5.11-9.11.2012

Maanantai

Nicole hyvästelee Rafen. Victor ilmestyy paikalle Rafen lähdettyä. Hän yrittää saada Nicolen jättämään Danielin rauhaan tarjoamalla tälle rahaa. Nicole ilmoittaa rakastavansa Danielia. Victor lähtee, muttei aio luovuttaa. Nicole vannoo, ettei mikään tule hänen ja Danielin väliin.

Daniel tajuaa Nicolen unohtaneen sairaalaan vauvanvaatteen, vaikkei tämän edes pitänyt olla sairaalassa ennen kaatumistaan. Hän haluaa tarkistaa asian. Daniel saa tietää Nicolen lääkärin olevan Etelä-Amerikassa. Hän onnistuu saamaan tämän puhelinnumeron Rafen avulla. Lääkäri kertoo olevansa pahoillaan Nicolen menetyksen takia. Daniel ihmettelee, miten lääkäri voi tietää kaatumisesta. Lääkäri paljastaa itse kertoneensa Nicolelle aiemmin, että tämän vauva on kuollut.

Sami vierailee Jenniferin luona ja kertoo Nicolen oudosta pyynnöstä. Jennifer ei halua puhua asiasta. Hän käskee Samin lähteä. Sami sanoo epäilevänsä Nicolea heidän yhteisen menneisyytensä takia. Hän uskoo Nicolen valehtelevan kaatumisestaan. Lucas jää Jenniferi tueksi Samin lähdettyä. Jennifer miettii Samin sanoja. Hän uskoo Nicolen haastaneen tahallaan riitaa hänen kanssaaan ennen kaatumistaan.

Marlena on huolissaaan Samista, joka työskentelee Kristenin kanssa. John yrittää rauhoitella häntä, mutta turhaan. Brady ja Marlena juttelevat Kristenistä. Kate liittyy heidän seuraansa vihaisena siitä, miten Kristen toimitti hänelle avioeropaperit Stefanolta.

John menee tapaamaan Samia tämän toimistolle. Hän törmää Kristeniin, joka vannoo, ettei seurannut häntä. Sami ilmestyy paikalle ja kertoo, että hänellä on tapaaminen Kristenin kanssa. John yrittää saada Samin eroamaan työstään, mutta Sami ei suostu. Samaan aikaan Kristen soittaa Marlenalle ja vannoo, ettei suunnittele mitään katalaa. Puhelu vain hermostuttaa Marlenaa entistä enemmän.

Tiistai

Daniel saa vahvistuksen sille, että Nicolen vauva kuoli ennen tämän kaatumista portaissa. Sillä välin Jennifer vierailee Nicolen luona. Nicole heittää hänet ulos, mutta Jenniferin sanat jäävät kummittelemaan hänen päähänsä. Daniel palaa kotiinsa selvittämään asiat Nicolen kanssa, mutta tämä on lähtenyt. Vihainen ja harhaluuloinen Nicole ilmestyy Jenniferin ovelle veitsi laukussaan.

Victor haluaa Bradyn estävän Danielin lähdön Salemista. Hän ehdottaa Bradyn tarjoavan itseään ja rahaa Nicolle saadakseen tämän eroon Danielista. Brady ei suostu. Hän yrittää saada yhteyden Danieliin ja Nicoleen, mutta kumpikaan ei vastaa puhelimeen.

Kristen vakuuttaa Stefanolle, että perheen yhdistäminen etenee hyvin. Hän lähtee kirkon johtokunnan kokoukseen, jossa hän törmää Johniin, joka on myös johtokunnan jäsen. John epäilee Kristenin motiiveja, mutta papin sanat saavat hänet uskomaan, että Kristen on vilpitön. Myöhemmin Marlena haluaa Johnin tajuavan, että Kristen on uhka heille.

Keskiviikko

Keskiviikko

Daniel on saanut käsiinsä paperit Nicolen sairaalakäynnistä. Hän pyytää Rafea auttamaan häntä etsimään Nicolen.

Nicole syyttää Jenniferin yrittävän taas tulla hänen ja Danielin väliin. Jennifer vakuuttaa, ettei ole ollut yhteydessä Danieliin. Nicole yrittää poistua paikalta vähin äänin, mutta Jennifer alkaa epäilemään, ettei kaikki niin kuin pitäisi. Juuri, kun Daniel tajuaa Nicolen olevan Jenniferin luona, tilanne alkaa muuttua rumaksi. Nicole menettää lopullisesti malttinsa ja ilmoittaa menevänsä poliisiasemalle muuttamaan lausuntoaan. Daniel saapuu paikalle. Nicole huutaa Jenniferin tappaneen hänen vauvansa. Daniel sanoo, ettei se ole mahdollista, koska vauva oli jo kuollut. Nicole on järkyttynyt.

Maggie kertoo Bradylle toivovansa, että hänen hyvästinsä Danielin kanssa olisivat menneet paremmin. Hän haluaa heidän kummankin olevan Jenniferin tukena. Brady lähtee Jenniferin luokse. Myös Rafe ja EJ ovat omilla tahoillaan matkalla sinne.

Kristen tapaa EJ:n, joka ei tied√§ mit√§ tehd√§ Nicolen ja Danielin petoksen suhteen nyt, kun h√§n ei voi kostaa Jenniferille. EJ paljastaa suunnittelevansa “onnettomuutta” Danielille. Kristen k√§skee EJ:n toimia oikein.

John vakuuttaa Marlenalle, ettei Kristen ole ongelma, josta hän ei selviäisi. Hän lupaa pysyä kaukana Kristenisä. Marlena ei luota Kristeniin ja uskoo tämän pyrkivän Johnin lähelle. Hope ilmestyy paikalle. Hän pyytää Johnia tekemään korjaustöitä Hortonien mökillä. Marlena pitää ideaa hyvänä, koska John pääsee kauas Kristenistä. Kun John saapuu mökille, Kristen on jo siellä.

Torstai

Keskiviikko

Daniel sanoo Nicolelle tietävänsä, että tämän vauva kuoli ennen kaatumista. EJ, Brady ja Rafe ilmestyvät paikalle. Daniel yrittää viedä Nicolen jonnekin, missä he voivat puhua kahden, mutta Nicole ei suostu lähtemään. Daniel näytttää todisteensa. Kaikki ovat järkyttyneitä. Daniel saa lopulta Nicolen myöntämään totuuden. Hän tekee selväksi, ettei keskenmeno ollut Nicolen syy. Abby antaa Nicolen kuulla kunniansa.

Daniel saa vihdoin juteltua Nicolen kanssa rauhassa. Nicole yrittä selittää, miten kaikki oli Jenniferin syytä. Jennifer pyytää Danielia sivummalle, mikä antaa Nicolelle mahdollisuuden karata. Nicole juoksee aukion portaisiin. Daniel seuraa häntä. Nicole käskee kaikkien perääntyä ja vetää esiin veitsen Jenniferin, Bradyn, Rafen, EJ:n ja Abbyn katsellessa.

John ei usko Kristenin tulleen mökille sattumalta. Kristen kiistää seuranneensa Johnia ja yrittää juosta päivän viimeiseen lauttaaan, muttei ehdi. John haluaa tietää, mitä Kristen tekee mökillä. Kristen näyttää avaimensa ja kertoo tulleensa muistelemaan onnellisempia aikoja. Hän purskahtaa kyyneliin muistellessaan entistä elämäänsä. John pehmenee ja antaa Kristenille takkinsa. Kristen ei halua sitä.

Marlena kertoo Hopelle pelkäävänsä, että Kristen erottaa hänet ja Johnin. Sami ja Marlena tapaavat toisensa. Sami kertoo yrittäneensä tavoittaa Kristeniä tuntikausia, mutta tämä ei vastaa puhelimeensa.

Nick ja Gabi rakastelevat taas. He törmäävät Samiin pubissa. Sami tajuaa heidän olevan pari. Gabi pyytää häntä pitämään asian salassa Rafelta. Nick kertoo todella välittävänsä Gabista. Sami tarjoaa hänelle työtä Countess Wilhelminasta. Gabi ja Nick palaavat yläkertaan, jonne Nick on järjestänyt romanttiset puitteet. He sanovat rakastavansa toisiaan ja rakastelevat.

Perjantai

Sekava Nicole uhkaa tappaa itsensä aukion portaikossa. Daniel yrittää rauhoitella häntä. Rafe, EJ, Brady, Jennifer ja Abby katsovat tilannetta kauhuissaan. Nicole ilmoittaa, ettei voi jatkaa elämäänsä ilman vauvaansa ja Danielia. Daniel onnistuu lopulta suostuttelemaan Nicolen tiputtamaan veitsen. Nicole päättää hypätä alas portailta. Rafe ja Daniel saavat hänestä otteen ennen, kun hän ehtii hypätä.

Sairaalassa Nicole antaa lausuntonsa Rafelle. Hän myöntää yrittäneensä lavastaa Jenniferin syylliseksi vauvansa kuolemaan. Sillä välin Brady pyytää Jenniferiltä anteeksi epäilyjään ja töykeää käytöstään. Jennifer hyväksee anteeksipyynnön. EJ lukee poikansa ruumiinavausraporttia. Hän myöntää Danielille, ettei ketään voi syyttää vauvan kuolemasta. EJ huomauttaa olevansa yhä vihainen Nicolen ja Daniel valehtelusta. Rafe palaa kertomaan, että Nicolea odottavat vakavat syytteet.

Kristen tarkentaa haluavansa Johnilta anteeksiantoa ei rakkautta. Hän ottaa vastuun pahoista teoistaan, mutta Johnin anteeksianto merkitsisi hänelle paljon. John on liikuttunut Kristenin sanoista, muttei pysty sanomaan antavansa anteeksi. Myöhemmin Kristen nukahtaa sohvalle. John peittelee hänet.

Will uskoutuu Gabille riidastaan Sonnyn kanssa. Gabi käskee hänen soittaa Sonnylle ja selvittää asiat. Samaan aikaan T ja hänen tyttöystävänsä yrittävät saada Sonnya sopimaan riitansa Willin kanssa. Gabi ilmestyy kertomaan Sonnylle, kuinka paljon Will kaipaa tätä. T kertoo Willille samaa asiaa Sonnysta. Will soittaa lopulta Sonnylle. He sopivat tapaavansa ja juttelevansa.