19.11-23.11.2012

Maanantai

Kristen vierailee Bradyn luona sairaalassa. Brady ei saa vielä lähteä sieltä aivotärähdyksensä takia. Kristen kiittää häntä pelastamisestaan. Brady haluaa hänen silti lähtevän kaupungista ja pysyvän kaukana Johnista ja Marlenasta. Brady yrittää lähteä vastoin lääkärin määräystä ja kaatuu huimauksen takia Kristenin syliin. Kristen auttaa hänet takaisin sänkyyn. Brady kiittää häntä.

John ja Marlena viettävät aamua yhdessä. Marlena on helpottunut, ettei Kristen ole enää heidän elämässään. Marlena huomaa taas Kristenin jättäneen viestejä Johnille ja poistaa ne kuuntelematta niitä. John saa tietää, että Bradyn kimppuun hyökätty. He lähtevät yhdessä sairaalaan. Kristen on siellä ja mainitsee jättäneensä Johnille viestejä Bradysta. Marlena tajuaa estäneensä tahattomasti Johnia olemasta poikansa tukena. John ihmettelee, miksei hän ole saanut viestejä.

Sami törmää Williin ja sanoo Gabin tarvitsevan tämän apua. Will lupaa olla Gabin tukena. Myöhemmin Sami soittaa Gabille ja uskoo tämän kertoneen raskaudestaan Nickille. Sami huomaa Gabin olevan vieläkin poissa tolaltaan ja soittaa Rafelle ja pyytää tätä käymään.

Sonny vierailee Gabin luona. Gabi on itkenyt koko yön. Nyt hän kärsii aamupahoinvoinnista. Sonny tarjoaa apuaan. Nick ilmestyy paikalle ja luulee Gabin olevan hermostunut Chadin takia. Hän pyytää Sonnya juttelemaan Chadin kanssa. Sonny lähtee. Nick jää lohduttamaan Gabia. Myöhemmin Will saapuu tapaamaan Gabia. Hän tarjoutuu naimaan Gabin, mutta he kumpikin tajuavat, ettei se olisi oikein, koska he rakastavat kumpikin toista ihmistä. Gabi uskoo, että tilanteeseen on vain yksi ratkaisu. Will järkyttyy tajutessaan, että Gabi puhuu abortista.

Kayla kertoo lääkäreiden uskovan, että Caroline ja Bo voivat palata odotettua aiemmin takaisin kotiin. Hope on innoissaan. He kertovat hyvät uutiset Abelle. Kolmikko viettää aikaa Theon ja Ciaran kanssa. Abe uskoutuu Kaylalle pelkäävänsä, ettei osaa kasvattaa Theoa yksin. Kayla sanoo, että Lexie olisi ylpeä. Sillä välin Nick kertoo Hopelle olevansa rakastunut Gabiin.

Tiistai

Marlena myöntää Johnille poistaneensa Kristenin viestit. John suuttuu, koska ei saanut kuulla poikansa loukkaantumisesta. Hän pyytää Marlenaa unohtamaan Kristenin. Marlena ei pysty siihen. Brady alkaa nähdä Kristenin uudessa valossa. Hän uskoo, että tämä on ehkä sittenkin kääntänyt uuden lehden elämässään. Brady kertoo mielipiteestään myös isälleen. Sillä välin Kristen kiittää Marlenaa pussiinsa pelaamisesta.

Gabi ja Will keskustelevat vaihtoehdoistaan. He eivät halua vaarantaa uusia suhteitaan. He päätyvät siihen, että abortti on paras ratkaisu. Sillä välin Sami kertoo Rafelle, että Gabi on raskaana. He kumpikin uskovat Nickin olevan vauvan isä. He menevät pubiin, jotta Rafe voi jutella siskonsa kanssa, mutta tätä ei löydy mistään. Sami paljastaa vahingossa Nickille, että Gabi on raskaana.

Lucas vierailee Sonnyn luona. He päättävät solmia rauhan, koska heidän rakkautensa Williä kohtaan yhdistää heitä. Will saapuu lainaamaan Sonnylta rahaa Gabin aborttia varten, mutta ei kerro, mihin hän tarvitsee rahaa. Will menee tapaamaan Gabia. Hän yllättyy löytäessään isänsä Gabin seurasta. Lucas kysyy, mitä varten he tarvitsevat rahaa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Gabi ja Will juttelevat Lucasin kanssa. He sanovat olevansa menossa hoitamaan koulutyötä. Lucas antaa heille loput tarvittavat rahat. Hän paljastuu Sonnyn sanoneen, että tämä rakastaa Williä. Will on liikuttunut. Lucas sanoo tukevansa poikansa suhdetta Sonnyn kanssa. Will ja Gabi jatkavat matkaansa lääkäriin. Gabi valmistautuu aborttiin. Hoitaja ilmoittaa heidän olevan valmiina toimenpiteeseen. Samaan aikaan Rafe ja Sami näkevät Gabin vierailleen sivuilla, joilla puhutaan abortista. He tajuavat, mitä Gabi aikoo tehdä.

Jennifer, Adrienne, Billie, Kayla ja Hope pitävät kirjakerhonsa tapaamisen. Jennifer ja Adrienne juttelevat Jackista ja siitä, miten he ovat jatkaneet elämäänsä tämän kuoleman jälkeen.

Eric ja Nicole ovat jutelleet koko yön. Nicole pelkää Ericin tuomitsevan hänet kaiken sen takia, mitä hän teki Jenniferille. Eric on erittäin myötätuntoinen Nicolea ja tämän menetystä kohtaan. Hänen mielestään Nicolen pitäisi sopia asiat Danielin ja Jenniferin kanssa. Nicole ei pidä siitä, että Eric nostaa koko ajan puheissaan Jumalan esiin. Eric kertoo hänelle syistä, miksi hän ryhtyi papiksi. Nicole poistuu paikalta nopeasti. Hän muistelee kaatumistaan ja hiippailee sisään Jenniferin kotiin.

Hope vierailee Ericin luona. Hän varoittaa tätä Nicolesta.

Torstai

Ei jaksoa.

Perjantai

Ei jaksoa.