18.3-22.3.2013

null

Brady kuulee Johnin ja Marlenan keskustelevan suunnitelmastaan saada Kristen ulos Bradyn elämästä. Hän tajuaa heidän valehdelleen hänelle ja ilmoittaa, etteivät John ja Marlena kuulu enää hänen elämäänsä. Brady lähtee paikalta vihaisena. Hän palaa DiMeroiden kartanolle, jossa hän kosii Kristeniä. Brady kertoo kosinnastaan myöhemmin Johnille.

Sami ja EJ päättävät muuttaa DiMeroiden kartanoon.

Daniel lykkää matkaansa San Franciscoon, jotta hän voi selvittää välinsä Jenniferin kanssa. Kun Daniel menee Jenniferin talolle, Kristen kertoo tämän lähteneen Smithin saarelle. Kristen kertoo Jenniferin uskovan, että Daniel makasi Chloen kanssa. Daniel lähtee kiireesti Jenniferin perään. Hän löytää Jenniferin saaren mökiltä ja selittää Chloen suudelleen häntä, mutta muuta heidän välillään ei tapahtunut. Jennifer ja Daniel sopivat riitansa ja rakastelevat. He eivät tiedä Chloen katselevan heitä ulkoa. Chloe on valmis luovuttamaan Danielin Jenniferille, mutta hän saa idean uuteen juoneen Parkerilta.

Abby näkee Cameronin antavan ison tukun rahaa tuntemattomalle miehelle.

Eric ja Hope vievät Vargasin lounaalle, jossa Vargas saa tietää Nickin olevan naimisissa Gabin kanssa. Gabi haluaa tietää, miksei Nick halua Williä vauvan elämään. Nick myöntää suostutelleensa Willin luopumaan oikeuksista, koska hän tietää jotain pahaa Willistä. Hän sanoo toimineensa niin, koska haluaa suojella Gabia ja vauvaa.

Nick ottaa yhteen Sonnyn kanssa ja kutsuu tätä hintiksi. Sonny lyö Nickiä.