30.4-4.5.2012

Maanantai

Maanantai

Stefanon kätyri uhkaa Marlenaa veitsellä. Roman ja Carrie ilmestyvät paikalle Johnin yrittäessä pelastaa häntä. Marlena taltuttaa uhkaajansa,  mutta tämä ehtii paeta ennen pidätystä. Roman haluaa lähettää Johnin, Marlenan, Bon ja Hopen turvataloon suojellakseen heitä.

Bo ja Hope jatkavat kuherteluaan eivätkä tiedä jonkun katselevan heitä. Rafe pelottaa tietämättään vaanijan pois hakiessaan Bon ja Hopen. Rafe, Carrie ja Roman auttavat nelikkoa asettumaan turvataloon agenttien Spencer ja Harmon kanssa. Spencer paljastaa, että Stefanolle on lähetetty muunneltu kopio kolikosta. Kukaan ei tiedä, että Harmon työskentelee Stefanolle. Hän kertoo tälle valekolikosta. Stefano on raivoissaan ja käskee Harmonin hoidella hänen vihollisensa.

Kate hermostuu nähdessään Lucasin ja Samin suutelevan. Hän ottaa yhteen Samin kanssa. Katen lähdettyä Lucas ja Sami yrittävät keksiä syitä suudelmaansa. Sami sanoo sen johtuneen heidän yhdessä viettämästään päivästä. He suutelevat uudelleen.

Kate törmää Madisoniin, joka myöntää yrittäneensä keksiä keinon estää Katea työskentelemästä Mad Worldissa. He juttelevat ja tajuavat lopulta vihaavansa Samia enemmän kuin toisiaan. He päättävät laittaa erimielisyytensä syrjään kukistaakseen Samin.

Madison pyytää Justinia hoitamaan avioeronsa. Hän miettii, miksi Ian tekee asiasta niin helpon.

Tiistai

Stefano ei halua kuulla yksityiskohtia siitä, miten Harmon hoitaa hänen vihollisensa pois päivänjärjestyksestä. Harmon soittaa pommi-asiantuntijalle. Turvatalon hälytysjärjestelmään on asennettu pommi. Kun ovi tai ikkuna avataan, pommi räjähtää.

John ja Marlena miettivät, miksi kolikko on niin tärkeä Stefanolle. Bo ja Hope vahvistavat liittoaan keskustelemalla. Rafe melkein kertoo Carrielle, ettei ole Nicolen vauvan isä. Carrie sanoo olevansa turhautunut Rafen viimeaikaiseen käytökseen. Hän päättää lähteä talosta.

EJ näkee Samin ja Lucasin suutelevan ja sanoo haluavansa jutella Samin kanssa kahden. Hän kertoo pelkäävänsä lasten reaktiota Samin ja Lucasin yhteenpaluuseen. EJ:n lähdettyä Sami saa tietää, että Countess Wilhelminassa on kriisi. Sami ja Lucas palaavat Samin asunnolle selvittämään ongelmaa. Lucas onnistuu pelastamaan päivän. He tajuavat olevansa yhä tiimi sekä töissä että yksityiselämässään.

EJ palaa kartanolle ja kysyy Stefanolta, oliko tämä osallinen Johnin vapautumiseen. Stefano kieltää osallisuutensa ja lähtee. EJ tutkii Stefanon tavaroita ja löytää paperin, josta selviää, ettei Stefano ole hänen isänsä.

Brady vierailee Nicolen luona ja saa tietää tämän raskaudesta. Hän kertoo olevansa huolissaan siitä, että Nicole on jatkanut näin pian elämäänsä Rafen kanssa. Nicole korostaa Rafen olevan mahtava tyyppi. Brady tajuaa Nicolen olevan rakastumassa Rafeen. He ovat onnellisia toistensa puolesta.

Keskiviikko

Keskiviikko

Rafe estää Carrieta avaamasta ovea viime hetkellä, kun hän huomaa jotain outoa hälytysjärjestelmässä. Kun he avaavat järjestelmän hallintapaneelin, he löytävät sen sisältä räjähteitä. Turvatalon asukkaat yrittävät saada yhteyden Spenceriin tai Romaniin, mutta huomaavat, etteivät heidän puhelimensa toimi. Rafe huomaa, että pommissa on ajastin, joka ei ole päällä. He yrittävät purkaa pommin, mutta epäonnistuvat. Marlena pelkää jonkun tulevan tarkastamaan tilanteen, kun heistä ei kuulu, ja laukaisevan samalla pommin.

Kate törmää Romaniin pubissa. Roman kertoo Stefanon uhkailevan Johnia, Marlenaa, Hopea ja Bota. Kate ilmoittaa Stefanon jättäneen hänet. Hän on otettu Romanin huolenpidosta. Katen lähdettyä, Roman yrittää saada yhteyden turvataloon. Kun se ei onnistu, hän päättää lähteä tarkastamaan tilanteen itse.

Sami ja Lucas miettivät yhteenpalaamista. He tajuavat, että heillä on yhä tunteita toisiaan kohtaan ja päätyvät rakastelemaan. Kate ilmestyy paikalle ja näkee heidät. Hän ilmoittaa Samille, ettei tämä voi käyttää nimeä Countess Wilhelmina. Lucas tutkii lakipapereita ja tajuaa nimen kuuluvan Stefanolle. Vihainen Kate lähtee paikalta. Sami kiittää Lucasia.

EJ on murtunut saatuaan tietää, ettei Stefano ole hänen isänsä. Hän kysyy asiasta Stefanolta. Stefano vannoo, ettei halunnut sen olevan totta. Hän kertoo Alice Hortonin pelastaneen EJ:n hengen lapsena ja tajunneen, ettei hän ole Stefanon lapsi. Stefano sanoo, ettei tiedä, kuka EJ:n oikea isä on. EJ tajuaa menettäneensä kotinsa ja perheensä. Hän ilmoittaa muuttavansa pois kartanosta. EJ toivoo Stefanon estävän häntä, mutta Stefano pyytää vain, ettei EJ kerro asiasta kenellekään vielä.

Torstai

Torstai

John, Hope, Bo, Marlena, Rafe ja Carrie ovat loukussa turvatalossa. Roman saapuu paikalle ja yrittää avata talon oven. Hope kirjoittaa viestin hänelle ja sujauttaa sen oven alta. Roman lähettää taloon radiopuhelimen savupiipun kautta ja saa yhteyden talon asukkaisiin. Hän ilmoittaa tuoneensa paikalle vanhan tutun, Shane Donovanin, auttamaan pommin purkamisen kanssa. Shane puhuu talon asukkaille radipuhelimen kautta ja opastaa heitä katkaisemaan pommin johdot. Kun johdot on katkaistu turvallisesti, kaikki huokaavat helpotuksesta. Pian pommin kello alkaa kuitenkin tikittää. Heillä on tunti aikaa.

Madison kysyy Ianilta, miksi tämä viivyttelee avioeron kanssa. Ian sanoo, ettei yritä viivytellä ja paljastaa rakastavansa Katea. Sillä välin Brady törmää Kateen ja tajuaa tämän olevan yhdessä Ianin kanssa. Ian soittaa salaperäisen puhelun, jonka perusteella on selvää, ettei hän aio vielä luopua Madisonista.

Lexie kertoo Chadille kasvaimestaan. Myös EJ saapuu paikalle. Lexie haluaa pitää perheen kasassa kriisin keskellä. EJ tuntee olonsa surkeaksi tajutessaan Chadin ottavan hänen paikkansa Stefanon luotetuimpana poikana.

Perjantai

Perjantai

Turvatalon asukkaat tajuavat pommin räjähtävän pian. Shane yrittää neuvoa heille keinon pysäyttää pommin ajastin, mutta se ei toimi. Rafe kertoo viimein Carrielle, ettei ole Nicolen vauvan isä. Carrie paljastaa rakastavansa Rafea. He suutelevat. Myös John ja Marlena sekä Bo ja Hope jättävät hyvästit toisilleen. Yhdessä he päättävät rakentaa seinämän suojelemaan heitä räjähdykseltä. Pommin ajastin näyttää viimeisiä sekunteja ja koko talo räjähtää.

EJ menee Samin luokse. Sami huomaa EJ:n olevan poissa tolaltaan. Hän luulee sen johtuvan Lexien tilanteesta eikä EJ kerro hänelle totuutta. He laittavat lapset nukkumaan. Sami pyytää EJ:tä jäämään vähän pidemmäksi aikaa. He juovat ja juttelevat.

Ian vakuuttaa Katelle haluavansa eron Madisonista. Hän lähettää Katen ja Madisonin selvittämään, kuka on hakkeroinut Mad Worldin koneelle. Kate ja Madison uskovat Samin olleen hyökkäyken takana ja suunnittelevat kostoa.

Ian saa salaperäisen pussukan tuntemattomalta mieheltä. Hän soittaa Bradylle ja pyytää tätä tulemaan pubiin drinkille parantaakseen heidän välejään. Kun Brady kääntää selkänsä, Ian kaataa pussukan sisällön Bradyn juomaan. Oudosti käyttäytyvä Brady tapaa Madisonin ja tiuskaisee tälle.