11.2-15.2.2013

Maanantai

Kristen esitt√§√§ humalaista voidakseen sanoa Bradylle asioita, joita h√§n ei voi sanoa selv√§n√§. H√§n n√§ytt√§√§ herkemm√§n puolensa ja tekee kaikkensa suostutellakseen Brady√§ naimaan h√§net. Brady vastustelee. H√§n vie Kristenin kotiin. Kristenin p√§√§ “selvenee” ja syytt√§√§ alkoholia puheistaan. Brady on otettu Kristenin haavottuvaisuudesta, mutta vihjaa, ett√§ h√§nell√§ on toinenkin syy, miksei h√§n halua naimisiin. Kristen soittaa salaa Stefanolle ja kertoo, ettei h√§nen suunnitelmansa suju niin sulavasti kuin h√§n odotti. Kun h√§n k√∂mpii takaisin s√§nkyyn Bradyn kanssa, h√§n vannoo saavansa haluamansa.

Chloe kertoo Danielille, että Parkerilla on kova kuume. Daniel ja Jennifer kiiruhtavat takaisin Salemiin. Chloe on kauhuissaan saadessaan tietää, että Parkerilla on kouristuksia. Hän helpottaa, kun Parkerin tila alkaa kohentua. Daniel ja Chloe syleilevät toisiaan. Daniel ihmettelee, miksei Chloe ottanut häneen yhteyttä hotellin kautta. Chloe paljastaa Jenniferin valehdelleen heidän olinpaikastaan. Sillä välin Jennifer tajuaa Annen ja Chloen toimivan yhdessä. Hän palaa Danielin luokse. Daniel haluaa tietää, valehteliko Jennifer hänelle.

Nicole näkee märän unen Ericistä. Hän päättää lähteä pitämään hauskaa kaupungilla unohtaakseen tämän. Eric pettyy nähdessään Nicolen olevan lähdössä juhlimaan niukassa asussa. Nicole sanoo Ericiä siveyden sipuliksi. Eric ei ymmärrä, mikä on saanut Nicolen käyttämään näin oudosti. Nicole sanoo, ettei halua loukata Ericiä. Eric luulee Nicolen puhuvan lakiongelmistaan. Nicole ilmoittaa lähtevänsä ulos. Eric sanoo, ettei tarvitse palata, jos hän oikeasti lähtee juhlimaan. Eric kysyy Nicolelta, mitä tämä haluaa.

Sami tunnustaa Marlenalle rakastuneensa EJ:hin uudelleen. Marlena käskee hänen miettiä asiaa kunnolla ottaen huomioon EJ:n suhteen Stefanon kanssa. Samaan aikaan EJ uskoutuu isälleen Samista ja sanoo uskovansa, että suhde toimii tällä kertaa. EJ menee tapaamaan Samia. He lähentyvät. Kun EJ käy katsomassa lapsia, Sami löytää sormusrasian tämän taskusta. Rasian sisällä on timanttisormus.

Stefano soittaa Marlenalle ja kertoo Johnin vierailusta. He tajuavat, ettei kumpikaan ole mielissään EJ:n ja Samin tai Bradyn ja Kristenin suhteesta.

Tiistai

Sami laittaa sormusrasian takaisin EJ:n taskuun ja odottaa EJ:n kosintaa. EJ palaa huoneeseen ja vetää taskustaan CW:n uuden kynsilakan kampanjaa varten. Sami on salaa pettynyt. EJ vie Samin kävelylle ja suutelee tätä intohimoisesti.

Stefano soittaa Katelle tämän jätettyä hänelle soittopyynnön. Hän on pettynyt, kun asia koskee vain veroja. Stefano onnistuu pilaamaan Katen hyvän tuulen haukkumalla tämän elämäntilannetta.

Rafe on juonut liikaa miettiessään EJ:tä ja Samia. Hän käy juttelemassa Ericin kanssa ja löytää tämän seksikkäästi pukeutuneen Nicolen seurasta. Eric sanoo, ettei pysty juuri nyt juttelemaan. Rafe lähtee juomaan lisää ja törmää Kateen, joka on myös hukuttamassa surujaan lasiin. He juttelevat ja päätyvät illan päätteeksi samaan sänkyyn.

Nicole ei pysty kertomaan Ericille, että hänellä on tunteita tätä kohtaan. Hän ilmoittaa aikovansa lähteä ulos Rafen seuraksi. Eric peruu puheitaan ja sanoo, ettei halua muuttaa Nicolea. Hän pitää Nicolea yhä hyvänä ihmisenä. Nicole ei pysty lähtemään. Hän toivoo voivansa joskus nähdä itsensä Ericin silmin. Nicole menee nukkumaan, mutta herää taas unelmoituaan Ericistä.

Chloe käskee Danielin kysyä Jenniferiltä, valehteliko tämä. Jennifer myöntää valehdelleensa. Kayla keskeyttää heidät ja kertoo, että Parkerin täytyy viettää yönsä sairaalassa. Daniel ja Chloe tarjoutuvat jäämään yöksi. Katkera Jennifer ottaa taas yhteen Annen kanssa. Myöhemmin Jennifer sanoo Danielille olevansa helpottunut, että Parker toipuu, mutta hän ei kadu valehteluaan. Daniel ei pidä kuulemastaan. Hän uskoo Jenniferin pitävän häntä liian tyhmänä käsittelemään Chloea. Daniel lähtee ja liittyy Parkerin ja Chloen seuraan. Jennifer menee kotiin ja soittaa Danielille pyytääkseen anteeksi. Hän ei saa Danielia kiinni, mutta jättää tälle viestin. Chloe kuulee näkee viestilapun ja tuhoaa sen.

Keskiviikko

Keskiviikko

Daniel on pettynyt, koska hän ei ole kuullut Jenniferistä. Chloe kysyy, voiko hän tulla Danielin luokse muutamaksi tunniksi, koska hän ei halua olla erossa Parkerista. Daniel suostuu. Sillä välin Jennifer uskoutuu Hopelle. Hän pelkää vaikeuttaneensa asioita sanottuaan Danielille, ettei hän kadu valehteluaan. Hope käskee Jenniferin jättää uuden viestin Danielille. Jennifer lähtee tapaamaan Danielia, mutta löytääkin Chloen tämän asunnosta. Chloe ja Jennifer riitelevät. Chloen mielestä Jennifer ei ole se mukava ihminen, jota hän esittää. Jennifer raivoaa Chloelle kaikista tämän tempuista, joilla tämä on yrittänyt erottaa hänet ja Danielin. Jennifer ryntää ulos ja törmää Danieliin käytävässä. He onnistuvat pahentamaan tilannetta, vaikka kumpikin haluaa sopia riidan. Jennifer kertoo myöhemmin Kaylalle pelkäävänsä, ettei Daniel anna hänelle anteeksi. Samaan aikaan Chloe vannoo, ettei aio lähteä Danielin luota.

Kristen pyyt√§√§ Bradylt√§ anteeksi “humaltumistaan”, mutta syytt√§√§ t√§m√§n salaavan yh√§ jotain h√§nelt√§. Brady ei halua puhua asiasta vaan l√§htee. H√§n t√∂rm√§√§ Danieliin. Samaan aikaan Stefano soittaa Kristenille ja kertoo palaavansa pian Salemiin. Kristen on p√§√§tt√§nyt selvitt√§√§, mit√§ Brady salaa. Brady palaa lopulta Kristenin luokse ja kertoo t√§m√§n olleen oikeassa. H√§n on salannut jotain eik√§ h√§n voi naida Kristeni√§.

Rafe ja Kate päätyvät makaamaan yhdessä uudelleen.

Gabi melkein löytää Nickin kuuntelemasta Willin ja Lucasin nauhoitettua keskustelua. Hän sanoo olevansa huolissaan Willin vaatimasta isyystestistä. Nick vakuuttaa, ettei testiä tulla ikinä tekemään. Hän lupaa hoitavansa kaiken kuntoon. Myöhemmin Nick saa kuulla Hopelta, että nauhoitettua keskustelua voi käyttää todisteena huoltajuuskiistassa.

Will ja Lucas miettivät, keneltä tekstiviesti on. Lucas uskoo sen olevan EJ:ltä, mutta Will on eri mieltä. Myöhemmin Will saa salaperäisen paketin.

Torstai

Torstai

Salemissa on ystävänpäivä. Kristen tapaa Chadin ja antaa tälle neuvoja.

Brady tunnustaa Kristenille tuntevansa syyllisyyttä Ariannan ja Madisonin kuolemista eikä siksi voi naida Kristeniä. Hän ei halua Kristenillekin tapahtuvan jotain pahaa. Kristen yrittää saada Bradyn yli asiasta, mutta se painaa yhä Bradyä. Brady vierailee Maggien luona. Kristen miettii, pystyykö hän tuhoamaaan Bradyn tämän isän tekojen takia. Hän tapaa Bradyn myöhemmin ja sanoo, että heidän pitää jutella.

Sonny ja Brian juttelevat ja päättävät mennä treffeille.

Gabi ja Nick juhlivat yst√§v√§np√§iv√§√§ s√§ngyss√§. Gabi t√∂rm√§√§ my√∂hemmin Williin, joka uskoo Sonnyn haluavan palata yhteen. Gabi pelk√§√§ Willin aiheuttavan ongelmia h√§nelle. H√§n tapaa Nickin, joka lupaa, etteiv√§t Will ja Sonny p√§√§se l√§hellek√§√§n “heid√§n” lastaan.

Sami kertoo Willille uskovansa, että EJ aikoo kosia. Will avaa myöhemmin salaperäisen paketin ja löytää sen sisältä lahjan Sonnylta Рmp3-soittimen ja romanttisen viestin. Will uskoo Sonnyn haluavan palata yhteen ja valmistautuu tapaamaan hänet. Hän vaihtaa vaatteet ja kirjoittaa tunteikkaan kortin Sonnylle. Hän lähtee tapaamaan Sonnya kahvilaan.

Maggie kannustaa Victoria viettämään päivän Carolinen kanssa. Victor vierailee vanhan rakkautensa luona.

Sami joutuu taas pettymään, kun EJ ei kosi lounaallakaan. Kun hän palaa toimistolleen, hän innostuu löydettyään sormusrasian pöydältään.

Perjantai

Perjantai

Sami saa tietää, että sormus liittyy uuteen mainoskampanjaan. Hän tunnustaa EJ:lle uskoneensa, että tämä aikoo kosia häntä. He rakastelevat. EJ vihjaa, että oikea kihlasormus saattaa tulla kyseeseen ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa.

Rafe tapaa Katen keskustellakseen, miten Sami saadaan pidettyä erossa huoltajuuskiistasta. Kate varoittaa, ettei Sami kuuntele järkeä. Hän kertoo Rafelle epäilyksistään Nickiä kohtaan ja ehdottaa, että he juttelevat tämän kanssa. Kate ja Rafe kutsuvat Nickin kahvilaan ja kertovat huolistaan huoltajuuskiistassa.

Will ilmestyy kahvilalle juttelemaan Sonnyn kanssa. Sonny paljastaa tilanneensa lahjan ennen heidän eroaan ja unohtaneensa peruttaa sen. He kuuntelevat soittimen musiikkia ja lähentyvät. Brian ilmestyy paikalle ja keskeyttää heidät. Sonny lähtee treffeilleen Brianin kanssa. Will on murtunut.

Nick vihjaa Gabille, että hänellä on jotain, mitä hän voi käyttää hyväkseen huoltajuuskiistassa. Gabi haluaa tietää lisää, mutta Nick ei kerro enempää. Nick vakuuttaa haluavansa vain suojella vauvaa Samilta. Will ilmestyy juttelemaan Gabin kanssa sydänsuruistaan. Hän muistuttaa Gabia isyystestistä.

Cameron ja Abby syövät lounasta Hortonien talossa. Cameron tutkii Abbyn vuosikirjaa ja kysyy salaperäisestä kerhosta, jonka jäsen Abby on ollut. Nolostunut Abby pudottaa ruokansa ja välttelee vastaamasta kysymykseen. Cameron saa myöhemmin tietää, että kerhon jäsenet ovat luvanneet odottaa seksiä avioliittoon asti.