18.2-23.2.2013

Maanantai

Nick ei näytä hermostuneisuuttaan, kun Rafe sanoo tietävänsä, mitä hänelle tapahtui vankilassa. Rafe näki Nickin tiedot ja tietää, että tätä pahoinpideltiin vankilassa. Nick muistelee aikaansa vankilassa. On selvää, ettei Rafe tiedä kaikkea.

Rafe ja Kate haluavat Nickin lykkäävän häitä vauvan syntymään asti. Nick sanoo kunnioittavansa heitä kumpaakin, mutta pyyntö ei ole reilu. Myöhemmin Nick vannoo, ettei Rafe saa tietää, mitä hänelle oikeasti tapahtui vankilassa. Samaan aikaan Nickiä piinannut vanki laskee päiviä vapautumiseensa.

Nicole taistelee vastaan tunteitaan Ericiä kohtaan. Eric on yhä hämmentynyt hänen käytöksestään. Nicole törmää Jenniferiin ja kysyy tältä neuvoja. Kun Nicole palaa töihin, hän törmää Lucasiin ja riitelee tämän kanssa. Eric saapuu keskeyttämään riidan ja kysyy myöhemmin Nicolelta, onko tällä yhä tunteita Lucasia kohtaan. Nicole nauraa ajatukselle.

Daniel tunnustaa Bradylle, että hänellä ja Jenniferillä on ongelmia. Brady kannustaa ystäväänsä selvittämään asiat. Samaan aikaan Jennifer tapaa Maggien, joka neuvoo häntä pyytämään uudestaan anteeksi Danielilta kasvotusten. Sillä välin Chloe varmistaa, että Victor heittää hänet ulos kartanosta. Hän menee Danielin luokse ja kertoo, ettei hänellä ole paikkaa, jonne mennä. Chloe on innoissaan, kun Daniel ottaa hänet luokseen. Hän ei tiedä Danielin aikovan muuttaa hotelliin Chloen vierailun ajaksi. Daniel lähtee etsimään Jenniferiä. Hän törmää Jenniferin luona Lucasiin ja riitelee tämän kanssa. Samaan aikaan Jennifer on Danielin ovella. Chloe kertoo Jenniferille muuttaneensa yhteen Danielin kanssa.

Stefano suunnittelee paluutaan Salemiin. Hän juttelee Kristenin kanssa. Stefano yllättyy kuullessaan, että Kristen kyseenalaistaa suunnitelmansa ja Bradyn hyväksikäytön. Hän käskee Kristenin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassaan. Brady saapuu tapaamaan Kristeniä ja ehdottaa heidän muuttavan yhteen.

Tiistai

Nicolen sisällä kuohuu. Hän ei voi olla ajattelematta Ericiä ja melkein kertoo tälle totuuden tunteistaan. Hän käyttää Hopen saapumista hyväkseen ja lopettaa keskustelunsa Ericin kanssa. Hope huomauttaa Nicolelle, että Eric on sitoutunut auttamaan Nicolea. Myöhemmin Nicole törmää Sydneyyn ja EJ:hin. Hän tajuaa, ettei hänelle ole enää mitään Salemissa. Nicole päättää lähteä kaupungista. Sillä välin Eric kumartuu rukoilemaan. Yhtäkkiä joku painaa aseen hänen selkäänsä.

Kristen on järkeillyt, ettei Bradyn hyväksikäyttäminen palvele hänen tarkoitustaan kostaa Johnille. Hän valmistautuu eroamaan Bradystä, mutta tämä haluaakin muuttaa yhteen. Kristen unelmoi kostostaan ja törmää myöhemmin Marlenaan. Kummatkin tapaukset auttavat Kristeniä keskittymään tehtäväänsä. Hän suostuu yhteenmuuttoon.

Daniel etsii Jenniferiä, jotta he voivat selvittä ongelmansa, mutta löytääkin Abbyn. Abby haluaa Danielin lupaavan, ettei tämä satuta hänen äitiään. Daniel vakuuttaa, ettei halua satuttaa Jenniferiä. Samaan aikaan Chloe ilmoittaa Jenniferille iloisesti muuttaneensa Danielin luokse. Kun Jennifer ja Daniel vihdoin tapaavat, Jennifer huutaa hänelle. Jennifer muistuttaa, mitä he joutuivat kokemaan Nicolen kanssa eikä hän halua kokea sitä uudelleen. Daniel kertoo aikovansa muuttaa hotelliin Chloen vierailun ajaksi. Jennifer on liian vihainen nähdäkseen, miten se muuttaa asioita. Kun Chloe saa tietää Danielin asuinjärjestelyistä, hän lähtee hoitamaan salaperäistä asiaa.

John soittaa Marlenalle. Marlena toivoo Johnin palaavan Salemiin, mutta tämä ilmoittaa, ettei ole palaamassa lähiaikoina.

Keskiviikko

Keskiviikko

Nicole kertoo Rafelle päättäneensä muuttaa pois Salemista. Rafe on surullinen ystävänsä lähdöstä ja miettii, mikä saa Nicolen lähtemään. Nicole ei kerro tunteistaan Ericiä kohtaan ja vaihtaa puheenaiheen Samiin ja EJ:hin. Rafe vakuuttaa, ettei välitä Samista vaan on jatkanut elämäänsä.

Sillä välin narkkari uhkailee Ericiä aseella kirkossa. Narkkari haluaa kaikki rahat kirkon kassakaapista. Eric pysyy rauhallisena ja yrittää saada miehen laskemaan aseensa. Narkkari on juuri lähdössä rahojen kanssa, kun Nicole ilmestyy paikalle. Nicole ei suostu antamaan narkkarille äitinsä kaulakorua, joten mies tähtää aseensa häneen. Eric onnistuu pelastamaan Nicolen, mutta narkkari käyttää hetken hyväkseen. Mies kolkkaa Ericin ja pakenee. Nicole hätääntyy, kun verta vuotava Eric ei vastaan. Hän tunnustaa tajuttomalle Ericille rakkautensa ja rukoilee, ettei tämä kuole.

Sami hermostuu, kun Will kertoo, ettei Gabi ole vielä käynyt isyystestissä. Sami uskoo Gabin viivyttelevän, koska tämä juonii jotain. Julie ilmestyy paikalle juteltuaan Gabin kanssa. Hän käskee Samin perääntyä, jottei tämä pahenna tilannetta Gabin, Nickin ja Willin kannalta. Will on samaa mieltä Julien kanssa. Sami näyttää alistuvan heidän pyyntöönsä, mutta ryntää tapaamaan Gabia heti heidän lähdettyään. Sami kovistelee Gabia. Rafe ilmestyy paikalle ja raivostuu Samille. Riita yltyy ja yhtäkkiä Gabi alkaa itkeä kivusta.

Jennifer ilmoittaa Chloelle, ettei tämä tule koskaan saamaan Danielia takaisin. Chloe antaa Jenniferin kuulla kunniansa. Hän uskoo Danielin valitsevan heidän kemiansa ja Parkerin takia. Myöhemmin Chloe kertoo Annelle pelkäväänsä, että hän meni liian pitkälle. Samaan aikaan Maggie kertoo Danielille Jenniferin jättämästä viestistä. Daniel lähtee tapaamaan Jenniferiä. He sopivat riitansa. Jenniferillä on kuitenkin pyyntö Danielille. Hän haluaa, ettei tämä ole missään yhteydessä Chloeen.

Abby tajuaa Cameronin saaneen tietää, että hän on neitsyt. Hän etsii Cameronin käsiinsä ja valmistautuu epämukavaan keskusteluun.

Torstai

Torstai

Rafe, Sami ja Will pelästyvät, kun Gabi tarttuu mahaansa huutaen kivusta. Gabin olo paraneen pian ja hän vakuuttaa olevansa kunnossa. Nick ilmestyy paikalle. Hän suuttuu Samille kuultuaan tämän huutaneen Gabille. Yhtäkkiä Gabin olo huononee taas ja hänet kiidätetään sairaalaan. Kaikkien odottaessa, Will huutaa Samille tämän käytöksestä. Cameron ja Kayla kertovat kaikille, että Gabi ja vauva tulevat todennäköisesti kuntoon. Sami pyytää anteeksi Williltä ja Rafelta ja lupaa jättää Gabin rauhaan. Hän sanoo menevänsä kotiin, mutta hiipii ensin Gabin huoneeseen pyytääkseen tältä henkilökohtaisesti anteeksi. Sami vakuuttaa, ettei halua hermostuttaa Gabia, mutta Gabiin alkaa taas sattua. Sami ryntää ulos. Rafe, Will ja Nick haluavat tietää, mitä tapahtui. Kaikki kauhistuvat, kun lääkärit kertovat Gabin synnytyksen alkaneen.

Danielin mielestä Jennifer ylireagoi pyytämällä, ettei hän ole missään tekemisissä Chloen kanssa. Jenniferin mielestä se on ainoa keino, jolla heidän suhteensa voi selvitä. Hän uskoo Chloen jatkavan Parkerin hyväksikäyttämistä saadakseen Danielin itselleen. Turhautunut Daniel vastaa antavansa vastauksensa huomenna. Sillä välin Chloe riitelee Maggien ja myöhemmin Abbyn kanssa. Myöhemmin Chloe yrittää käyttää Parkeria tekosyynä saadakseen Danielin käymään, mutta tämä kieltäytyy. Chloe miettii, mitä Jennifer on sanonut Danielille ja tajuaa, että hänen on keksittävä uusi suunnitelma päästäkseen eroon Jenniferistä.

Abby myöntää Cameronille olevansa neitsyt. Ennen, kun Cameron ehtii vastaamaan, potilaan hätätilanne keskeyttää hänet. Abby on nolostunut ja kauhuissaan.

Nicole on huojentunut, kun Eric tulee vihdoin tajuihinsa. Hän pelkää tämän kuulleen hänen rakkaudentunnustuksensa. Nicole on huojentunut huomatessaan, ettei Eric kuullut mitään. Roman ilmestyy paikalle kuulustelemaan heitä ryöstöstä. Nicole päättää kaupunkiin, kunnes varas saadaan kiinni. Eric kutsuu Nicolea pelastavaksi enkelikseen.

Perjantai

Perjantai

Sami, Rafe, Nick ja Will odottavat tietoa Gabin tilasta. Kaikki syyttävät Samia Gabin käynnistyneenstä synnytyksestä. Sami vakuuttaa yrittäneensä vain pyytää Gabilta anteeksi. EJ saapuu paikalle ja vie Samin syrjemmälle. Hän lohduttaa Samia eikä usko tämän aiheuttaneen tahallaan ongelmia. Sami soittaa Lucasille ja kertoo Gabin tilasta. Lucas ja Kate lähtevät sairaalle. Sonny kuulee puhelun ja seuraa heitä. Will on kiitollinen, kun Sonny saapuu sairaalalle. Heidän välinsä lähentyvät.

Cameron ja Kayla antavat Gabille lääkettä, jonka pitäisi lopettaa supistukset, mutta se ei vaikuta toimivan. Pitkän odotuksen jälkeen Cameron käy lopulta kertomassa kaikille, että synnytys saatiin pysäytettyä. Cameron kertoo etuaikaisen synnytyksen johtuneen nestehukasta ja stressistä. Kaikki katsovat vihaisina Samia. EJ huomaa Rafen ja Katen läheiset välit ja kysyy Rafelta asiasta. Samaan aikaan vihainen Nick ottaa yhteen Samin kanssa.

Sonny ja Will menevät kahvilalle. Sonny löytää Willin laukusta tämän kirjoittaman kortin, jota Will ei ikinä lähettänyt. Sonny lukee sen ja yllättyy Willin tunteista. Will palaa huoneeseen. He tuijottavat toisiaan.

Kristen kertoo Bradylle haluavansa muuttaa DiMeroiden kartanoon Bradyn kanssa. Hän selittää luvanneensa asian Stefanolle. Brady ilmoittaa, ettei halua asua Stefanon kanssa. Hän ei halua pahentaa välejään perheensä kanssa entistä enempää. Kristen ei suostu luopumaan ajatuksesta. Bradyn ryntää ulos. Vihainen Kristen miettii, pitäiskö hänen lopettaa esittäminen ja murtaa Bradyn sydän heti. Hän soittaa Bradylle ja sanoo haluavansa jutella.