22.4-26.4.2013

Brady raivostuu isälleen tämän annettua Kristenille lahjan. Hän käskee Johnin pysyä erossa Kristenistä. John yrittää nostaa Kristenissä esiin tämän vanhat tunteet häntä kohtaan. Brady kysyy Kristeniltä, onko tällä yhä tunteita Johnia kohtaan.

Hope saa tiedon, ettei Bo palaakan Salemiin. Ciara on juuri näyttämässä Syn ja Kristenin kuvaa Bradylle, mutta hän hermostuu kuultuaan isästään eikä näytä kuvaa tälle.

Eric l√∂yt√§√§ Nicolen ja Vargasin muhinoimasta pappilasta. Eric suuttuu Nicolelle, joka ilmoittaa eroavansa ty√∂st√§√§n. Nicole ja Vargas siirtyv√§t Nicolen s√§nkyyn, mutta heid√§n puuhansa keskeytyv√§t, kun Nicole kutsuu Vargasia “Ericiksi”. Vargas suuttuu ja l√§htee. Eric uskoutuu is√§ Mattille tunteistaan Nicolea kohtaan. Eric ja Nicole juttelevat. Nicole suostuu jatkamaan ty√∂ss√§√§n. He p√§√§tt√§v√§t laittaa erimielisyytens√§ s√§ilytt√§√§kseen yst√§vyytens√§.

Jennifer ja Maggie sopivat riitansa.

Anne yrittää yhä saada Cameronille potkut, mutta Abby hoitaa strippiklubille Danielin, Rafen ja Bradyn strippaamaan hyväntekeväisyyden vuoksi. Cameron saa pitää työnsä.

Adrienne tarjoutuu auttamaan Sonnya vakoilemaan Nickiä. Sami, EJ ja Will vihjaavat Stefanolle, että he tarvitsevat tämän apua kukistaakseen Nickin.