4.2-8.2.2013

Maanantai

Chloe keskeyttää Danielin ja Jenniferin romanttisen illan. Hän soittaa ja sanoo, ettei Parker lakkaa itkemästä. Daniel epäilee tilanteen aitoutta, mutta palaa kotiin Jenniferin kanssa. Hän huomaa, että Parker on kaikkea muuta kuin hysteerinen. Hän kysyy Chloelta asiasta. Chloe säästyy vastaamasta, kun Parker kutsuu Danielia isäksi ensimmäistä kertaa.

Jennifer uskoutuu ep√§ilyksist√§√§n Chloea kohtaan Kristenille ja Bradylle. Brady kertoo Parkerin olleen rauhallinen h√§nen vieraillessaan Chloen luona aiemmin. Chloe saapuu “pyyt√§m√§√§n anteeksi” Danielin ja Jenniferin treffien pilaamista. Jennifer ilmoittaa Chloelle tiet√§v√§ns√§, mit√§ t√§m√§ teki eik√§ h√§n aio luopua Danielista taistelutta.

John löytää Stefanon Euroopasta. Kristen törmää Marlenaan ja kääntää veistä haavassa Johnin lähdöstä. John ja Marlena ilmaisevat kumpikin tahoillaan uskovan, että Kristenin sekopäisyys koituu vielä tämän tuhoksi. Marlenan sanat saavat Kristenin suunnittelemaan kostonsa seuraavaa vaihetta. Hän aikoo saada Bradyn alttarille. Kun hän myöhemmin vihjaa Bradylle naimisiinmenosta, Brady luulee hänen vitsailevan.

Will uskoo sopineensa asiast Nickin kanssa niin, että kummatkin saavat olla osa vauvan elämään. Samaan aikaan Nick juonii salaa Willin pään menoksi. Hän ei halua Williä vauvan lähelle.

EJ ja Sami rakastelevat vihdoin useampaan kertaan. He juttelevat myöhemmin poikansa kanssa puhelimessa. He päättävät tällä kertaa rakentaa suhteensa kestävälle pohjalle.

Tiistai

EJ ja Sami heräävät samasta sängystä onnellisina. He toistaiseksi salata yhteenpaluunsa. Sami uskoo lasten olevan innoissaan, mutta heidän perheensä tuskin ottavat uutista hyvin.

Kristen törmää EJ:hin. Hän on innoissaan kuultuaan EJ:n ja Samin yhteenpaluusta. EJ kysyy Kristeniltä Bradystä. Kristen sanoo suunnitelmansa etenevän odotetusti.

Brady taas ei ota asiaa hyvin, kun Sami kertoo hänelle. Hän ei voi uskoa, että Sami tuhoaa suhteensa Rafen kanssa EJ:n vuoksi. Sami ja Brady haukkuvat toistensa seurustelukumppaneita. Sami pyytää Bradyä pitämään asian salassa Ericiltä ja Marlenalta. Brady huomauttaa, ettei ole muutenkaan väleissä perheensä kanssa tällä hetkellä.

Kristen nostaa taas esiin avioliiton jutellessaan Bradyn kanssa. Brady selittää sen olevan liian pikaista eikä hän halua pahentaa välejään Johnin ja Marlenan kanssa. Kristen teeskentelee ymmärtävänsä. Hän lähtee tapaamaan EJ:tä ja tajuaa voivansa käyttää EJ:n ja Samin tilannetta hyväkseen. Kristen palaa Bradyn luokse ja ehdottaa heidän menevän naimisiin, mutta pitävän asian salassa kuten EJ ja Sami pitävät suhteensa salassa.

Johnny paljastaa Rafelle Samin ja EJ:n viettäneen yön yhdessä. Caroline yrittää puhua järkeä Rafelle, mutta tämä sanoo, ettei voi palata yhteen Samin kanssa tämän hyökättyä Gabia vastaan. Gabi kannustaa Rafea taistelemaan Samista. Rafe vakuuttaa, että hänen ja Samin juttu on ohi. Hän lähtee ja törmää Samiin.

Gabi kysyy Nickiltä tämän arvesta. Nick ei halua puhua asiasta. Jennifer nostaa myöhemmin esiin sen, miten Nickin kimppuun hyökättiin vankilassa. Nick muistelee aikaansa vankina.

Cameron ja Abby syövät aamiaista yhdessä ja päättävät aloittaa suhteensa alusta.

Keskiviikko

Keskiviikko

Julie paljastaa vahingossa Gabille, että Nick melkein murhattiin vankilassa. Nick keskeyttää ja sanoo, ettei halua puhua menneisyydestään. Julien lähdettyä, Gabi kysyy saiko Nick arpensa puukotuksesta. Nick muistelee puukotustaan, muttei anna Gabille suoraa vastausta.

Rafe ilmoittaa Samille tietävänsä tämän maanneen EJ:n kanssa. Sami sanoo, ettei asia kuulu Rafelle. Rafe toivoisi voivansa unohtaa kaikki hänen ja Samin yhteiset ajat. Sami ärsyyntyy ja vahvistaa rakastelleensa EJ:n kanssa. Riita kääntyy Gabiin ja Williin. Sami sanoo uskovansa tuomarin olevan Willin puolella, jos tämä haluaa yksinhuoltajuuden. Rafe kertoo asian eteenpäin Gabille Nickin salakuunnellessa. Sami tajuaa puhuneensa sivu suunsa ja käskee Willin mennä isyystestiin.

Will antaa Sonnylle takaisin tämän asunnon avaimen. Hän toivoo, että he voivat yhä olla ystäviä ja sanoo toivovansa, että Sonny on onnellinen. Will sanoo, että on parasta, jos he ovat vain ystäviä. Sonny varoittaa Williä luottamasta Gabiin ja Nickiin. Will sanoo olleensa valmis luopumaan vauvastaan vain Sonnyn takia. Nick näkee Sonnyn lohduttavan Williä, mutta lähtee paikalta ennen, kun kukaan näkee hänet.

Nicole ja Eric järkyttyvät, kun Hope saapuu kuulustelemaan heitä varastetuista tiedostoista. Eric soittaa Bradyn apuun selvittämään asian. Brady vakuuttaa, ettei hän tai Kristen puhunut viranomaisten kanssa. Kaikki yllättyvät, kun Victor ilmestyy paikalle ja kertoo ilmoittaneensa Nicolesta poliisille. Hän ei kuitenkaan nosta syytettä Nicolea vastaan. Victor kysyy Hopelta Bosta, mutta Hope ei halua puhua asiasta.

Kristen ehdottaa Nicolelle, että he sopivat aselevon. Hän on huomannut Nicolen tunteet Ericiä kohtaan. Nicole on kauhuissaan ja yrittää pitää välimatkaa Ericiin. Eric haluaa tietää, miksi Nicole on niin etäinen.

Kristen yrittää hienovaraisesti saada Bradyä innostumaan sala-avioliitosta, mutta Brady ei suostu siihen. Kristen soittaa myöhemmin Stefanolle. Hän vakuuttaa saavansa Bradyn naimisiin kanssaan, jotta hän voi jättää tämän alttarille samalla tavalla kuin John jätti hänet vuosia sitten.

Torstai

Torstai

Sami käskee Willin mennä isyystestiin varmistaakseen oikeutensa Gabin odottamaan lapseen. Will ei näe tarvetta siihen, koska hän luottaa Nickiin ja Gabiin. Sami pyytää Williä juttelemaan EJ:n kanssa. EJ saa Willin pään käännettyä.

Nick kuuntelee, miten Rafe varoittaa Gabia Samista. Rafe pelk√§√§ Nickin vankilataustan hankaloittavan huoltajuustaistelua. Gabi luottaa Williin eik√§ usko t√§m√§n hakevan yksinhuoltajuutta. Nick on entist√§ p√§√§tt√§v√§isempi suojelemaan vauvaa ja tulevaisuuttaa Gabin kanssa. H√§n ostaa salakuuntelulaitteen kaupasta. Kun Will my√∂hemmin ehdottaa isyystesti√§ Nickille ja Gabille, Nick ottaa asian hyvin vastaan. Nick sujauttaa salakuuntelulaitteen Willin laukkuun ja l√§hett√§√§ Lucasille nimett√∂n tekstiviestin “Tied√§n poikasi ampuneen EJ:n DiMeraa”.

Jennifer soittaa Danielille ja kertoo haluavansa lähteä viettämään iltaa Kristenin ja Bradyn kanssa. He ajavat yöksi Chicagoon. Daniel on innoissaan. Hän kertoo suunnitelmistaan Chloelle ja Maggielle, joka vahtii Parkeria. Jennifer käy tapaamassa Nicolea. Hän haluaa tietä suunnitteleeko Chloe jotain hänen ja Danielin pään menoksi. Nicole on aluksi vastahakoinen auttamaan Jenniferiä, mutta käskee lopulta Jenniferin olla luottamatta Chloeen ja paljastamatta tälle mitään, mitä Chloe voi käyttää Jenniferiä vastaan myöhemmin.

Chloe suunnittelee pilaavansa Danielin ja Jenniferin reissun. Hän menee tapaamaan Jenniferiä ja yrittää saada tämän paljastamaan, minne Daniel ja Jennifer ovat menossa. Jennifer valehtelee paikasta Nicolen neuvon mukaan.

Nicole on yhä poissa tolaltaan Kristenin huomattua, että hänellä on tunteita Ericiä kohtaan. Hän yrittää vältellä Ericiä. Eric on hieman loukkaantunut Nicolen käytöksestä. Nicole näkee myöhemmin Ericin sairaalassa tapaamassa sairasta potilasta. Hän katselee tätä ja yrittää saada itsensä unohtamaan tunteensa Ericiä kohtaan.

Perjantai

Perjantai

Jennifer ja Daniel lähtevät Bradyn ja Kristenin kanssa Chicagoon. Chloe juonii estääkseen heidän yhdessäolonsa, mutta tajuaa pian Jenniferin valehdelleen hänelle siitä, minne Daniel ja tämä olivat menossa. Chloe palaa kotiin ja huomaa, että Parkerilla on korkea kuume. Hän yrittää epätoivoisesti tavoittaa Danielin. Hän saa lopulta tämän kiinni ja käskee Danielin palata heti kotiin.

Jennifer ja Kristen pitävät hauskaa. Jennifer tunnustaa valehdelleensa Chloelle. Kristen hyväksyy täysin Jenniferin valehtelun. Kun humalainen mies yrittää iskeä kaksikkoa, Kristen saa idean. Humalainen mies ei jätä Jenniferiä rauhaan. Daniel lyö miestä ja hajottaa tohinassa kännykkänsä. Jennifer ja Daniel päättävät palata huoneeseensa, mutta juuri silloin Chloe saa Danielin vihdoin kiinni.

Kristen on turhautunut siihen, ettei saa Bradyä kosimaan. Hän esittää olevansa humalasssa ja kaatuu Bradyn syliin.

Lucas soittaa Willille ja sanoo, että heidän täytyy jutella. Nick kuuntelee laitteensa avulla, miten Will ja Lucas miettivät, kuka tekstiviestin on lähettänyt. Sonny on töissä, kun Gabi tulee etsimään Nickiä. Heidän välinsä ovat kireät. Nick ilmestyy lopulta ja lähtee Gabin kanssa. Sillä välin hermostunut Will etsii T:n käsiinsä, koska uskoo tämän lähettäneen tekstiviestin. Hän tajuaa pian T:n olevan syytön.