14.5-18.5.2012

Maanantai

Maanantai

Billie kertoo EJ:lle, että Stefano oli vastuussa Johnin vapautuksesta. EJ on raivoissaan, koska Stefano kielsi aiemmin tehneensä niin. Hän menee tapaamaan Stefanoa, joka myöntää lopulta totuuden. EJ varoittaa aikovansa yhä saada DiMeroiden imperiumin haltuunsa ja sanoo käyttävänsä siihen Stefanon opettamia keinoja.

Hope löytää Stefanon kolikonpuolikkaasta italialaisen korusepän merkin. Koruseppä on palvellut DiMeroita vuosikymmenien ajan. Hope jaBo kertovat haluavansa matkustaa Italiaan tutkimaan asiaa. Sillä välin Stefano käskee Harmonin hakea hänelle kolikon ISA:n toimistosta.

Roman vie Austinin turvatalolle tapaamaan Carrieta. Carrie ja Rafe keskeyttävät suutelunsa ja kohtaavat Austinin. Austinin jutellessa Carrien kanssa, Roman pitää puhuttelun Rafelle ja pyytää tätä kunnioittamaan Carrien avioliittoa. Carrie yrittää kertoa Austinille haluavansa olla Rafen kanssa, mutta Roman keskeyttää heidät. Austinin lähdettyä Carrie ja Rafe miettivät tilannettaan, mutta he haluavat yhä sydämessään toisensa.

Lexie katselee Cameronin viettävän aikaa Theon kanssa. Lexie pyytää Cameronia olemaan osa Theon elämää jatkossakin. Hänestä tuntuu pahalta, ettei hän voi tulevaisuudessa olla poikansa tukena. Celeste ja Cameron keksivät, että Lexie voi tehdä Theolle videoita, joita tämä voi katsoa vanhempana.

Tiistai

Bo  ja Hope ehtivät piiloutua ennen, kun Harmon näkee heidät toimistolla. He katsovat turhautuneina, kun Harmon varastaa kolikon. Sillä välin John, Marlena ja Shane miettivät Stefanon kukistamista. Kun Bo ja Hope ilmoittavat kolikon varastamisesta, he tajuavat tilanteen muuttuneen. Yhdessä he päättävät napata Stefanon asekaupasta ja järjestävät tapaamisen kauppiaan kanssa.

Sami kertoo Lucasille tietävänsä, että tämä otti syyt niskoilleen EJ:n ampumisesta. Hän ei pidä salailusta, mutta on kiitollinen Lucasin uhrauksesta. Kun Lucas kertoo tienneensä EJ:n kiristäneen Williä, Sami suuttuu. Will kävelee sisään kesken riidan. Hän on huvittunut siitä, että Sami on vihainen jollekin valehtelusta. Sami ja Will alkavat riidellä. Will turhautuu ja paljastaa lopulta vanhemmilleen olevansa homo.

Gabilla on yhä enemmän vaikeuksia pitää yllä valhettaan vainoajastaan. Will haluaa Gabin lähtevän kaupungista kunnes vainoaja on saatu kiinni. Gabi ei suostu siihen. Nähdessään Melanien ja Chadin yhdessä, hän sanoo Chadille jonkun seuranneen häntä. Melanie haluaa soittaa poliisille. Gabi suostuttelee hänet luopumaan ajatuksesta. Vaikka hän onnistuu, hän joutuu katselemaan kateellisena, kun Melanie ja Chad poistuvat paikalta käsi kädessä.

Maggie kertoo Melanielle ja Chadille ostaneensa Quinnin entisen kylpylän.

Keskiviikko

Keskiviikko

John, Bo ja Hope selittävät suunnitelmansa Rafelle. He menevät tapaamaan asekauppiasta esittäen ostajia. He ovat juuri solmimassa kauppaa, kun asekauppias saa tekstiviestin ja käskee apuriensa tähdätä nelikkoa. Asekauppias sanoo tietävänsä, keitä he ovat.

EJ vierailee Nicolen luona. Nicole ilmoittaa, ettei edelleenkään halua EJ:tä omaan tai lastensa elämään. EJ ei vieläkään usko, että Rafe on vauvan isä. Hän sanoo haluavansa olla osa lapsensa elämää.

Sami ja Lucas järkyttyvät Willin uutisesta. Sami ei voi uskoa, ettei hän osannut arvata mitään. Hän tuntee syyllisyyttä ja lähtee pois paikalta, mikä surettaa Williä. Will ja Lucas juttelevat tilanteesta. Lucas myöntää olevansa pettynyt, koska hän kuvitteli erilaisen elämän pojalleen. Will vakuuttaa, että voi yhä saada onnellisen elämän. Hän kysyy hyväksyykö Lucas hänen homoutensa. Sillä välin Sami törmää EJ:hin, joka päättelee Willin tulleen kaapista. Sami kertoo tuntevansa itsensä kamalaksi äidiksi. EJ puhuu hänelle järkeä ja käskee Samin ajatella Williä eikä itseään.

Madison, Kate ja Brady valmistautuvat tärkeään tapaamiseen muotitoimittajan kanssa. He haluavat vakuuttaa toimittajan siitä, että Mad Worldin ja Basic Blackin yhteistyöstä tulee menestys. Ian onnistuu huumaamaan jälleen Bradyn juoman. Kun Brady ilmestyy tapaamiseen pubille, hän on sekaisin. Nicole yrittää estää Bradyä menemästä tapaamiseen, mutta tämä onnistuu livahtamaan sisälle. Brady pilaa tapaamisen eikä toimittaja halua olla osa projektia. Vihainen Madison kysyy Bradylta, mikä tätä vaivaa. Brady kieltää olevansa humalassa tai huumeiden vaikutuksen alaisena.

Torstai

Torstai

Johnia, Bota, Hopea ja Rafea tähdätään aseilla. He selittävät haluavansa kostaa Stefanolle. Asekauppias uskoo heitä. Ennen kun kauppa ehtii tapahtua, nelikko kääntää tilanteen hyväkseen ja uhkaa kauppiasta ja tämän apureita aseilla. He pidättävät koko joukon ja valmistautuvat tapaamaan Stefanon.

Sami uskoutuu yhä EJ:lle reaktiostaan Willin uutiseen. EJ kannustaa Samia menemään juttelemaan Willin kanssa ja sanomaan, että Sami rakastaa poikaansa ehdoitta. Sami kiittää EJ:tä ja lähtee tekemään juuri sen.

Will haluaa Lucasin vastaavan hyväksyykö tämä hänen homoutensa. Lucas sanoo rakastavansa poikaansa oli tilanne mikä tahansa. Will kertoo uskoutuneensa Marlenalle tilanteestaan. Sami palaa asunnolle ja kuulee heidän juttelevan. Hän raivostuu, koska Will jutteli asiasta Marlenan eikä hänen kanssaan. Will ei voi uskoa äitinsä itsekkyyttä ja lähtee. Lucas käskee Samin korjata asiat.

Abe auttaa Lexietä toteuttamaan unelmiaan. He aikovat lähteä Pariisiin Chadin, Melanien, Cameronin ja Celesten kanssa. Lexie pyytää Kaylaa olemaan Aben tukena hänen kuolemansa jälkeen. Abby saapuu paikalle. Hän ja Cameron keskustelevat rakkaudestaan Pariisia kohtaan. Chad ja Melanie ehdottavat, että Abbykin lähtee heidän mukaansa. Celeste käskee Cameronin olla varovainen, koska vaara ympäröi Abbyä. EJ ilmestyy paikalle ja ilmoittaa järjestäneensä heille yksityiskoneen. Lexie saa puhelun lääkäriltään, joka kertoo, ettei tämä voi matkustaa. Abe, Chad, EJ ja Cameron poistuvat paikalta salaperäisesti. Lopulta he hakevat Lexien aukiolle, joka on muutettu kopioksi Pariisista. Lexie on innoissaan

Perjantai

Perjantai

John, Bo, Hope ja Rafe ovat naamioituneet ja odottavat nyt Stefanoa. Bo käyttää kojetta, joka muuttaa hänen ääntään esiintyäkseen asekauppiaana. Raivostunut Stefano ilmestyy paikalle kuultuaan, että joku tarjosi aseista enemmän kuin hän. Bo saa hänet tunnustamaan asekaupan nauhalle. Nelikko paljastaa kasvonsa ja ilmoittaa, että Stefano on pidätetty.

Carrie kertoo Marlenalle haluavansa olla Rafen kanssa. Hän tuntee olonsa huonovointiseksi. Marlena epäilee hänen olevan raskaana.

Sami ja Lucas keskustelevat siitä, että Samin täytyy tehdä kaikkensa selvittääkseen asiat Willin kanssa. Samin täytyy kertoa rakastavansa Williä ja hyväksyvänsä tämän. Sami ja Lucas kinastelevat myös siitä, että Sami viettää aikaa EJ:n kanssa.

Abe ja Lexie nauttivat lavastetusta Pariisista ystäviensä ja perheen kanssa. Celeste ei pidä Abbyn ja Cameronin kasvavasta läheisyydestä. Gabi ilmestyy paikalle eikä pidä siitä, että Melanie ja Chad  ovat yhdessä. Hän kertoo taas olevansa peloissaan vainoajansa takia. Abby epäilee Gabin tarinaa. Lexie ja EJ juttelevat Nicolesta. Lexie toivoo EJ:n löytävän pian tosirakkauden. Sami ilmestyy paikalle. EJ kysyy häneltä, miten asiat sujuivat Willin kanssa. Sami kertoo, ettei hyvin. EJ tukee Samia. Lucas saapuu aukiolle ja näkee heidät yhdessä.

Maggie on järjestänyt kahdenkeskisen illallisen juhliakseen Victorin syntymäpäivää. Myös Lucas käy vierailulla kiittämässä Maggieta tämän tuesta. Maggien saattaessa Lucasia ulos, Henderson ja Victor juttelevat. Victor sanoo toivovansa, ettei Maggie saa koskaan tietää totuutta munasoluistaan. Maggie kuulee osan keskustelusta ja kysyy Victorilta, mitä tämä salaa.