3.9-7.9.2012

Maanantai

Ei tule.

Tiistai

Melanie ei tiedä, mitä mieltä hän on Nickin mahdollisesta vapautumisesta. Hän lähtee tapaamaan Gabia. Chad löytää vihdoin Melanien ja keskeyttää heidän tämän ja Gabin keskustelun. Chad painostaa Gabia saamaan Melanie uskomaan, ettei Nick saa päästä vapaaksi.

Maggie vakuuttaa rakastavansa Nickiä, vaikka tukeekin Melanieta. Nickin ehdonalaiskäsittely alkaa. Bo, Hope ja Jessica saavat kaikki kertoa vuorollaan ajatuksensa Nickistä. Nick vakuuttaa viranomaisille muuttuneensa. Juuri kun viranomaiset ovat kertomassa päätöksensä, Melanie syöksyy sisään käsittelyyn.

Daniel saapuu etsimään Melanieta käsittelystä ja ottaa yhteen Nickin perheen kanssa.

Sami on vihainen, koska EJ ei kertonut hänelle olevansa sittekin DiMera, mutta leppyy pian. EJ haluaa tietää, mikä on hänen ja Samin suhteen tilanne. Sami sanoo, ettei ole valmis seurusteluun. Hänellä on yhä tunteita EJ:tä kohtaan, mutta hän ei voi luvata mitään. Sami lähtee tapaamaan asianajajaansa, joka sanoo, että Samin kannattaa olla hyvissä väleissä hänet pidättäneen poliisin kanssa. Sami törmää Rafeen ja juttelee tämän kanssa Gabista. Asianajaja palaa ja muistuttaa, että Sami tarvitsee Rafen apua. Rafe tuntee itsensä hyväksikäytetyksi ja lähtee. Sami seuraa häntä aukiolle. Roisto yrittää ryöstää Samin laukun. Sami huutaa apua. Rafe ryntää takaisin. Sami kaatuu hänen päälleen. He tuijottavat toisiaan maatessaan päällekkäin.

Lucas ilmestyy Samin asunnolle hakemaan Allieta eikä pidä siitä, että Sami jätti EJ:n hoitamaan lapsia. Lucas varoitta Samin kyllästyvän pian EJ:hin ja siirtyvän seuraavaan haasteeseen.

Nicole yllättyy Danielin ehdottaessa, että hän muuttaa Victorin ja Maggien luokse. Hän yrittää keksiä syitä, miksei se käy. Jennifer saapuu paikalle ja tarjoutuu ottamaan Nicolen asumaan luokseen. Nicolen on pakko suostua. Jennifer auttaa häntä muuttamaan. Nicole tekee selväksi olevansa hyvää pataa Danielin kanssa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Melanie alkaa antaa lausuntoaan, mutta pahat muistot tulevat hänen mieleensä. Hän ryntää ulos. Jessica on huolissaan Nickistä. Daniel taas haluaa pitää Nickin vankilassa. Melanie salakuuntelee Jessican ja Maggien juttelevan toisista mahdollisuuksista. Melanie kokoaa itsensä ja palaa antamaan lausuntonsa. Chad ilmestyy paikalle ja kertoo kaikille odotushuoneessa, että Melanie on sisällä. Melanie tulee lopulta ulos ja sanoo tehneensä sen, mitä oli pakko tehdä. Viranomainen ilmestyy kertomaan, että Nick pääsee vapaaksi.

Rafe saa Samin käsilaukun takaisin varkaalta. Hän vie Samin sairalaan tutkittavaksi. Nicole näkee heidät läheisissä tunnelmissa. Sami kysyy Rafelta suoraan, onko tämä Nicolen vauvan isä.. Rafe sanoo olevansa. Sami poistuu paikalta. Rafe lupaa Nicolelle, ettei paljata tämän salaisuutta.

Lucas sanoo EJ:lle, että Sami haluaa sitä, mitä ei voi saada. Hän uskoo Samin kääntävän huomionsa seuraavaksi Rafeen. Kun Sami palaa kotiin, EJ sanoo olleensa ehkä väärässä Nicolen vauvan suhteen. Ehkä Rafe on sittenkin vauvan isä.

Abby saa tietää, että Nicole on muuttanut heille. Myöhemmin hän pyytää Cameronin kylään. Juuri kun tilanne on käymässä kuumaksi, Abby vetäytyy pois ja pyytää Cameronia lähtemään.

Torstai

Torstai

Chad, Daniel, Maggie ja Jessica ovat yllättyneitä Nickin vapautumisesta. Melanie ilmoittaa tukevansa viranomaisten päätöstä. Maggie tajuaa olleensa syy Melanien päätökseen. Melanie selittää Danielille ja Chadille tunteneensa olonsa syylliseksi siihen, mitä Nickille tapahtui. Koska Maggie pystyi vielä senkin jälkeen rakastamaan häntä, hän tunsi olevansa sen velkaa tälle. Brady suuttuu kuullessaan Nickistä ja uskoo tämän olevan vaarallisempi kuin aiemmin. Chad vakuuttaa Melanielle, ettei Nick tule enää satuttamaan tätä. He rakastelevat.

Brady ilmoittaa Katelle ylentävänsä tämän Mad Worldin toimitusjohtajaksi ja antavansa täle enemmän valtaa Titanissa. Victor miettii, mitä mieltä Stefano olisi asiasta. Kate sanoo uskovansa, ettei tämä välitä. Myöhemmin Kate menee pubiin ja törmää Samiin. Hän sanoo tuhoavansa tämän uuden virkansa avulla.

Sami hämmästyy kuullessaan, että Gabi on lopettanut mallin työt. Hän tarjoutuu palkkaamaan tämän takaisin. Gabi kysyy Chadilta sopiiko se tälle. Chad ei suostu ja muistuttaa olevansa DiMera. Hän uhkaa tehdä Gabin elämästä tukalaa, jos tämä ei tottele häntä. Gabi palaa kertomaan Samille, ettei voi ottaa työtä vastaan.

Sami kysyy Williltä, miksi Gabi on poissa tolaltaan. Will sanoo, ettei voi lohduttaa tätä. Myöhemmin hän törmää Kateen, joka kysyy hänen rakkauselämästään. Will sanoo hoitavansa murtunutta sydäntään. Sillä välin Sonny yrittää sopia asiat T:n kanssa.

Perjantai

Sami ajattelee yhä Nicolea ja Rafea. Marlena käskee Samin keskittyä omaan elämäänsä. Myöhemmin Rafe ilmestyy Samin luokse syyttämään tätä Gabin erottamisesta. Sami vakuuttaa, ettei erottanut tätä. Kun Gabi vahvistaa asian, Rafe pyytää anteeksi. Hän sanoo, ettei ikinä voisi vihata Samia.

Daniel toivottaa Kaylan takaisin sairaalaan. Kaylasta tulee sairaalan henkilöstöpäällikkö. Hän sanoo haluavansa palkata Jenniferin vastaamaan viestinnästä. Daniel on salaa huolissaan, koska ei halua liian lähelle Jenniferiä. Samaan aikaan Nicole selittää Jenniferille suhdettaan Danieliin. Myöhemmin Daniel ja Kayla törmäävät Jenniferiin. Daniel poistuu paikalta nopeasti, mikä saa Jenniferin pelkäämään, että Daniel on vihainen hänelle.

Nicole saa tietää vauvansa olevan poika. Hän menee kertomaan asiasta Danielille, mutta löytääkin tämän puolustamasta Jenniferiä sairaalan työntekijälle.

Sonny haluaa kutsua Willin konserttiin. Will haluaa puhdistaa ilmaa, mutta Chad ilmestyy paikalle ennen kun Will ja Sonny ehtivät jutella. Chad saa kuulla, että Nickin täytyy jäädä Salemiin ehdonalaisensa takia. Hän lähtee paikalta pikaisesti. Kun Brian soittaa Sonnylle, Will hiippailee pois paikalta. Will menee tapaamaan Marlenaa ja kertoo olevansa ihastunut yhteen tyyppiin. Marlena käskee Willin taistella ihastuksestaan.

Melanie ei voi olla ajattelematta Nickiä. Kun Abby kertoo Nickin jäävän Salemiin, Melanie järkyttyy. Chad käy uhkailemassa Nickiä vankilassa ja palaa sitten kotiin kosimaan Melanieta.