25.3-29.3.2013

Will tapaa Samin ja kertoo hyväksyvänsä Stefanon avun Nickin suhteen. Sami ja EJ yllättyvät Stefanon lämpimästä vastaanotosta kartanolla.

Lucas varoittaa Katea painostamasta Williä siitä, miksi tämä luopui oikeuksista lapseen. Kate kertoo Stefanolle jatkaneensa elämäänsä. Hän yrittää lopettaa suhteensa Rafen kanssa, mutta Rafe haluaa jatkaa huolimatta siitä, mitä Stefano tekee, kun saa tietää asiasta.

Cameronin ja Abbyn brunssi ei suju hyvin, mutta he onnistuvat päättämään päivän onnellisesti.

Nick avautuu Gabille ajastaan vankilassa. Hän järkyttyy nähdessään Vargasin Salemissa. Nick ja Gabi muuttavat Kiriakisien kartanoon. Nicole ja Vargas lähentyvät.

Daniel saa tietää Katen ja Rafen suhteesta, mutta hän lupaa pitää asian salassa. Myös Sonny näkee Katen ja Rafen yhdessä, mutta lupaa pitää asian toistaiseksi salassa.

Brady törmää Marlenaan ja kertoo aikeistaan naida Kristen. John saapuu paikalle pian sen jälkeen. Tilanne kiristyy entisestään. Kristen uskoo kaiken sujuvan hänen suunnitelmansa mukaan, mutta mies, jonka hän palkkasi pahoinpitelemään Bradyn, ilmestyy hänen ovelleen vaatimaan lisää rahaa. Kristen ei suostu maksamaan yhtään lisää.

Chloe ja Nancy juonivat Danielin ja Jenniferin pään menoksi. Nancy vie Parkerin Brasiliaan. Chloe menee tapaamaan Jenniferiä ja tekee tälle vaatimuksen: joko Jennifer jättää Danielin tai Daniel ei tule enää ikinä näkemään Parkeria.