12.11-16.11.2012

Maanantai

Marlena löytää Johnin ja Kristenin nukkumasta vierekkäin Hortonin mökin sohvalta. Hän yrittää pysyä rauhallisena Kristenin ja Johnin selittäessä, mitä tapahtui. Kristen kertoo tulleensa mökille ennen Johnia ja myöhästyneensä viimeiseltä lautalta. Marlena epäilee tarinaa ja sanoo sen myös Johnille Kristenin lähdettyä.  John sanoo alkavansa uskoa, että Kristen haluaa oikeasti unohtaa menneet. Marlena ei usko sitä.

Kristen törmää Bradyyn. Hän antaa Bradylle Johnin rahapidikkeen ja sanoo ottaneensa sen vahingossa. Brady yllättyy siitä, että John ja Kristen olivat yhdessä. Brady käy tapaamassa Nicolea sairaalassa. Nicole sanoo, ettei ole pahoillaan tapahtuneesta. Hän tekisi kaiken uudelleen. Hän kysyy, miksei hänä ikinä saa rakastaan ketään.

Bradyn lähdettyä Jennifer käy Nicolen luona. Nicole ilmoittaa, ettei aio pyytää anteeksi tekoaan. Hän vihaa yhä Jenniferiä. Kun Hope myöhemmin ilmestyy Nicolen huoneeseen, tämä pelkää joutuvansa pidätetyksi. Hope kertoo Jenniferille, että syyttäjä haluaa jutella tämän kanssa. Jennifer törmää Danieliin ja kertoo tapaamisestaan syyttäjän kanssa. Daniel haluaa tietää, nostaako Jennifer syytteen Nicolea vastaan.

EJ viettää aikaa Johnnyn kanssa. Abby ilmestyy paikalle. Hän ja EJ juttelevat menettämistään ihmisistä.

Gabi uskoutuu Abbylle Nickistä. Abby paljastaa olevansa yhä neitsyt. Gabi uskoo Abbynkin vielä löytävän oikean miehen. Nick tapaa ehdonalaisvalvojansa. Chad yrittää pilata tapaamisen. Gabi onnistuu rauhoittamaan Chadin. Chadin lähdettyä Gabi pyörtyy Nickin käsivarsille.

Tiistai

Jennifer kertoo Danielille päättäneensä olla nostamatta syytteitä Nicolea vastaan. Daniel halaa häntä. Jennifer huomaa Danielin välittävän yhä Nicolesta. Daniel myöntää tuntevansa vastuuta Nicolesta. Jennifer juttelee Hopen kanssa Danielista. Hän etsii Danielin käsiinsä ja sanoo kaipaavansa heidän ystävyyttään. Daniel sanoo tuntevansa samoin.

Nicole on huojentunut, ettei hän joudu vankilaan. Daniel vierailee hänen luonaan. Daniel sanoo, ettei vihaa Nicolea, muttei rakastakaan tätä. Nicole kirjautuu ulos sairaalasta. Hän tuntee olevansa pohjalla. Nicole järkytyy nähdessään Eric Bradyn lenkkeilevän aukiolla.

Will  ja Sonny odottavat hermostuneesti tapaamistaan toistensa kanssa. Will tapaa Samin ja Lucasin matkallaan Sonnyn luokse. Will antaa isänsä kuulla kunniansa ideoiden laittamisesta hänen päähänsä. Lucas puolustaa omaa kantaansa. Sami on Willin puolella. Willin ja Sonnyn tapaaminen on aluksi kiusallinen. Will myöntää kaipaavansa Sonnya ja sanoo mokanneensa. He sopivat riitansa ja palaavat Sonnyn asunnolle.

Huolestunut Nick vie Gabin sairaalaan. Gabi vakuuttaa olevansa kunnossa. Sami saa tietää tapahtuneesta ja ilmestyy sairaalalle. Hän jää Gabin tueksi Nickin odottaessa ulkopuolella. Cameron palaa Gabin testitulosten kanssa ja kertoo Gabin olevan raskaana. Samaan aikaan Will ja Sonny alkavat rakastella ensimmäistä kertaa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Gabi järkyttyy kuullessaan olevansa raskaana. Sami uskoo vauvan olevan Nickin ja poistuu huoneesta hetkeksi. Cameron sanoo Gabille tämän olevan kolmannella kuulla raskaana, joten Willin on oltava vauvan isä. Samaan aikaan Will ja Sonny rakastelevat. Jälkeenpäin Will kertoo Sonnylle, kuinka onnellinen hän on. Hermostunut Gabi ilmestyy Sonnyn oven taakse ja sanoo haluavansa jutella Willin kanssa kahden. Nick miettii, miksei hän ole kuullut Gabista.

Sami on luvannut Gabille olla kertomatta kenellekään raskaudestan, joten hän valehtelee Rafelle tämän kysyessä Gabista.

Kristen tapaa EJ:n. Marlena keskeyttää heidän keskustelunsa haukkuakseen Kristeniä. John vie Marlenan kauemmas. EJ huomauttaa Kristenin todella ärsyttävän Marlenaa. Kristen kääntää puheen takaisin EJ:n tilanteeseen Samin kanssa. Hän tarjoutuu lopettamaan työnsä CW:ssä, jotta EJ voi olla Samin pomo. EJ tajuaa, että hänen on tehtävä rauha Stefanon kanssa saadakseen työn itselleen. Hän soittaa isälleen ja sanoo palaavansa perheeseen. EJ muistuttaa kuitenkin tekevänsä itse päätöksensä.

Marlena varoittaa Johnia taas Kristenistä. Hän sanoo sen olevan Johnin vastuulla, jos Kristen satuttaa jotakuta. Kristen vierailee Johnin luona ja kertoo luopuvansa työstään Samin pomona. Hän sanoo toivovansa, että Marlena voi nyt ottaa vähän rauhallisemmin. John kiittää häntä.

Nicole uskoo nähneensä Ericin. Hän lähtee seuraamaan tätä, mutta kadottaa miehen. Myöhemmin Nicole menee Brady pubiin ja törmää Ericiin.

Torstai

Keskiviikko

Will kauhistuu kuullessaan, että Gabi odottaa hänen lastaan. Hän tajuaa, että hänen on oltava Gabin tukena. He eivät pysty päättämään heti raskauden kohtalosta, joten he lähtevät omille teilleen. Will palaa Sonnyn luokse ja Gabi Nickin luokse.

Rafe kyselee Samilta Gabista, mutta tämä ei paljasta mitään. Rafe myöntää toivoneensa, että Sami haluaisi sopia asiat heidän välillään. Sami tekee selväksi, ettei niin tule käymään.

Marlena ilmoittaa Romanille, että Eric on palannut kaupunkiin. Nicole on järkyttynyt nähtyään Ericin liperit kaulassaan. Eric vahvistaa olevansa nykyään pappi. Marlena, Roman ja Sami ilmestyvät tapaamaan Ericiä. Nicole poistuu paikalta ja peruuttaa matkansa siskonsa luokse. Hän aikoo jäädä Salemiin. Samaan aikaan Sami varoittaa kaksoisveljeään pysymään kaukana Nicolesta.

Brady näkee Kristenin ja Johnin yhdessä. Hän varoittaa Johnia Kristenistä, mutta John puolustaa tätä. Kristen käy tapaamassa Jenniferiä. Hän sanoo olevansa pahoillaan Jackin kuolemasta. Kristen lähtee kirkon johtokunnan kokoukseen. Brady ilmestyy sinne ja sanoo ottaneensa isänsä paikan johtokunnassa.

Daniel toivottaa Jenniferin tervetulleeksi takaisin sairaalaan. Jennifer sanoo haluavansa jutella Danielin kanssa kahden. Hermostunut Daniel kertoo Maggielle uskovans Jenniferin pelästyneen hänen rakkaudentunnustustaan.

Perjantai

Brady kertoo yllättyneelle Kristenille, että kokous on peruttu, jotta he voivat jutella. Hän haluaa Kristenin lähtevän Salemista. Kristen käskee Bradyn huolehtia omista asioistaan. He kinastelevat, kunnes Kristen saa tarpeekseen ja lähtee. Brady seuraa häntä. Ulkopuolella roisto vaanii Kristeniä. Brady yrittää pelastaa hänet, mutta toinen roisto kolkkaa Bradyn takaapäin. Brady kaatuu tajuttomana maahan. Kristen soittaa hätänumeroon ja jättää viestin Johnille.

John kertoo Marlenalle lopettaneensa työnsä kirkossa ja Kristenin eronneen työstään Samin pomona. Marlena on tyytyväinen, että John ymmärtää hänen kantansa Kristeniä kohtaan. Myöhemmin Marlena huomaa Kristenin jättäneen viestin Johnin vastaajaan ja poistaa sen kuuntelematta sitä.

EJ törmää Nicoleen. Hän sanoo, ettei aio kostaa Nicolelle, koska tämä on itse aiheuttanut oman tuhonsa. Hän vakuuttaa, ettei Daniel tule ikinä antamaan Nicolelle anteeksi. Nicole on murtunut. Eric näkee hänet ja tarjoaa apuaan. Nicole sanoo, ettei Eric tiedä, kuinka alas hän on tällä kertaa vajonnut.

Sami palaa toimistolleen juteltuaan Ericin kanssa. Hän yllättyy, kun EJ ilmestyy paikalle. EJ paljastaa olevansa Samin uusi pomo. Sami haluaa tietää liittykö EJ:n uusi työ jotenkin heidän suhteeseensa. EJ sanoo haluavansa keskittyä vain työhön.

Jennifer kertoo Danielille tutkineensa tämän käden vapinaa ja löytäneensä mahdollisen hoitokeinon. Daniel vaikuttaa innostuneelta, mutta Jennifer näkee myöhemmin, että Daniel on heittänyt hänen tutkimustyönsä roskikseen. Jennifer lähtee tapaamaan Danielia vihaisena. Daniel kertoo pelkäävänsä, että hänen toiveensa paranemisesta nouseva. Jos hoito epäonniostuu, hänelle tuskin löytyy uutta hoitokeinoa lähitulevaisuudessa. Jennifer tekee kaikkensa saadakseen Danielin muttamaan mielensä. Daniel lupaa harkita asiaa.