takaisin vankilaan. Juoniminen toimii heille lemmenlääkkeenä, he rakastelevat taas.

Eric ja Hope tarjoavat Vargaille paikkaa Ericin ohjelmasta, jossa autetaan vankeja sopeutumaan yhteiskuntaan. Vargas odottaa pääsevänsä vapaaksi, jotta hän voi kostaa Nickille.

Nicole melkein uskoutuu Chloelle tunteistaan Ericiä kohtaan. Chloe yrittää saada Nicolelta tietoja siitä, miten saada Jennifer kauas Danielista. Nicole tajuaa Chloen yrittävän hyötyä hänestä ja suuttuu varsinkin sen jälkeen, kun Chloe flirttailee Ericin kanssa. Myöhemmin Eric yrittää saada Nicolea uskoutumaan hänelle.

Torstai

Torstai

Brady kertoo Victorille ja Maggielle, että hän muuttaa DiMeroiden kartanoon Kristenin kanssa. Victor reagoi yllättävästi. Brady liittyy myöhemmin Kristenin seuraan kartanolle. He päättävät juhlistaa muuttoaan rakastelemalla. Heidät keskeyttää heidän ensimmäinen vieraansa, John.

Nancy palaa kaupunkiin auttamaan Chloea. Nancy uskottelee Danielile, että hän auttaa tytärtään pääsemään yli tästä. Sillä välin Maxine ja Kayla suostuttelevat Danielin ja Jenniferin osallistumaan Maxinen kunniaksi järjestettäväiin juhliin toivoen, että nämä sopivat riitansa. Suunnitelma tuntuu toimivan. Daniel vie Jenniferin syrjemmälle ja lupaa, että tilanne Chloen kanssa paranee. Anne katselee heitä ja tajuaa heidän olevan sopimassa riitaansa. Hän soittaa Chloelle ja varoittaa tätä.

Nicole melkein tunnustaa tunteensa Ericille, mutta Ciara keskeyttää heidät. Nicole tajuaa, ettei voi ikinä olla yhdessä Ericin kanssa.

Perjantai

Perjantai

John palaa yllättäen Salemiin ja löytää Kristenin ja Bradyn kuhertelemasta. Kristen ärsyttää Johnia tahallaan, kun Brady poistuu huoneesta, mutta John pysyy rauhallisena. John kertoo tulleensa antamaan Bradylle muistoesineen tämän äidistä. Brady on liikuttunut. Kristen on vihainen. Johnin lähdettyä, Brady miettii, onko John alkanut hyväksyä hänen ja Kristenin suhteen. Sillä välin Marlena uskoutuu Romanille ja Hopelle ikävästään Johnia kohtaan. Hope lähtee. Roman lohduttaa Marlenaa syleilemällä tätä. Juuri silloin John ilmestyy paikalle ja näkee heidät.

Stefanon kone laskeutuu Salemiin.

Anne kertoo Chloelle, että Daniel ja Jennifer näyttävät olevan palaamassa yhteen. Nancy päättää estää sen ja lähtee etsimään Jenniferiä. Hän paljastaa Danielin halunneen hänet Salemiin auttamaan Parkerin kanssa. Jennifer on raivoissaan ja antaa Nancyn kuulla kunniansa veljensä, Miken, tuhoamisesta. Daniel saapuu paikalle ja järkyttyy Jenniferin käytöksestä. Hänen ja Jenniferin välit kiristyvät uudelleen.

Daniel palaa Maxinen juhliin ja juo liikaa. Kun hän palaa hotellihuoneeseensa, Anne soittaa Chloelle ja kertoo uusimmat kuulumiset. Chloe ryntää hotellille ja yrittää lohduttaa Danielia suutelemalla tätä. Samaan aikaan Kayla ja Maxine kannustavat Jenniferiä menemään juttelemaan Danielin kanssa.

Abby muistelee yhteenottoaan Chloen kanssa odottaessaan Cameronia. Chad ilmestyy paikalle ja huomaa Abbyn olevan poissa tolaltaan. He juttelevat menettämistään vanhemmista. Cameron saapuu. Abby vetäytyy kauemmas Chadista, koska pelkää Cameronin tulevan mustasukkaiseksi. Cameron vakuuttaa, ettei ole niin epävarma. He menevät treffeilleen ja pitävät hauskaa yhdessä.