1.4-5.4.2013

Chloe pakottaa Jenniferin eroamaan Danielista. Daniel alkaa epäillä, että Chloella on jotain tekemistä Jenniferin äkillisen mielenmuutoksen kanssa. Chloe kiistää osallisuutensa. Chloe ei ole vakuuttunut, että Daniel uskoi Jenniferiä. Hän käskee Jenniferin palauttaa Danielille tältä saamansa kaulakorun. Jennifer nolaa Danielin koko sairaalaan kuulleen.

Maggie suuttuu Jenniferille tämän satutettua Danielia ilkeästi ja julkisesti. Murtunut Daniel palaa kotiin ja hakee lohtua Chloesta. He suutelevat, mutta Daniel vetäytyy pian kauemmas ja käskee Chloen häipyä.

Hope ja Kristen vierailevat Jenniferin luona ja yrittävät saada tietää, miksi tämä muutti mieltään Danielin suhteen.

Bradyn pahoinpidellyt mies, Sy, palaa tapaamaan Kristeniä. Hän on sopinut tapaamisen Marlenan kanssa näyttääkseen todisteet Kristenin osallisuudesta pahoinpitelyyn, mutta Kristen onnistuu EJ:n avulla estämään Sytä tapaamasta Marlenaa.

Vargas painostaa Nickiä auttamaan häntä uuden juonen kanssa. Kate käskee Nickin kertoa hänelle totuus siitä, miksi Will luopui oikeuksista lapseen. Sonny kertoo Willille Katen ja Rafen suhteesta.

Abby ja Chad seuraavat Cameronia ja saavat tietää tämän olevan strippari. Cameron kertoo tarvitsevansa rahaa maksaakseen opintolainansa ja auttaakseen äitiään.

Nicole on helpottunut, kun Ericin siirto pois Salemista paljastuukin virheeksi.