1.7-5.7.2013

Sami törmää Bernardin vaimoon tämän muistotilaisuudessa. Myöhemmin Sami todetaan syyttömäksi murhaan. EJ saa tietää, että hänen suunnitelmansa Stefanon kukistamiseksi etenee hyvin.

JJ juonii pitääkseen Danielin ja Jenniferin erossa. Jennifer eroaa Danielista voidakseen olla täyspäiväinen vanhempi pojalleen. Hän tekee JJ:lle tiukat säännöt löydettyään tämän yhdestä vanhemman naisen kanssa. Hän antaa JJ:n kuitenkin tulla mukaan perheen piknikille. JJ karkaa paikalle heti Jenniferin silmän välttäessä ja lähtee tapaamaan kavereitaan.

Kristen peittää jälkiään, jottei Eric saa tietää totuutta. Hän varoittaa Bradyä, että tämän perhe tulee vielä kärsimään.

Sonnyn vanha ystävä, Brent, vierailee Sonnyn luona ja kyseenalaistaa tämän uuden elämäntyylin. Will kuulee Sonnyn ja Brentin juttelevan ja uskoo, että Sonny tuntee olonsa kahlituksi häneen ja Ariannaan.

Eric pyörtyy suihkussa, kun hänen oireensa palaavat. Daniel käskee  Ericin mennä lisätesteihin, jotta oireiden syy saadaan selville.

Abby viettää piknikin sekä Cameronin että Chadin seurassa. Adrienne ei huomaa, että hänen puhelimessaan on video, jossa Sami hyökkää Bernardin kimppuun.