10.9-14.9.2012

Maanantai

Sami kysyy Rafelta, mitä tämä tuntee häntä kohtaan. EJ keskeyttää heidän keskustelunsa ja kysyy Rafelta vauvasta. Rafe poistuu paikalta, mutta ei voi olla ajattelematta Samia. Hän törmää Lucasiin. He juttelevat EJ:stä ja Samista. Sillä välin EJ tekee tunteensa selväksi Samille. Sami on otettu. Hope keskeyttää heidät ja ilmoittaa, että EJ:n on luovuttava pormestarin virastaan. EJ ilmoittaa medialle haluavansa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Nicole katselee, miten Daniel puolustaa Jenniferiä työtoverilleen. Hän huomauttaa Danielille myöhemmin, ettei Jennifer tule ikinä toipumaan Jackin menetyksestä. Hän kertoo myös lapsensa olevan poika ja pyytää Danielia tämän kummisedäksi. Daniel suostuu muistellen Parkeria.

Jennifer ei pidä siitä, että Daniel on vihainen hänelle. Kayla uskoo Danielin olleen vain kiireinen, mutta miettii miksi asia vaivaa Jenniferiä ylipäätään. Jennifer suuttuu, mutta pyytää anteeksi kiivastumistaan. Kayla törmää Abeen. He juttelevat siitä, miten Kayla otti hoitaakseen Lexien vanhan työn sairaalassa.

Melanie yllättyy Chadin kosinnasta ja uskoo kosinnan johtuvan Nickin vapautumisesta. Chad kiistää sen ja antaa Melanielle aikaa miettiä päätöstään. Melanie lähtee hakemaan neuvoja Abbyltä.

Hope vie Nickin Kiriakisien kartanolle Maggien luokse. Nickin on asuttava jonkun sukulaisen luona ehdonalaisensa sääntöjen mukaan. Myöhemmin Melanie ilmestyy etsimään Maggieta ja törmää Nickiin.

Abby kuhertelee Cameronin kanssa ja vetäytyy taas pois. Cameron lähtee ja sanoo ymmärtävänsä, ettei Abby ole vielä toipunut isänsä kuolemasta. Abby katuu vetäymistään ja jättää seksikkään viestin Cameronin vastaajaan. Jennifer kuulee sen. Hän yrittää antaa tyttärelleen neuvoja turvaseksin suhteen. Jennifer ja Abby alkavat riidellä. Abby möläyttää olevansa yhä neitsyt.

Tiistai

Melanie järkyttyy Nickin näkemisestä. Maggie on pahoillaan, ettei ehtinyt kertoa Melanielle etukäteen. Melanie kiistää pelästyneensä ja poistuu paikalta nopeasti. Hän palaa kotiin ja sanoo Chadille suostuvansa tämän kosintaan.

Nick on pahoillaan Melanien pelästyttämisestä. Hän lähtee etsimään itselleen työpaikkaa ja törmää Carolineen. Heidän välinsä ovat yhä kireät Nickin lavastettua Carolinen Trentin tappajaksi. Nick pyytää anteeksi tekoaan ja sanoo tietävänsä, että hänen todistaa kaikille muuttuneensa. Caroline yllättää Nickin tarjoamalla tälle työtä pubista.

Jennifer ja Abby ottavat yhteen. Jennifer lähtee. Daniel löytää hänet itkemästä puistossa ja lohduttaa tätä. Nicole näkee heidät yhdessä. Myöhemmin Nicole sanoo Jenniferille tämän satuttaneen Danielia. Hän pyytää tätä jättämään Danielin rauhaan.

Daniel tuntee Nicolen vauvan potkaisevan. Brady keskeyttää heidät

Kate muistuttaa Samia siitä, miten tämä pomppii miehestä toiseen. Kun EJ ilmestyy Samin ovelle myöhemmin, Sami pyytää tätä treffeille. EJ haluaa suunnitella heille täydelliset romanttiset treffit.

Keskiviikko

Keskiviikko

EJ valmistelee romanttisia treffejään Samin kanssa ja samalla yrittää varmistaa saavansa Nicolen vauvan huoltajuuden.

Nicole kertoo Rafelle tunteistaan Danielia kohtaan. Rafe kannustaa häntä olemaan rehellinen tunteistaan. Nicole kysyy Rafelta tämän tunteista Samia kohtaan ja käskee tätä noudattamaan omaa neuvoaan. Myöhemmin Rafe ilmestyy Samin asunnolle yrittämään saada tämä perumaan treffit EJ:n kanssa.

Sami kertoo Willille haluavansa mahdollisesti alkaa tapailla EJ:tä. Will sanoo hyväksyvänsä kaksikon suhteen, mutta pyytää äitiään miettimään kunnolla, kenet tämä oikeasti haluaa. Myöhemmin Will saa tietää T:ltä, että Sonny on kiinnostunut hänestä. Samaan aikaan Adrienne on pettynyt kuultuaan, että Sonnylla on tunteita Williä kohtaan.

Melanie pyytää Chadia, Bradya ja Danielia antamaan hänelle tilaa hengittää miesten ollessa ylisuojelevaisia. Daniel saa tietää Melanien olevan kihloissa Chadin kanssa. Hän pelkää kihlauksen johtuvan Nickin ehdonalaiseen pääsystä.

Jennifer ja Brady päättävät olla menemättä terapiaan ja viettävät sen sijaan aikaa yhdessä lohduttaen toisiaan.

Torstai

Torstai

Sami kysyy Rafelta, miksei hänen pitäisi olla EJ:n kanssa. Rafe ei pysty antamaan vastausta. Hän käskee Samin keskittyä lapsiinsa ja unohtaa EJ. Rafe on lähdössä, mutta muuttaa mielensä ja suutelee Samia. Kumpikin ovat hämmentyneitä tapahtuneen takia. Rafe poistuu paikalta nopeasti. Kun EJ lopulta ilmestyy hakemaan Samia, tämä näyttää muuttaneen mielensä.

Sonny haluaa tietää, mitä Adriennelle on Williä vastaan. Adriennen mielestä Will on hankala tapaus, etenkin vanhempiensa osalta. Adrienne ei myöskään usko Willin olevan valmis suhteeseen. Sonny kertoo, miten Will torjui hänet. Sillä välin Will saa T:n myöntämään, että Sonny pitää hänestä. Will ryntää kahvilaan tapaamaan Sonnya ja puhdistamaan ilmaa heidän välillään. Chad keskeyttää heidät kertomalla kihlauksestaan ja pyytää heitä sulhaspojiksi. Hän tajuaa Melanien pyytävän Gabia häihin ja lähtee kiirellä etsimään tätä. Will saa lopulta tunnustettua Sonnylle luulleensa tämän olleen yhdessä Brianin kanssa. Sonny haluaa tietää, mitä muuta T on kertonut Willille. Will sanoo tietävänsä Sonnyn tunteista ja tuntevansa samoin tätä kohtaan.

Gabi tapaa Nickin pubissa ja järkyttyy tajutessaan, kuka hän on. Nick sanoo haluavansa todistaa olevansa eri ihminen. Myös Bo saa tietää Nickin uudesta työpaikasta ja tukee Carolinen päätöstä.

Melanie kertoo kihlauksestaan Abbylle ja Gabille ja pyytää näitä osalliseksi häihinsä. Gabin on pakko suostua. Chad ilmestyy paikalle ja sanoo haluavansa jutella Gabin kanssa kahden. Hän ilmoittaa, ettei Gabi tule missään nimessä osallistumaan häihin. Samaan aikaan Abby ja Melanie päätyvät pubille ja näkevät Nickin siellä. Melanie on hermostunut.

Chad ja Melanie juhlivat kihlaustaan EJ:n kanssa. Chad pyytää EJ:tä bestmanikseen.

Perjantai

Rafe ei tiedä, mitä tuntee Samia kohtaan. Hän juttelee asiasta Bradyn kanssa. Sillä välin Sami yllättää EJ:n perumalla treffit. EJ tajuaa asian liitttyvän Rafeen. Hän sanoo olevansa kärsivällinen. EJ törmää myöhemmin Rafeen ja käskee tämän pysyä erossa Samista.

Nicole ei pidä siitä, että Jennifer ja Daniel työskentelevät yhdessä. Hän menee kertomaan Maggielle, ettei Jennifer ole vielä toipunut Jackin kuolemasta ja ehdottaa, että Maggie vie hänet matkalle rentoutumaan. Maggie ei pidä ideasta. Sillä välin Daniel puolustaa Jenniferiä työtoverilleen. Jennifer saa tietää asiasta ja ylireagoi muistellen, mitä Nicole sanoi. Hän menee pyytämään anteeksi Danielilta, mutta näkeekin tämän suutelevan Nicolea.

Chad uhkaa kertoa kaikille, mitä Gabi teki Melanielle, jos tämä ei peru tuloaan häihin. Gabi puolustaa itseään ja sanoo Melanien suuttuvan Chadille, jos saa tietää tämän salanneen asian. Gabi sanoo myös tunteneensa, että Chad johdatti häntä harhaan tunteidensa kanssa. Melanie käy tapaamassa Maggieta, joka pelkää kihlauksen johtuvan Nickin paluusta.

Will ja Sonny tajuavat kumpikin ymmärtäneensä väärin. He myöntävät tuntevansa vetoa toisiaan kohtaan ja päättävät edetä suhteessaan hitaasti.