11.3-15.3.2013

Maanantai

John näkee Romanin ja Marlenan välisen läheisen hetken. Roman vetäytyy kauemmas nähtyään Johnin. Marlena odottaa pääsevänsä kertomaan Johnille uusimmat uutiset Bradystä, mutta John ilmoittaa tietävänsä asiasta jo.

Stefano palaa kartanoon. Kristen toivottaa hänet tervetulleeksi. Hän tunnustaa Johnin vierailleen aiemmin eivätkä asiat sujuneet hänen toivomallaan tavalla. Kristenin lähdettyä Stefano törmää Bradyyn. Brady tekee selväksi tunteensa Kristeniä kohtaan. Sillä välin Kristen löytää Johnin ja sanoo tietävänsä, mitä tämä suunnittelee lahjojensa kanssa. Hän varoittaa, ettei enää päästä irti Bradystä. Ennen lähtöään Kristen flirttailee Johnin kanssa, mikä saa tämän miettimään hänen aikeitaan.

Chloe yrittää suudella Danielia. Daniel hätistää Chloen. Chloe valittaa Nancylle, ettei Daniel pääse ikinä yli tunteistaan Jenniferiä kohtaan. Samaan aikaan Hope suostuttelee Jenniferin menemään juttelemaan Danielin kanssa. Anne kuulee sen ja kertoo Chloelle. Chloe tajuaa, että hänen on toimittava nopeasti. Hän hiipii takaisin Danielin huoneeseen ja laittaa tämän juotavaan yhden Nancyn unilääkkeistä. Daniel juo juomansa ja lääke alkaa vaikuttaa häneen. Chloe järjestää Jenniferille jotain nähtävää ja lavastaa tilanteen, jossa hän ja Daniel ovat maanneet yhdessä.

Sami tapaa Lucasin ja kertoo tälle hänen ja EJ:n suunnitelmasta. Hän tarvitsee Lucasin apua. He murtautuvat poliisiaseman todistehuoneeseen.  Rafe ilmestyy paikalle, joten heidän on piilouduttava. Hän aistii, että jotain on vialla, mutta poistuu paikalta. Lucas ja Sami löytävät todisteet Williä vastaan. He yrittävät saada todistelaatikon alas hyllyltä juuri, kun Rafe tajuaa jotain.

Tiistai

Jennifer murtuu, kun Chloe avaa Danielin hotellihuoneen oven. Hän näkee Danielin puolialastomana sammuneena sängylle. Jennifer uskoo heidän maanneen yhdessä ja ryntää pois paikalta itkuisena. Hän tunnustaa myöhemmin Maggielle, että hänen suhteensa Danieliin on ohi. Maggie kannustaa häntä juttelemaan Danielin kanssa, vaikkei tiedäkään yksityiskohtia. Jennifer palaa hotellille, josta hän melkein löytää purkin Nancyn unilääkkeitä, joilla Chloe huumasi Danielin.

Daniel herää. Hän tapaa Chloen ja sanoo olevansa pahoillaan aiemmista suorista sanoistaan, mutta sanoo suutelun olleen täysin asiatonta. Jos Chloe tekee sen uudelleen, hän ei ole enää missää yhteydessä tähän. Chloe lähtee aukiolle kuullessaan, että Danielin törmänneen Jenniferiin. Daniel yrittää jutella Jennferin kanssa, mutta tämä läimäyttää häntä. Chloe on mielissään.

Kristen yrittää sovitella Bradyn ja Stefanon välejä, mutta se sujuu hitaasti. EJ ilmestyy paikalle. Stefano pyytää poikaansa muuttamaan takaisin kartanoon. EJ ei ole valmis siihen. Hän ei halua vaarantaa suhdettaan Samin kanssa.

Kristen ja Brady rakastelevat. Myöhemmin Kristen hiippailee alakertaan Bradyn nukkuessa. Hän tunnustaa Stefanolle flirttailleensa Johnin kanssa osana kostoaan. Hän on juuri kertomassa Stefanolle lisätietoja, kun Brady tulee alakertaan.

Rafe löytää Lucasin ja Samin todistehuoneesta. Hän luulee heidän etsivän tietoja Nickiä vastaan ja päästää heidät varoituksella. Lucas ja Sami ovat pettyneitä epäonnistumiseensa. Sami juttelee EJ:n kanssa. Hän ehdottaa heidän kertovan totuuden Rafelle. EJ on sitä mieltä, ettei Rafeen voi luottaa Willin suojelemisessa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Jennifer läimäyttää Danielia ja sanoo, ettei halua enää ikinä kuulla tästä. Daniel yrittää kysyä Jenniferiltä, mikä tälle on tullut, mutta Jennifer ryntää pois paikalta. Hope saapuu paikalle ja tarjoutuu juttelemaan Jenniferin kanssa. Daniel kiittää häntä ja palaa  kotiin.

Hope käy Jenniferin luona, mutta Jennifer ei halua puhua asiasta. Hän lähtee. Chloe ilmestyy paikalle Jenniferin ärsytykseksi. Hän paljastaa, ettei maannut Danielin kanssa. Hän sanoo Jenniferin ymmärtäneen väärin. Chloe lähtee. Jennifer epäilee Chloen motiiveja, mutta pelkää tehneensä hirveän virheen Danielin kanssa. Hän yrittää soittaa Danielille, mutta tämä on samnnut alkoholin ja unipillerien takia.

Chloe ja Nancy ovat kauhuissaan, kun he tajuavat, että Chloe jätti Nancyn unipillerit Danielin huoneeseen. Nancy lähtee käymään hotellilla. Daniel on vihainen, ettei Nancy kertonut menneisyydestään Jenniferin veljen kansa. Kun Daniel lähtee soittamaan, Nancy onnistuu nappaamaan pilleripurkin.  Chloe kertoo myöhemmin äidilleen ja Annelle toivovansa tapahtuman aiheuttaneen korjaamatonta tuhoa Danielin ja Jenniferin suhteelle.

Kristen on juuri uskoutumassa Stefanolle juonestaan, mutta hän tajuaa viime hetkellä Bradyn salakuuntelevan. Hän alkaakin julistaa rakkauttaan Bradyä kohtaan. Myöhemmin Kristen tunnustaa Stefanolle, että hänen suunnitelmansa varmistaa sen, etteivät John ja Marlena palaa ikinä yhteen. Stefano on innoissaan Kristenin salaperäisestä suunnitelmasta.

John ei edellenkään vastaa Marlenan haluun palata yhteen. Hän yllättää Bradyn sanomalla, että hän yrittää hyväksyä Kristenin poikansa elämään. On kuitenkin selvää, että Johnilla on salainen suunnitelma.

Will on päättänyt estää Gabia naimasta Nickiä. Hän haluaa kertoa Gabille Nickin kiristyksestä, mutta Sonny huomauttaa Nickin hoitavan tällöin Willin vankilaan. Will lähtee Gabin luokse ja saa tietää häiden olevan seuraavana päivänä. Hän tajuaa myöhemmin, että hänen on keksittävä järkevä syy sille, miksi hän luopui tyttärestään.

Gabi on onnellinen, kun Rafe lopulta lupaa osallistua hänen häisinsä. Hope toivoo, että Gabi ja Nick menevät naimisiin Hortonien talossa.

Torstai

Torstai

Kristen on pettynyt, kun Brady ilmoittaa syövänsä aamiaista Johnin kanssa. Hän manipuloi Bradyä, jotta tämä antaa hänen liittyä heidän seuraansa myöhemmin. Brady lähtee. Kristen valittaa Stefanolle, ettei aio antaa Johnin selvitä kuin koira veräjästä tästä.

Brady tapaa Johnin, jolla ei ole aikomustakaan hyväksyä Kristeniä, mutta väittää haluavansa yrittää. Brady epäilee Johnin valehtelevan tämän aiempien puheiden takia. John yrittää selittää, kun Kristen saapuu. Brady joutuu vastaamaan työpuheluun. Kristen kysyy Johnilta, mitä tämä suunnittelee. Kun John ei vastaa, Kristen koskettaa hänen kättään ja sanoo tämän pääsevän käsiksi Bradyyn vain hänen kauttaan.

Sami hermostuu, kun EJ kertoo Stefanon palanneen Salemiin. Hän olisi halunnut EJ:n kertovan aiemmin, jotta hän olisi voinut pyytää tältä apua Nickin kanssa. EJ on järkyttynyt, että Sami on valmis pyytämään apua Stefanolta. Sami selittää olevansa valmis tekemään mitä tahansa Willin vuoksi. Hän haluaa mennä tapaamaan Stefanoa. EJ varoittaa, että Stefano ei anna palveluksiaan ilmaiseksi. Hän ehdottaa heidän käyttävän Stefanoa vasta viimeisenä oljenkortenaan. EJ uskoo, että Stefano suostuu auttamaan heitä, jos hän, Sami ja lapset muuttavat kartanoon.

On Nickin ja Gabin hääpäivä. He heräävät samasta sängystä. Nick saa tietää Willin käyneen edellisenä päivänä juttelemassa Gabin kanssa. Hän soittaa Willille ja vaatii tätä tapaamaan hänet. Will myöntää Nickille aikoneensa tunnustaa Gabille, että tämä on naimassa homovastaisen kiristäjän. Nick varoittaa Williä yrittämästä kääntää Gabi häntä vastaan. Will kertoo myöhemmin Sonnylle, että Nick uskoo toimivansa oikein. Hän sanoo aikovansa kertoa kaikille, että hän luopui oikeuksista lapseensa, koska halusi tälle vakaan kasvuympäristön.

Kate yllättyy, kun Rafe kertoo Stefanon palanneen. Hän miettii, pitäisikö heidän lopettaa suhteensa ennen, kun Stefano saa tietää. Rafe vakuuttaa, ettei häntä pelota. Kate ja Gabi käyvät tapaamassa Gabia ennen häitä. Kate antaa Gabille lahjan. Gabi kysyy myöhemmin Rafelta tämän läheisistä väleistä Katen kanssa, mutta Rafe välttelee vastaamasta.

Chad vierailee Stefanon luona ja myöntää harkitsevansa muuttoa takaisin kartanoon. Stefano on innoissaan.

Perjantai

Perjantai

John haluaa sopia rauhan Bradyn ja Kristenin kanssa ja kutsuu heidät illalliselle. Brady miettii edelleen, onko John rehellinen. Kristen törmää myöhemmin Marlenaan ja kerskailee illalliskutsulla tietäen, ettei Marlenaa ole kutsuttu. Brady sanoo Kristenille uskovansa, että Johnilla on yhä tunteita tätä kohtaan. Marlena törmää Johniin ja päättelee, että tämä suunnittelee Kristenin tuhoamista.

Sami on yllättynyt, kun EJ haluaa muuttaa kartanoon. EJ sanoo, että päätös on Samin, mutta jos tämä haluaa Stefanon auttavan, muutto varmistaa sen. Sami hermostuu kuultuaan, että Brady on muuttanut Kristenin kanssa DiMeroiden kartanoon. Hän kuvittelee, miten yhteiselo Kristenin kanssa sujuisi.

On Nickin ja Gabin hääpäivä. Caroline antaa Gabille jotain vanhaa. Jennifer sanoo Hopelle valmistelujen ohessa, ettei halua puhua Danielista. Nick kertoo Rafelle tekevänsä kaikkensa rakastaakseen ja kunnioittaakseen Gabia. Rauhatuomari saapuu vihkimään pariskunnan. Nick on onnellinen eikä tiedä, että samaan aikaan hänen entinen sellitoverinsa, Vargas, vapautuu vankilasta.

Nicole on kauhuissaan, kun hän saa tietää Ericin kutsuneen entisen vangin asumaan kirkkoon. Hänen valituksensa menee kuuroille korville. Hän yrittää myöhemmin vedota isä Mattiin ja Carolineen, mutta huomaa, ettei voi vaikuttaa asiaan.