26.11-30.11.2012

Maanantai

Gabi odottaa toimenpiteensa alkamista. Will alkaa katua koko juttua odotushuoneessa. Häntä ei päästetä tapaamaan Gabia. Samaan aikaan Rafe ja Sami  pelkäävät Gabin aikovan mennä aborttiin. He ryntäävät etsimään tätä ja törmäävät Nickiin. He eivät kerro mitään, mutta Nick huomaa, että heillä on kiire. Nick menee tutkimaan Gabin huonetta selvittääkseen, minne tämä on lähtenyt.

Gabin kyyneleet alkavat valua, kun lääkäri käskee hänen rentoutua. Sami ja Rafe saapuvat klinikalle. Rafe raivostuu nähdessään Willin odotushuoneessa. Ennen, kun Will ehtii kertoa olevansa vauvan isä, itkuinen Gabi astuu esiin ovesta.

Eric sanoo Hopelle uskovansa, että Nicole voi muuttua. Sillä välin hermostunut Jennifer haluaa tietää, miksi Nicole on hänen talossaan. Nicole kertoo tulleensa pyytämään anteeksi. Hän myöntää tunteneensa olonsa uhatuksi ja vajonneensa siksi niin alas.

Maggie vierailee Danielin luona. Hän haluaa tietää, mistä tämä jutteli Jenniferin kanssa. Daniel kertoo Jenniferin löytäneen hänelle hoitokokeilun käden vapinaan. Maggie on toiveikas hoidon onnistumisen puolesta, muttei pidä Jenniferin teosta. Maggie menee tapaamaan Jenniferiä ja sanoo Danielin yhä yrittävän käsitellä kaikkea tapahtunutta. Hänen mielestään Jennifer meni liian pitkälle painostaessaan Danielia. Jennifer tajuaa olleensa liian innokas halutessaan vuorostaan auttaa Danielia kaiken sen jälkeen, mitä tämä on tehnyt hänem hyväkseen.

Nicole menee tapaamaan Danielia valmiina pyytämään anteeksi. Hän kuulee tämän puhuvan puhelimessa Melanien kansa. Nicole poistuu paikalta Danielin huomaamatta. Hän palaa Ericin luokse ja kertoo pyytäneensä anteeksi Jenniferilta, muttei pystyneet tekemään samaa Danielin kanssa. Nicole sanoo, että oli rankkaa kuunnella Danielin puhuvan siitä, miten hän jatkaa elämäänsä ilman Nicolea.

Jennifer löytää Danielin valmiina pyytämään anteeksi painostustaan, mutta Daniel kiittää häntä. Daniel on valmis kokeilemaan hoitoa mietittyään asiaa

Tiistai

Gabi paljastaa, ettei pystynyt hankkimaan aborttia. Rafe on huojentunut. Will on juuri tunnustamassa isyytensä, mutta Nick saapuu hakemaan Gabin. Vihainen Nick uskoo Chadin olevan vauvan isä.

Sillä välin Chad suuttuu, kun Sonny pyytää häntä jättämään Gabin rauhaan. Chad ryntää tapaamaan Gabia ja keskeyttää tämän ja Nickin keskustelun. Gabi pelkää Nickin paljastavan Chadille, että hän on raskaana.

John myöntää kiitolliselle Kristenille uskovansa tämän muuttuneen. Marlena yrittää saada Bradyn puolelleen, mutta tämä on samaa mieltä kuin isänsä. Marlena jää yksin epäilyjensä kanssa. Hän murtautuu epätoivon vallassa Kristenin hotellihuoneeseen toivoen löytävänsä todisteita tätä vastaan. Hän avaa tiedoston Kristenin tabletilla. Juuri silloin Kristen palaa huoneeseensa.

Kate jäljittää Stefanon eurooppalaisesta kahvilasta ja kysyy eropapereista. Stefano suhtautuu Kateen viileästi. Kate allekirjoittaa paperit lopulta ja ryntää pois paikalta. Stefano katuu salaa käytöstään.

Keskiviikko

Keskiviikko

Rafe ilmestyy Samin toimistolle kukkien kanssa kiittääkseen tätä avusta Gabin kanssa. Hän löytääkin EJ:n Samin huoneesta. EJ paljastaa olevansa Samin uusi pomo. Sami saapuu paikalle EJ:n lähtiessä. Rafe ei voi uskoa, ettei Sami kertonut hänelle työskentelevänsä DiMeralle. Hän uskoo Samin salanneen asian tahallaan. Sami kiistää sen ja sanoo selviävänsä EJ:n kanssa. Rafe ei ole samaa mieltä.

Nick uskoo Chadin olevan Gabin vauvan isä. Will ilmestyy paikalle ja estää tietämättään Nickiä paljastamasta asiaa Chadille. Chad luulee Nickin tajunneen, millainen Gabi oikeasti on. Will käskee Chadin lähteä. Gabi vannoo, ettei Chad ole vauvan isä. Will möläyttää olevansa isä. Nickin mielestä sitä on vaikea uskoa, koska Will on homo. Will ja Gabi selittävät, mitä tapahtui. Tunteellinen Gabi on pahoillaan, ettei kertonut Nickille totuutta. Nick sanoo ymmärtävänsä. Hän haluaa heidän miettivän, miten edetä. Hän sanoo, ettei asiasta saa kertoa kenellekään, ei edes Sonnylle. Will suostuu. Gabi kiittää Nickiä, joka on saanut salaa idean. Samaan aikaan Chad törmää EJ:hin, joka kannustaa häntä kostamaan Gabille.

Kristen estää Marlenaa lukemasta tiedostoa hänen tabletillaan. Hän antaa tämän kuulla kunniansa huoneeseensa murtautumisesta. He alkavat tapella. Brady ilmestyy paikalle tajuttuaan, mitä Marlena suunnitteli. Marlena kertoo Kristenin käytöksestä sairaalassa. He lukevat yhdessä tiedoston, jossa Kristen kertoo haluavansa korjata menneet pahat tekonsa. Marlena tajuaa Kristenin sumuttaneen häntä. Kristen haluaa soittaa poliisille, mutta Brady estää häntä. Marlena lähtee. Brady saa Kristenin luopumaan poliisille soittamisesta. Kristen haluaa yhä soittaa Johnille ja kertoa tapahtuneesta. Brady yrittää estää häntä, mutta Kristen ehtii soittaa Johnin numeroon. Sillä välin John törmää hermostuneeseen Marlenaan ja huomaa, että Kristen on yrittänyt soittaa hänelle. Marlena käskee hänen soittaa Kristenille heti takaisin.

Eric ja John juttelevat Kristenistä ja hänen paluunsa vaikutuksista perheeseen.

Torstai

Keskiviikko

Brady ja Marlena pelkäävät Kristenin kertovan Johnille, että Marlena murtautui tämän huoneeseen. Kristen valehtelee Johnille soittonsa syystä. Brady kiittää häntä. Hän on juuri lähdössä, kun huomaa Kristenin loukanneen ranteensa tapellessaan Marlenan kanssa. Brady tutkii hellästi Kristenin ranteen. Sillä välin Marlena päättää olla kertomatta Johnille tapahtuneesta.

Brady törmää Johniin ja myöntää, ettei vieläkään luota Kristeniin täysin. Samaan aikaan Marlena melkein kertoo Ericille Kristenistä, mutta Kristen keskeyttää heidän keskustelunsa. Marlena lähtee. Kristen kertoo isä Tobiakselle haluavansa ripittäytyä. Brady saapuu kirkolle ja salakuuntelee Kristenin ja papin keskustelua.

Jennifer soittaa Danielille ja kertoo varanneensa tälle ajan erikoislääkärin luota. Daniel on yhä huolissaan riskeistä, mutta hän kiittää Jenniferiä ja valmistautuu tapaamiseen lääkärin kanssa. Maggie ilmestyy Danielin luokse ja sanoo olevansa huolissaan, koska toimenpiteeseen liittyy niin paljon riskejä. Daniel ilmoittaa menevänsä toimenpiteeseen kaikesta huolimatta. Turhautunut Maggie lähtee tapaamaan Jenniferiä. Hän syyttää tätä Danielin painostamisesta. Maggie haluaa Jenniferin suostuttelevan Danielin luopumaan toimenpiteestä. Jennifer uskoo tehneensä oikean päätöksen eikä suostu muuttamaan Danielin mieltä. Daniel menee tapaamiseensa. Maggie yrittää vielä kerran kääntää hänen päänsä.

Eric tarjoaa Nicolelle työtä kirkon sihteerinä. Nicole nauraa ajatukselle, mutta lupaa miettiä asiaa. Eric kannustaa häntä sopimaan asiat Danielin kanssa. Nicole vierailee Danielin luona ja pyytää tältä anteeksi. Daniel hyväksyy Nicolen anteeksipyynnön. Nicole saa tietää Danielin menevän hoitoon käsiensä vapinan takia. Hän on iloinen, että Jennifer onnistui järjestämään hoidon, mutta tajuaa Danielin puheista, etteivät Daniel ja Jennifer ole vielä pariskunta. Nicole lähtee varmistamaan asian Abbyltä. Hän haikailee yhä Danielin perään.

Kayla ja Roman yllättyvät, kun Hope kertoo Bon ja Carolinen palanneen Alzheimer-klinikalta. Kaikki ovat huojentuneita, koska Caroline on reagoinut hyvin lääkitykseen. Myöhemmin Caroline tapaa Ericin ja purskahtaa itkuun. Eric pelkää, ettei Caroline voi niin hyvin kuin väittää.

Perjantai

Keskiviikko

Kristen pyytää pappia kuuntelemaan hänen ripittäytymisensä. Brady päättää salakuunnella heitä. Kristen myöntää yrittäneensä päästä eroon negatiivisista tunteistaan Marlenaa kohtaan siinä onnistumatta. Hän sanoo sen johtuvan osaksi siitä, että Marlena ei anna sen tapahtua. Kristen kertoo, miten Marlena murtautui hänen huoneeseensa. Hän selittää ihanan miehen estäneen häntä soittamasta poliisille. Brady kuuntelee heitä korva tarkkana. Kristen sanoo tietävänsä, että hänen tunteensa tätä miestä kohtaan ovat vääriä. Hän ryntää pois paikalta. Brady seuraa häntä. Kristen on huoneessaan, kun Brady ilmestyy paikalle.

Daniel miettii vielä hoitoruiskeiden ottamista. Jennifer näkee hänet ja kysyy, onko Daniel muuttanut mielensä toimenpiteen suhteen. Daniel huomaa Jenniferin uskovan hoidon auttavan ja päättää ottaa ruiskeen. Toimenpiteen jälkeen heidän pitää odottaa, jotta nähdään oliko ruiskeesta apua.

Caroline kertoo Ericille, miten hän vaihtoi Parkerin isyystestin tulokset. Hän tietää sen olleen väärin Danielia kohtaan. Eric lohduttaa häntä ja sanoo, ettei ole liian myöhäistä korjata tilannetta. Daniel ja Jennifer saapuvat pubiin. Caroline päättää pyytää tekoaan anteeksi Danielielta. Daniel antaa hänelle anteeksi. Jennifer on otettu Danielin teosta. He palaavat sairaalaan kuulemaan, oliko hoidosta apua. Lääkäri sanoo, ettei hoito onnistunut. Daniel on murtunut.

Sonny yrittää saada Willin kertomaan, mikä tätä vaivaa. Will sanoo, ettei voi jutella asiasta, koska lupasi sen Gabille. Sonny on hieman loukkaantunut. Hän sanoo, ettei voi kuvitella itse tekevänsä moista lupausta salata asioita toiselta. Myöhemmin Chad vihjaa Sonnylle, ettei tämä päästäisi Williä Gabin lähelle, jos tietäisi mitä Gabi on tehnyt. Nick kertoo Gabille miettineensä heidän tilannettaan. Hän kosii Gabia ja ehdottaa heidän kertovan kaikille, että hän on vauvan isä. Gabi ei tiedä, mitä sanoa. Juuri silloin Will ilmestyy paikalle.