5.3-9.3.2012

Maanantai

202

Kate sanoo Ianille aikovansa kostaa kaikille vakoiluun osallistuneille: Samille, Madisonille ja Bradylle. Ian käskee hänen jättää Madisonin rauhaan. Hän lähtee tapaamaan tätä. Brady on juuri ehtinyt lähteä rakasteltuaan Madisonin kanssa. Madison pyytää Ianilta avioeroa. Ian uhkaa paljastaa poliiseille Bradyn osallisuuden vakoiluun, mikäli Madison jättää hänet.

Sami yllättyy saadessaan tietää Lucasin olevan kihloissa. He menevät pubiin, jonne myös Kate ilmestyy. Kate on innoissaan poikansa paluusta, muttei tämän seurasta. Hän ei pysty peittelemään tunteitaan vaan varoittaa Lucasia Samista.

Carrie, Austin törmäävät Melanieen ja Abbyyn Green Mountain Lodgella. Tilanne on kireä. Austin jää kahden Abbyn kanssa ja vaatii saada tietää, mitä on meneillään. Abby sanoo olevansa siellä, koska rakastaa Austinia. Austin taas vakuuttaa rakastavansa vaimoaan.

Tiistai

Ei esitetty.

Keskiviikko

222

Roman saa tietää Bon aikovan Moronien varaston ilman etsintälupaa ja antaa tämän kuulla kunniansa. Hän paljastaa, että hänellä on jo etsintälupa. Yhdessä he lähtevät tutkimaan varastoa, vaikka Bo pelkää heidän aikeidensa paljastuneen jo Moroneille. Matkalla heidän kimppuunsa käy kaksi korstoa. Kun Roman tulee tajuihinsa, hän näkee Bon makaavan huonossa kunnossa maassa. Roman kantaa Bon Bradyjen pubiin, jossa Kayla yrittää pelastaa veljensä.

Hope painostaa Johnia kertomaan totuuden agentista. John kertoo työskentelevänsä yhä ISA:n agenttina. Hope hermostuu, kun tajuaa, ettei John ole kertonut asiasta Marlenalle.

Kate peruu puheensa ja kehuu Lucasille Samin työpanosta Countess Wilhelminassa. Hän juttelee poikansa tämän kihlatusta. Lucas ei edelleen usko Katen täysin hyväksyneen Samia.

Jennifer vierailee Danielin luona. Daniel myöntää, ettei enää tunne mitään romanttista Jenniferiä kohtaan. He päättävät pysyä ystävinä.

Torstai

232

John ja Hope törmäävät Stefanoon tutkiessaan agentin murhaa. He syyttävät häntä murhasta, mutta Stefano vakuuttaa olevansa Alamainiassa vain hoitamassa työasioita. John ja Hope taas uskovat Stefanon vakoilevan heitä ja vaikeuttavan avioeron saantia. Stefano muistuttaa, kuinka rakastuneita he olivat prisenssa Ginan ja “soturina”. Ennen kun John ja Hope ehtivät kysellä enempää, Hope saa tietää Bon pahoinpitelystä. Sillä välin Stefano katoaa.

Kayla yrittää pelastaa Bota, joka on hakattu pahasti. Bo viedään sairaalaan, jossa hän vajoaa koomaan. Daniel selittää, ettei Bon tilanne vaikuta hyvältä. Roman vannoo löytävänsä syylliset pahoinpitelyyn.

Will ja Marlenan juttelevat Willin seksuaalisuudesta, mutta Will ei vieläkään pysty tulemaan kaapista. Marlena lupaa olla aina Willin tukena ja sanoo toivovansa, että tämä oppii hyväksymään itsensä.

EJ yrittää sopia Nicolen kanssa, mutta tämä ei halua kuunnella. Rafe näkee heidän riitelevän ja käskee EJ:n jättää Nicole rauhaan. Nicole kiittää häntä.

Jack ja Jennifer juttelevat pojastaan, mutta puheenaihe kääntyy pian Danieliin. Jennifer kertoo Danielin päässeen yli hänestä. Myöhemmin Jack ja Jennifer tapaavat Maggien. Yhdessä he juhlivat Tomin ja Alicen hääpäivää ja muistelevat onnellista paria.

Perjantai

242

Austin ja Carrie viettävät aikaa yhdessä. Carrie saa tietää voittaneensa hieronnan ja lähtee lunastamaan sitä. Austin on juuri menossa suihkuun, kun Abby ilmestyy oven taakse. Abby paljastaa järjestäneensä hieronnan Carrielle, jotta voisi viettää aikaa Austinin kanssa. Austin käskee Abbyn häipyä hänen elämästään. Abby purskahtaa itkuun ja selittää, kuinka paljon Austin merkitsee hänelle. Austin lohduttaa häntä halauksella. Sillä välin Carrie yrittää olla ajattelematta Rafea. Hän törmää Melaniien, joka tajuaa Abbyn olevan Austinin luona. Melanie yrittää estää Carrieta palaamasta huoneeseensa, mutta epäonnistuu. Carrie järkyttyy nähdessään puolialastoman Austinin pitelevän Abbya.

Brady saapuu tapaamaan Madisonia. Hän ilmoittaa Ianille aikovansa mennä naimisiin Madisonin kanssa. Ylimielinen Ian käskee Madisonin kertoa, kenet tämä todella haluaa. Madison kertoo päättäneensä jäädä Ianin vaimoksi ja rakastavansa tätä. Brady ei usko häntä. Madison vakuuttaa sen olevan totta. Brady uskoo häntä lopulta ja ryntää ulos. Madison alkaa itkeä ja sanoo vihaavansa Iania.

Kate esittelee Gabin ja Chadin Countess Wilhelminan toiselle johtajalle, hänen tyttärelleen, Billie Reedille. Billie on innoissaan nähdessään äitinsä ja veljensä, Lucasin. Hän ryhtyy heti töihin ja muuttaa kampanjan imagoa. Billie huomaa valokuvauksissa Gabin ihastuneen Chadiin. Gabin on yhä vaikeampi peitellä tunteitaan jutellessaan Chadin kanssa heidän menneestä suhteestaan. Kate kysyy, onko Billie ollut yhteydessä Bohon. Billie vakuuttaa päässeensä yli tästä, mutta ryntää sairaalaan Lucasin kerrottua Bon pahoinpitelystä.