8.4-12.4.2013

Chloen juoni alkaa murentua, kun Nancy palaa Salemiin Parkerin kanssa. Daniel näkee hänen passinsa ja tajuaa Nancyn olleen Parkerin kanssa Brasiliassa. Hän tajuaa Nicolen ja Rafen avulla Chloen käyttäneen Parkeria saadakseen hänet ja Jenniferin eroamaan. Vihainen Daniel ottaa yhteen Chloen kanssa. Hän ilmoittaa, ettei aio antaa Chloen viedä Parkeria häneltä. Chloe muistuttaa, ettei Danielin nimeä ole isyystodistuksessa. Daniel vetoaa Chloen äidivaistoon ja pyytää tätä miettimään Parkerin parasta. Chloe tajuaa lopulta, että Parker tarvitsee kumpaakin vanhempaansa. Hän lupaa antaa Danielin olla osa tämän elämää.

Jennifer vierailee äitinsä luona ja kertoo, miksi hän oikeasti erosi Danielista. Hän sanoo, ettei pysty  enää asumaan Salemissa vaan aikoo muuttaa Lontooseen JJ:n luokse.

Sy jatkaa Kristenin ärsyttämistä.

Rafe on vihainen Katelle tämän painostettua Gabia allekirjoittamaan lakipaperit, jotka takaavat Willille oikeudet lapseen.

EJ, Sami, Will ja Sonny tapaavat ja suunnittelevat Nickin tuhoa. Nick hermostuu törmättyään Nicoleen ja Vargasiin Gabin kanssa. Gabi ja Nicole yllättyvät kumpikin, kun Vargas paljastaa tunteneensa Nickin vankilassa.

Chad  ja Abby estävät Annea saamasta tietää, että Cameron on strippari.