21.5-25.5.2012

Maanantai

Maanantai

John, Bo, Hope, Shane ja Rafe vievät Stefanon poliisiasemalle. Stefano on pidätetty laittomasta asekaupasta. Kaikki iloitsevat asiasta ja näyttävät sen myös Stefanolle. Uutinen alkaa levitä ympäri kaupunkia. Marlena vierailee asemalle ja antaa Stefanon kuulla kunniansa. Myös EJ ja Lexie ilmestyvät paikalle. Lexie haluaa auttaa isäänsä. Kaikki järkyttyvät, kun pukumies saapuu paikalle ja ilmoittaa, että Stefano on vapautettava. Mies paljastaa olevansa CIA:sta.

Carrie pelkää olevansa raskaana. Hän tapaa Rafen aukiolle. He päättävät, että Carrien on aika kertoa Austinille totuus heistä. Kun Austin ilmestyy paikalle, hän on innoissaan vaimonsa näkemisestä ja näyttää tälle esitteitä taloista. Austin haluaa ostaa talon Salemista, jonne he voivat perustaa perheensä. Carrie sanoo, että heidän on aika jutella.

Maggie haluaa tietää, mitä Victor salaa. Hän suuttuu, kun Victor keksii tekosyitä. Victor tunnustaa lopulta varastaneensa Maggien munasolut vuosia aiemmin tietämättä, että ne kuuluivat tälle. Victor halusi vain auttaa ystäviään saamaan oman lapsen. Maggie on raivoissaan. Kun Victor sanoo Maggien ylireagoivan, Maggie suuttuu entistä enemmän. Maggie lähtee paikalta ja ilmoittaa nukkuvansa entisessä kodissaan.

Tiistai

Kaikki ovat järkyttyneitä, kun CIA vaatii Stefanon vapauttamista. John, Roman ja Bo kertovat, että Stefano on tehnyt lukuisia rikoksia eikä häntä päästetä vapaaksi. CIA-agentti paljastaa tietävänsä kaiken siitä. Stefano työskenteli CIA:lle ja osti aseita pitääkseen ne poissa markkinoilta. Siksi Stefano saa koskemattomuuden kaikkiin rikoksiinsa. Marlena, Hope ja Rafe ilmestyvät paikalle ja kaikki alkavat riidellä. Lexie tuntee olonsa heikoksi. Lopulta hän käskee kaikkien lopettaa huutaminen. Sen jälkeen Lexie pyörtyy Aben käsivarsille. Stefano on huolissaan tyttärestään.

Carrie valmistautuu kertomaan Austinille haluavansa olla Rafen kanssa, mutta Austin keskeyttää hänet näyttämälle hänelle taloesitteitä. Kun Austin suutelee Carrieta, tämä saa kovan vatsakrampin. Austin on huolissaan. Carrie sanoo tarvitsevansa vain raitista ilmaa ja ruokaa. Kun he pääsevät pubille, Carrie lähtee salaa ostamaan raskaustestiä. Hän törmää matkalla Rafeen, mutta ei kerro tälle epäilyistään. Kun Carrie pääsee takaisin pubiin, hän tekee testin. Testi on positiivinen: Carrie odottaa Austinin lasta.

Sami löytää Lucasin kotoaan kokkaamasta. Hän kertoo tälle tapaamisestaan EJ:n kanssa. Lucas sanoo tietävänsä siitä jo, mutta on kiitollinen Samin rehellisyydestä. Sami kertoo pelkäävänsä menettäneensä tilaisuutensa Willin kanssa eikä halua tehdä samaa virhettä Lucasin kanssa. He kokkaavat yhdessä illallista ja alkavat suudella intohimoisesti.

Keskiviikko

Keskiviikko

Rafe vierailee Nicolen luona. Nicole tajuaa Rafen keskittyvän vastedes Carrieen. Hän peittää tunteensa Rafea kohtaan ja toivottaa tälle onnea. Rafe lupaa auttaa jatkossakin suojelemaan Nicolea ja vauvaa EJ:ltä.

Carrie suree raskaustestinsä tulosta. Hän palaa Austinin seuraan ja esittää iloista. Kun Carrie poistuu hetkeksi, Austin näkee vahingossa raskaustestin Carrien laukussa. Austin on innoissaan. Juuri silloin Rafe ja Nicole astuvat pubiin. Austin kertoo heillekin hyvät uutiset. Rafe on järkyttynyt. Nicole vie äkkiä hänet pois paikalta.

Abe tuo Lexien kotiin tämän pyörryttyä. Celeste on huolissaan tyttärestään, mutta Lexie sanoo olevansa kunnossa. Daniel tulee tutkimaan Lexien. Aben ja Celesten lähdettyä, Lexie uskoutuu Danielille. Lexie kertoo tuntevansa olonsa huonoksi ja uskovansa lopun olevan lähellä. Daniel vahvistaa, että Lexie elää todennäköisesti enää vain päiviä. Lexie käskee Danielin salata asian, hän haluaa nautti loppuajastaan.

Roman antaa Abelle raportin, joka vahvistaa, että Stefanon tunneleissa oli myrkkykaasuja. Abe on raivoissaan. Roman käskee hänen lykätä kostoa Lexien kuoleman jälkeen. Abe palaa kotiin. Lexie nukahtaa hänen syliinsä.

John, Marlena, Bo ja Hope ovat vihaisia, että Stefano pääsi taas kuin koira veräjästä. He muistelevat Stefanon pahoja tekoja viimeisen 30 vuoden ajalta. He vannovat tuhoavansa Stefanon. Kun Bo huomauttaa, etteivät he ole turvassa ennen, kun Stefanosta päästään lopullisesti eroon, kaikki ovat hiljaa samaa mieltä.

Torstai

Torstai

Will kertoo Gabille tulleensa kaapista vanhemmilleen. Gabi uskoo Samin muuttavan mielens√§, vaikka se veisi v√§h√§n aikaa. H√§n haluaisi ty√∂t√§ EJ:lt√§, koska uskoo sen auttavan h√§nen “vainoajansa” kanssa. Will ehdottaa Gabin kertovan asiasta poliisille. Gabi sanoo ehk√§ joutuvansa vain tyytym√§√§n DiMeran tapailuun. Will k√§skee h√§nen j√§tt√§√§ Chad ja Melanie rauhaan.

Chad on lähdössä lounaalle isänsä luokse. Melanie yrittää olla hänen tukenaan, muttei suostu menemään Chadin mukaan. Chad hyväksyy sen, mutta muistuttaa, että Stefano tulee aina olemaan hänen isänsä. Myöhemmin Gabi näkee tilaisuuden aiheuttaa ongelmia Chadin ja Melanien välillä. Hänen mielestään Melanien kannattaisi pitää pintansa ja pysyä kaukana Stefanosta. Will suostuttelee Melanien menemään Chadin mukaan. Gabi ei ole tyytyväinen ja päättää jatkaa juonitteluaan. Will näkee Marlenan ja paljastaa tälle kertoneensa vanhemmilleen homoudestaan.

Stefano järjestää lounaan Lexien kunniaksi. Ennen vieraiden saapumista EJ ja Stefano ottaa jälleen yhteen varastetuista rahoista. Kun Lexie saapuu paikalle, heidän on pakko laittaa erimielisyytensä syrjään. Myöhemmin Abe syyttää Stefanoa Lexien kasvaimesta. Chad ilmestyy paikalle ja sopii asiat isänsä kanssa. Chad on yllättynyt ja kiitollinen, kun Melaniekin tulee lounaalle. Lexie laittaa perheensä lupaamaan, että nämä tulevat jatkossakin toimeen Theon vuoksi. Kaikki lupaavat yrittää parhaansa.

Bo ja Hope viettävät päivän sängyssä ajatellen menneisyyttään ja tulevaisuuttaan. Hope tajuaa, etteivät he voi jatkaa elämäänsä ennen, kun Stefanosta on huolehdittu. Sillä välin Marlena näkee Johnin ostavan aseen. Hän käskee tämän olla tappamatta Stefanoa. John lupaa Marlenalle, ettei tee mitään. Marlena vannoo salaa itsekin kostoa Stefanolle.

Perjantai

Perjantai

John ja Marlena viettävät päivän Aben ja Lexien kanssa muistellen reissuaan New Yorkiin. Lexie hyvästelee ystävänsä yrittäen samalla salata, kuinka vähän aikaa hänellä on todellisuudessa jäljellä.

Austin ja Carrie menevät Danielin vastaanotolle varmistamaan, että Carrie on raskaana. Tilanne muuttuu kiusalliseksi, kun Rafe tuo Nicolen tarkastukseen. Rafe ja Carrie jäävät hetkeksi kahden. Carrie toivoo, ettei ole oikeasti raskaana. Rafe kysyy, mitä tilanne merkitsee heidän kannaltaan, mutta Carrie ei halua vielä vastata. Sillä välin Daniel ja Nicole juttelevat EJ:n vaatimasta isyystestistä. Myöhemmin Carrie vakuuttaa Nicolelle, ettei paljasta EJ:lle, että tämä todella on Nicolen vauvan isä. Carrien tulokset saapuvat lopulta. Ne vahvistavat, että Carrie odottaa lasta.

EJ ja Will juttelevat Samin reaktiosta Willin homouteen. EJ on Willin tukena, mutta puolustaa samalla Samia. He keskustelevat myös Stefanosta. EJ sanoo olevansa Stefanon petoksesta. Will ymmärtää väärin ja joutuu paljastamaan, että Stefano pakotti hänet kertomaan Rafelle EJ:n ja Samin maanneen yhdessä. EJ on järkyttynyt.

Sami on turhautunut, kun Will ei vastaa hänen puheluihinsa. Kate ilmestyy paikalle ja tajuaa, mitä on tapahtunut. Yllättäen Kate on mukava Samille Willin tähden. Hän antaa Samille neuvoja. Sami myöntää, että olisi voinut hoitaa asiat paremmin. Hän ja Kate tiedostavat, että juttelutuokio ei muuta heidän välillään vallitsevaa sotaansa.