24.9-28.9.2012

Maanantai

Sami reagoi kuvaan, jossa Nicole ja Rafe ovat sängyssä yhdessä. Nicole haluaa tehdä selväksi, että Rafe on vauvan isä. Nicolen lähdettyä, Sami hakee neuvoja Marlenalta. Marlena käskee Samin olla anteeksiantavampi ja hyväksyä muiden puutteet. Kun Rafe ilmestyy hakemaan Samia heidän treffeilleen, Sami päättää laittaa huolensa syrjään.

EJ ja Rafe melkein alkavat taas tapella, kun Rafe sanoo menevänsä treffeillle Samin kanssa. Kate puuttuu asiaan ja juttelee EJ:n kanssa. Hänen mielestään EJ:n pitäisi unohtaa Sami, mutta tietää, ettei EJ pysty siihen. Kate uskoo sen vielä koituvan EJ:n tuhoksi. Sillä välin Nicole kertoo Rafelle väärentämästään kuvasta. Rafe on huolissaan siitä, miten kuva vaikuttaa hänen tulevaisuutensa Samin kanssa.

Chad pahoinpitelee Nickin. Gabi ilmestyy paikalle ja ilmoittaa Melanien olevan Maggien luona. Chadin lähdettyä, Gabi vie Nickin sairaalaan. Nick pelkää ehdonalaisensa raukevan, jos riita tulee julkiseen tietoon. Gabi lupaa Kaylan pitävän asian salassa. Gabi tajuaa, että hänen on estettävä Chadia satuttamasta Nickiä uudelleen.

Melanie kertoo Maggie jutelleensa Nickin kanssa ja selvittäneensä asiat tämän kanssa. Chad ilmestyy paikalle ja on huojentunut, että Melanie on kunnossa. Melanie kertoo myös hänelle juttutuokiostaan Nickin kanssa. Gabi saapuu paikalle ja kertoo Chadin melkein tappaneen Nickin. Hän ilmoittaa kertovansa lopultakin kaiken Melanielle.

Sonny sanoo Willille, ettei ole samaa mieltä äitinsä kanssa. He meenvät ensimmäisille treffeilleen. Myöhemmin Sonnyn täytyy palata töihin. He suutelevat vielä kerran. Lucas näkee heidät ja on selvästi vaivaantunut.

Tiistai

Chad käskee Gabin olla hiljaa, mutta tämä tunnustaa kaiken. Gabi kertoo palkanneensa Andrewn vainoajakseen ja tilanteen riistäytyneen myöhemmin hallinnasta. Melanie on raivoissaan ja käskee Gabin häipyä. Chad siirtyy lohduttamaan Melanieta. Melanie vetäytyy pois tajuttuaan Chadin tienneen asiasta. Chad puolustaa itseään ja sanoo halunneensa vain suojella Melanieta. Melanie purskahtaa lopulta itkuun ja pyytää Chadia lähtemään. Maggie palaa asunnolle Chadin lähtiessä. Maggie on itkevän Melanien tukena.

Rafe vie Samin treffeille pubiin. Sami mainitsee Nicolen ja vauvan. Hän toivottaa kaikkea hyvää heille. Rafe miettii totuuden kertomista, muttei pysty siihen. Sami kertoo päättäneensä asiat EJ:n kanssa. Rafe tyytyy kiittämään illallisesta ja vie Samin kotiin. Juuri ennen lähtöään Rafe antaa tunteilleen vallan ja suutelee Samia.

Jennifer käskee Nicolen muuttaa pois vauvan synnyttyä. Nicole tekee selväksi, että aikoo pysyä läheisenä Danielin kanssa tulevaisuudessakin. Jennifer menee sairaalaalle ja alkaa etsiä DNA-laboratorioita. Kun Daniel näkee hänet nuuskimassa, hän käskee Jenniferin pysyä erossa asiasta. Jennifer ei aio luovuttaa vaan hän on päättänyt suojella Danielia EJ:ltä ja Nicolelta.

Keskiviikko

Keskiviikko

Gabi tunnustaa tekonsa Rafelle. Rafe lupaa auttaa häntä löytämään hyvän asianajajan. Hän vakuuttaa rakastavansa Gabia kaikesta huolimatta. Gabi tunnustaa myöhemmin syntinsä myös Nickille.

Sami miettii yhä eilisiä treffejään. Hän yrittää soittaa Rafelle, mutta tämä ei vastaa. EJ ilmestyy paikalle ja kysyy Samilta tämän treffeistä. Sami yrittää ensin peitellä asiaa, mutta myöntää lopulta, että hänen ja Rafen välillä on yhä jotain. EJ muistuttaa, ettei Rafe pysty ikinä antamaan Samille anteeksi tämän pettämistä. Myöhemmin Sami törmää kahvilassa Rafeen. Rafe on etäinen ja muissa maailmoissa. Gabin tilannetta miettivä Rafe sanoo, ettei hänellä ole aikaa Samille eivätkä treffit merkinneet mitään sen enempää. EJ soittaa kätyrilleen ja haluaa keskustella siitä, miten Rafe saadaan ulos kuvioista.

Maggie on Melanien tukena Danielin mennessä tapaamaan Chadia. Daniel käskee Chadin jättää Melanie rauhaan. Chad vierailee Nickin luona ja pyytää anteeksi. Nick ei usko Chadin vilpittömyyteen. Chad menee Melanien luokse ja yrittää selvittää asiat, mutta Melanie on päättänyt lähteä äitinsä luokse Eurooppaan. Chad uskoo matkan tekevän hyvää heidän väleilleen. Melanie tekee selväksi lähtevänsä Salemista yksin.

Roman haluaa tietää, eroaako Bo työstään. Caroline kuulee Bon ja Hopen juttelevan työstä. Bo kertoo äidilleen suunnitelmistaan tehdä elämänmuutos. Caroline tukee Bon päätöstä. Myöhemmin Bo ja Hope päättävät viettää romanttisen aamun yhdessä.

Torstai

Torstai

Melanie eroaa Chadista. Hän lähtee tapaamaan Gabia ilmoittaakseen, ettei aio nostaa syytteitä, muttei myöskään aio antaa hänelle anteeksi.

Lucas näkee taas Willin ja Sonnyn suutelevan. Will kertoo tapailevansa Sonnya. Adrienne törmää Williin ja pyytää anteeksi puheitaan. Willin lähdettyä, Lucas löytää Adriennen. Adrienne ilmoittaa olevansa iloinen poikien suhteesta, mutta Lucas ei ole samaa mieltä.

Sami yrittää jutella Rafen kanssa, mutta tämän ajatukset pyörivät Gabissa. Sami törmää Lucasiin. Lucas kertoo nähneensä Willin ja Sonnyn suutelevan. Sami aistii, että asia vaivaa Lucasia. Hän käskee Lucasin hyväksyä poikansa suhde. Kun Will palaa Samin luokse, Sami sanoo olevansa innoissaan Willin suhteen takia. Kun puhe kääntyy Rafeen, Sami sanoo, etteivät heidän treffinsä merkinneet mitään. Sillä välin Rafe tapaa Justinin ja pyytää tätä auttamaan Gabia.

EJ juttelee kätyrinsä kanssa. EJ ei halua verta käsiinsä eikä Samin saavan tietää asiasta. Chad soittaa hänelle. EJ menee tapaamaan häntä ja saa tietää pikkuveljensä erosta. Chad syyttää erostaan Gabia ja kertoo EJ:lle tämän roolista Melanien kidnappauksessa. EJ saa idean. Hän lupaa auttaa Chadia ja lähtee tapaamaan Rafea. EJ ilmoittaa tietävänsä, mitä Gabi on tehnyt.

Nick on otettu, että Gabi jakoi salaisuutensa hänen kanssaan. Myöhemmin Gabi tapaa Justinin ja tunnustaa kaiken. Sillä välin Melanie pyytää Nickiltä anteeksi Chadin tekoa. Hän kertoo lähtevänsä Salemista ja hyvästelee Nickin.

Bradya kiittää Marlenaa tuesta ja lupaa olla isänsä ja Marlenan tukena jatkossa.

Perjantai

Sami kertoo Willille uskovansa, ettei hänen ja Rafen jutusta tule mitän. Will käskee Samin miettiä asiaa toiselta kannalta: oliko Rafella kiire jonkin muun asian kanssa. Sami myöntää Rafen olleen etäinen, joten ehkä se ei liittynytkään häneen. Will käskee Samin mennä juttelemaan Rafen kanssa. Sillä välin EJ kertoo Rafelle tiedoistaan. Hän sanoo Gabin pysyvän poissa vankilasta, jos Rafe jättää Samin rauhaan. Rafe tietää, että häntä kiristetään, mutta hänen on on pakko suostua. Kun Sami ilmestyy paikalle, Rafe sanoo heidän juttunsa olevan ohi.

Gabi saa tietää voivansa joutua vankilaan. Tuomio tulee riippumaan Chadin todistuksesta. Gabi tietää Chadin inhoavan häntä. Myöhemmin Rafe sanoo siskolleen kaiken järjestyvän ja lupaa suojella tätä.

Melanie hyvästelee Bradyn, Danielin ja Maggien. Hän lähtee kaupungista hoitaakseen asioita ja viettämään aikaa äitinsä kanssa. Hän pyytää Maggieta antamaan kihlasormuksensa takaisin Chadille.

Chad kertoo Bradylle, että häät on peruttu. Hän toivoo yhä, että EJ osaa auttaa häntä saamaan Melanien takaisin. Myöhemmin EJ ilmestyy Danielin asunnolle juttelemaan Melanien kanssa, mutta saa tietää tämän jo lähteneen.

Lucas yrittää saada Adriennenkin vastustamaan Sonnyn ja Willin suhdetta. Adrienne ottaa puheeksi Lucasin homovastaisuuden. Will kuulee heidän juttelevan. Lucas yrittää selvittää asiast poikansa kanssa, mutta Will sanoo, ettei aio muuttaa itseään. Jos Lucas ei pysty muuttumaan, heillä ei ole enää mitään puhuttavaa. Samaan aikaan Sonny iloitsee vanhempiensa tuesta.