15.4-19.4.2013

Daniel huijaa Jenniferin palaamaan kotiin. Hän kertoo tietävänsä Chloen kiristyksestä. Katuvainen Chloe ilmoittaa Danielille ja Jenniferille lähtevänsä Salemista hoitaakseen itsensä henkisesti kuntoon. Hän pyytää Danielia huolehtimaan Parkerista, kunnes hän palaa. Chloe hyvästelee Nicolen ja Annen, joka suunnittelee yhä Jenniferin tuhoa.

EJ on onnensa kukkuloilla, kun Sami suostuu hänen kosintaansa.

Victorin, Bradyn ja Kristenin tapaaminen keskeytyy ennen, kun he ehtivät avata kirjekuoren, jonka sisällä on kuva Systä ja Kristenistä. Stefano päättää hankkiutua eroon Systä. Hän kertoo Sylla olleesta valokuvasta, joka on yhä kateissa. Kristen hermostuu ja yrittää löytää kuvan. Hän ei tiedä Ciaran löytäneen sen kahvilasta. Hope kertoo innostuneelle Ciaralla, että Bo on palaamassa pian kotiin.

Gabi saa tietää Rafen ja Katen suhteesta. Rafe pyytää anteeksi Katelta. He päättävät jatkaa suhdettaan.

Victor, Brady, and Kristen’s meeting was interrupted just before they opened the envelope to reveal the incriminating picture of Sy and Kristen together. Stefano decided to take care of Sy but told Kristen that the photograph was still missing. Kristen was frantic to find the missing photograph, unaware that Ciara had found it on the floor at the coffee shop. Hope told an excited Ciara that Bo would soon be returning home.

Vargas painostaa Nickiä kunnioittamaan heidän sopimustaan. Hänen ja Nicolen välit lähentyvät.

John antaa Kristenille lahjaksi paidan, joka muistuttaa heidän onnellisesta menneisyydestään. Paita on osa Johnin suunnitelmaa paljastaa Kristenin todelliset aikeet. Maggie selittää Bradylle paidan merkityksen.

Sonny, Will ja heidän ystävänsä viettävät hauskaa päivää.