17.9-21.9.2012

Maanantai

EJ:n ja Rafen kinastelu muuttuu kunnon tappeluksi. Lucas katselee heidän tappeluaan. John ilmestyy paikalle ja päättää lopettaa tappelun ennen, kun kumpikaan miehistä loukkaantuu vakavasti. John sanoo EJ:n valinneen väärän tavan hoitaa asia Rafen kanssa. EJ lähtee tapaamaan Justinia. Hän kertoo haluavansa, että Nicolen vauvalle tehdään DNA-testi, heti kun tämä syntyy. Jos EJ saa tietää Rafen tehneen jotain laitonta, hän aikoo tuhota tämän uran kuten myös Danielin uran.

Sillä välin Sami ja Bo juttelevat siitä, miten Sami elää elämäänsä. Myöhemmin Sami törmää Rafen ja huomaa tämän satuttaneen itsensä. Hän saa tietää Rafen ja EJ:n tapelleen ja päättää selvittää, liittyikö riita häneen. Sami nostaa esille myös suudelmansa Rafen kanssa. Rafe ei suostu myöntämään sen tarkoittaneen mitään.

Nicole suutelee Danielia. Daniel vetäytyy pois ja sanoo haluavansa olla vain ystäviä. Jennifer keskeyttää heidät ja pyytää anteeksi aiempaa käytöstään. Kun Daniel lähtee hoitamaan potilasta, Nicole antaa Jenniferin kuulla kunniansa Danielin ja hänen keskustelunsa keskeyttämisestä. Jennifer järkyttyy kuullessaan sattumalta EJ:n aikovan tuhota Danielin uran, jos saa tietää Nicolen valehdelleen.

Bo ja Hope saavat tietää, että heidän palkkojaan aiotaan leikata. Hope suostuu siihen, mutta Bo haluaa miettiä asiaa. Myöhemmin hän avautuu Hopelle ja sanoo olleensa viime aikoina kyllästynyt työhönsä. Bo haluaa saavuttaa muutakin elämässään. Hope lupaa olla hänen tukenaan.

Sonny ja Justin epäilevät, ettei Adrienne tule pitämään Sonnyn ja Willin tapailusta. Justin reagoi positiivisemmin ja toivottaa poikansa uudelle suhteelle onnea.

Tiistai

Jennifer ottaa yhteen Nicolen kanssa ja sanoo olevansa huolissaan siitä, miten Nicole on vetänyt Danielin mukaansa vauvavalheeseensa. Nicole paljastaa maanneensa Danielin kanssa ja vihjaa heidän yhä välittävän toisistaan aidosti. Jennifer on vihainen Nicolelle. Abby keskeyttää heidän riitansa. Jennifer lähtee töihin. Nicole kertoo huolistaan Abbylle. Hän huomauttaa Jenniferin suuttuvan herkästi Jackin kuoleman jälkeen. Nicole pyytää Abbya olemaan mainitsematta sanaakaan hänestä Jenniferille.

Daniel saa tietää Melanien aikaistaneen häitään ja sanoo vastustavansa ajatusta. Melanie pitää puolensa. Myöhemmin Daniel kieltäytyy kutsusta Jenniferin työhön paluun -juhliin. Hän selittää, ettei ole enää ystäviä Jenniferin kanssa. Myöhemmin Jennifer kysyy Danielilta Nicolesta uskoen, että Nicole tulee tuhoamaan Danielin elämän.

Sami sanoo EJ:lle haluavansa keskittyä lapsiinsa ja uraansa. Siksi hän ei pysty sitoutumaan EJ:hin. Samin yllätykseksi EJ ei vaikuta järkyttyneeltä. EJ miettii salaa Rafen tuhoamista.

EJ antaa Chadille neuvoja tämän tulevien häiden, Nickin ja tämän nimettömän vainoajan (Gabin) suhteen. EJ epäluulot saavat Chadin todella epäilemään Nickiä. Sillä välin Gabi ja Nick lähentyvät työskennellessään yhdessä.

Abby raahaa Gabin mukaansa suunnittelemaan Melanien häitä. He huomaavat Melanien olevan poissa tolaltaan. Melanie kertoo kaikkien vastustaneen häitä. Abby ja Gabi lupaavat tukevat häntä. Melanie kysyy Gabilta Nickistä. Myöhemmin Chad katselee ulkoa, miten Nick ja Gabi juttelevat ja uskoo näiden juonivan jotain hänen ja Melanien pään menoksi.

Sami lähettää Willin hakemaan lippuja Kiriakisien kartanolta. Siellä ollessaan Will kuulee Justinin ja Adrienne riitelevän hänestä. Adrienne puhuu siitä, miten Will on liian sekaisin Sonnylle. Järkyttynyt Will palaa Samin luokse. Sami huomaa Willin mielialan muuttuneen. Hän kuulee Willin peruvan treffinsä Sonnyn kanssa. Sami saa lopulta poikansa myöntämään, ettei tämä usko olevansa tarpeeksi hyvä Sonnylle.

Keskiviikko

Keskiviikko

Chadin harhaluulot kasvavat hänen nähtyään Gabin ja Nickin yhdessä. Hän menee sisälle pubiin ja uhkailee Gabia. Kun Nick puuttuu asiaan, Chad on valmis tappeluun, mutta Caroline heittää hänet ulos. Myöhemmin Chad pyytää Melanieta lähtemään Salemista kanssaan.

Jennifer kertoo kuulleensa EJ:n aikovan tuhota tämän uran. Daniel ei myönnä tai kiellä vaihtaneensa DNA-testin tulokset. Jennifer tekee selväksi, ettei pidä siitä, että Daniel on valehdellut ja maannut Nicolen kanssa. Sillä välin Nicole manipuloi Abbyn pitämään Jenniferiä silmällä. Nicole tajuaa Jenniferin olevan uhka suhtelleen Danielin kanssa.

Will sanoo perineensä Samilta ja Katelta perheen ominaisuuden pilata oma elämänsä. Sami ja Kate ottavat yhteen Adriennen kanssa saatuaan tietää tämän mollanneen Williä. Adrienne puolustaa mielipidettään. Hän uskoo Willin murtavan vielä Sonnyn sydämen. Sami ja Kate puolustavat Williä raivokkaasti.

Torstai

Torstai

Lucas ja Sami tapaavat. Sami kertoo sekä EJ:n että Rafen perääntyneen. Lucas tekee selväksi, ettei ole kiinnostunut yrittämään uudelleen Samin kanssa. Sami huomauttaa, ettei ajatellutkaan sitä. Lucas sanoo, ettei usko Samin olevan kauaa yksin. Sillä välin Rafe törmää Gabiin. Gabin mielestä Sami ja Rafe sopivat hyvin yhteen ongelmistaan huolimatta. Hän sanoo Rafen olleen onnellisin Samin kanssa. Myöhemmin Rafe puolustaa Samia Katelle. Sami haluaa tietää, miksi Rafe auttoi häntä, koska tämä väittää, ettei välitä hänestä. Hän ehdottaa heidän syövän yhdessä illallista.

Victor ja Brady eivät ole mielissään Chadin ja Melanien häistä. Maggiellakin on omat epäilyksensä, mutta hän ei halua muiden ylireagoivan. Sillä välin Melanie tajuaa Chadin haluavan lähteä Salemista Nickin takia. Hän ei suostu pakenemaan ongelmiaan. Maggie vierailee Melanien luona. Hän haluaa Melanien olevan varma sydämensä asioista ennen kun tämä menee naimisiin. Melanie miettii asioita ja lähtee tapaamaan Nickiä.

Bo ei vieläkään ole varma, haluaako hän jatkaa poliisina palkanalennuksen jälkeen. Hope haluaa hänen toteuttavan unelmansa. Bo pohtii asiaa vakavasti.

Perjantai

Sami haluaa syödä illallista Rafen kanssa ja keskustella heidän suhteestaan. Rafe suostuu pienen suostuttelun jälkeen.

Rafe t√∂rm√§√§ EJ:hin ja k√§skee t√§m√§n pysy√§ kaukana Samista. EJ:n mielest√§ taas Rafen kannattaisi keskitty√§ Nicoleen. EJ kuulee Rafen tekev√§n illallissuunnitelmia ja haluaa tiet√§√§ kenen kanssa. Samaan aikaan Nicole n√§kee painajaista EJ:st√§ ja tajuaa, ett√§ h√§nen on saatava t√§m√§ uskomaan, ett√§ h√§n maksi Rafen kanssa. H√§n tekaisee kuvan itsest√§√§n s√§ngyss√§ Rafen kanssa ja n√§ytt√§√§ sen “vahingossa” Samille.

Melanie ja Nick keskustelevat. Melanie uskoo Nickin todella muuttuneen. Sillä välin Chad huolestuu, kun ei saa yhteyttä Melanieen. Hän näkee Nickin pitelevän Melanien huivia ja hyökkää tämän kimppuun väkivaltaisesti.

Maggie ja Adrienne juttelevat kiivaaseen sävyyn Melanien häistä. Adrienne käskee Maggien antaa lasten elää omaa elämäänsä ja tajuaa, että hänen pitää noudattaa omaa neuvoaan. Maggie on samaa mieltä ja lähtee Melanien avuksi häämekon sovitukseen.

Will hakee lohtua Marlenasta. Hän sanoo uskovansa, ettei ole tarpeeksi hyvä ihastukselleen. Marlena haluaa Willin ajattelevan toisin. Samaan aikaan Adrienne kertoo Sonnylle, miten Will kuuli hänen haukkuvan tätä. Hän pyytää anteeksi pojaltaan. Sonny onnistuu löytämään Willin ja tekee tälle selväksi, ettei ole samaa mieltä kuin äitinsä. Hän sanoo pitävänsä Willistä ja suutelee tätä.