26.3-30.3.2012

Maanantai

Maanantai

John pelkää Marlenan puolesta katsellessaan Stefanon korston lähestyessä tätä. Hän lupaa tehdä, mitä Stefano tahtookin. Stefano paljastaa tarvitsevansa prinsessa Ginan ja soturi-Johnin varastaman Anastasia-munan täydentämään kokoelmansa. John ja Hope ilmoittavat, etteivät muista, minne ovat munan piilottaneet. Stefano kertoo varautuneensa siihen. Hän aikoo hypnotisoida heidät takaisin Ginaksi ja soturiksi.

Will on palasina Katen paljastettua tietävänsä, että tämä on homo. Hän sanoo Katen olevan väärässä ja lähtee paikalta. Will törmää Marlenaan. Marlena huomaa Willin olevan poissa tolaltaan ja yrittää saada tämän avautumaan. Will sanoo vihdoin saattavansa olla homo.

Rafe palaa Nicolen luokse. Hän kertoo pyytäneensä Samilta avioeroa. Nicole on iloinen hänen puolestaan ja kannustaa Rafea nyt etsimään uuden naisen itselleen. Rafe lähtee etsimään Carrieta.

Austin haluaa saada avioliittonsa toimimaan. Carrie ei osaa sanoa juuta eikä jaata. Lopulta hän sanoo, ettei voi vain lopettaa liittoaan. Rafe ilmestyy paikalle ja kuulee sen. Hän uskoo Austinin ja Carrien palaavan yhteen ja lähtee huomaamatta. Carrie jatkaa sanomalla Austinille, ettei voi sanoa nyt, mitä hänen sydämellään on. Hän lähtee paikalta jättäen jälkeensä turhautuneen Austinin.

Stefano k√§tyri k√§y viem√§ss√§ paketin DiMeroiden kartanolle. Kate avaa sen. H√§n j√§rkyttyy tajutessaan Stefanon seuranneen Marlenaa. Kate pelk√§√§ Stefanon yh√§ olevan kiinni “Y√∂n kuningattaressaan”.

Daniel ja Billie törmäävät toisiinsa. Billie joutuu lähteämään juttelemaan agentti Spencerin kanssa. Paljastuu, että Billie työskentelee yhä ISA:lle. Agentti haluaa Billien etsivän todisteita DiMeroiden kartanosta.

Tiistai

Sami avautuu EJ:lle työongelmistaan. EJ tajuaa hänen vakoilleen Katea. EJ lupaa huolehtia Katesta Samin puolesta. Sami paljastaa Rafen haluavan eron. EJ vakuuttaa Samin selviävän tästä kaikesta. Myöhemmin he yrittävät miettiä, miksi he makasivat yhdessä, mutta eivät keksi vastausta.

Hope ja John pelkäävät, ettei Stefano muuta heitä hypnoosin jälkeen takaisin omiksi itseikseen. Heillä ei kuitenkaan ole muuta vaihtoehtoa, jos haluavat pitää Bon ja Marlenan turvassa.

Will myöntää Marlenalle olevansa mahdollisesti homo. Marlena vakuuttaa, ettei asiaa tarvitse pelätä. Hän haluaa jutella asiasta paremmin, mutta Will on eri mieltä. Myöhemmin Marlena törmää Kateen. Molemmat ovat huolissaan Willistä.

Ian pitää illallisen muotitoimittajille Madisonin, Bradyn, Katen ja Marlenan seurassa. Ian ärsyttää Bradya, joka juo itsensä humalaan. Brady järjestää kohtauksen ja nolaa itsensä. Marlena käskee hänen ryhdistäytyä. Madison käskee Bradyn olla välittämättä Ianista. Brady suutelee häntä, mutta Madison poistuu paikalta. Sillä välin Kate uskoutuu Ianille. Kate pelkää, että Stefano rakastaa yhä Marlenaa. Ianin mielestä Katen pitäisi jättää Stefano, mutta Kate vakuuttaa rakastavansa miestään.

Gabi viettää aikaa Willin kanssa. Hän haluaa samanlaisen työn kuin Will. Vastineeksi hän lupaa auttaa Williä. Samaan aikaan Chad yrittää liehitellä Melanieta. Melanie on mustasukkainen, koska naiset ovat alkaneet piirittää Chadia tämän ryhdyttyä malliksi. Hän myös mustasukkainen Gabin ja Chadin väliselle kemialle. Chad vakuuttaa rakastavansa vain Melanieta ja haluavansa vihdoin rakastella tämän kanssa. Ennen kun mitään ehtii tapahtua Melanie löytää korviksen Chadin sängystä ja ryntää pois paikalta.

Keskiviikko

Keskiviikko

Rafe ja Nicole törmäävät EJ:hin. Nicole kertoo EJ:lle hakeneensa avioeroa. EJ on murtunut ja yrittää vielä kerran saada Nicolen takaisin. Nicole pysyy vahvana ja ilmoittaa heidän suhteensa olevan ohi. Hänen lähdettyään Sami menee lohduttamaan EJ:tä. EJ paljastaa hänelle Nicolen maanneen Rafen kanssa. Sami on raivoissaan.

Carrie yrittää selvittää välinsä Samin kanssa, mutta täm syyttää häntä avioliittonsa pilaamisesta. Carrie käskee Samin ottaa vastuu omista teoistaan. Hän kertoo myös, ettei Austin pettänytkään häntä Abbyn kanssa. Sami haluaa tietää pysyvätkö Austin ja Carrie nyt yhdessä, mutta Carrie ei osaa vastata.

Myöhemmin Rafe tapaa Carrien, joka kertoo hänelle Austinista ja Abbystä. Rafe sanoo toivovansa, että Austin ja Carrie tulevat olemaan onnellisia yhdessä. Ennen kun Carrie ehtii vastata, Sami palaa vihaisena jultetuaan EJ:n kanssa. Sami kysyy Rafelta, makasiko tämä Nicolen kanssa.

Billie yrittää urkkia Katelta, onko Stefano Johnin ja Hopen ongelmien takana. Kate vakuuttaa miehensä olevan syytön. Billie ilmoittaa haluavansa muuttaa äitinsä luokse DiMeroiden kartanoon. Hän vie tavaransa sinne ja alkaa tutkia paikkoja. Billie löytää pöydältä kasan papereita ja alkaa lukea niitä, kunnes EJ yllättää hänet.

Will sanoo Marlenalle, ettei sittenkään ole homo. Marlena saa Willin myöntämään, että tämä vain pelkää menettävänsä unelmoimansa elämän. Hän lohduttaa Williä, joka ei ole vielä valmis hyväksymään itseään. Myöhemmin he törmäävät Kateen. Will poistuu paikalta. Marlena pyytää Katea olemaan painostamatta Williä. Kate loukkaantuu ja kysyy Marlenalta, onko tämän ja Stefanon välillä jotain.

Lexie lunastaa Aben putkasta ja pyytää tältä anteeksi. Hän sanoo olleensa liian ankara. Abe on antanut hänelle monta kertaa anteeksi, hänen täytyy nyt tehdä samoin. Abe muuttaa takaisin kotiin. He rakastelevat ja vannovat, ettei mikään enää tule heidän väliinsä. Lexie saa kovan päänsäryn, mutta vähättelee sitä Abelle.

Torstai

Torstai

Billie yrittää selitellä tekoaan EJ:lle, mutta kumpikaan ei tunnu luottavan toiseen. Billie kertoo muutostaan. Kun Kate palaa kotiin, EJ käskee hänen jättää Sami rauhaan. Jos Kate ei tottele, hän joutuu vastaamaan EJ:lle. Myöhemmin EJ menee tapaamaan Samia ja lupaa olla tämän tukena. Sillä välin Billie jatkaa nuuskimistaan kartanossa. Hän tiirikoi lukitun laatikon ja löytää todisteet isoista asekaupoista.

Kate vaatii saada tietää, mitä Marlenan ja Stefanon välillä oikein on. Marlena nauraa Katen syytöksille ja sanoo halveksivansa Stefanoa. Myöhemmin Marlena soittaa Romanille ja kertoo olevansa huolissaan Johnista. Kate jättää taas viestin miehensä vastaajaan.

Sami syyttää Rafea Nicolen kanssa makaamisesta. Carrie on yhtä ihmeissään kuin Rafekin. Rafe kiistää asian ja sanoo EJ:n valehdelleen. Sami ei usko sitä. Rafe yrittää saada Carrien uskomaan häntä, vaikkei voikaan kertoa tälle kaikkea. Carrie sanoo uskovansa, muttei kerro tälle epävarmuudestaan avioliittonsa suhteen.

Stefano tuo paikalle asiantuntijan hypnotisoimaan Johnin ja Hopen. Prinsessa Gina ja “Soturi” her√§√§v√§t ja alkavat suudella.

Perjantai

Perjantai

Stefano vaatii saada tietää, minne Gina ja John ovat piilottaneet hänen Anastasia-munansa. Hän lupaa maksaa heille, kun muna on toimitettu hänelle. Gina ja John palaavat hotellille ja huomaavat Stefanon tarkkailevan heitä kameroiden ja mikrofonien avulla. He tuhoavat kaikki vakoiluvälineet ja paljastavat aikovansa myydä munan ja kadota ikuisiksi ajoiksi. Sillä välin Stefano käskee kätyriensä seurata Ginaa ja Johnia. Gina ja John lähtevät ulos ja katoavat kätyrien näkyvistä.

Sami on yllättynyt, kun EJ esittelee hänelle asunnon, jonka hän on hankkinut Samille ja lapsille. EJ kertoo myös käskeneensä Katen jättää Sami rauhaan. Sami on kiitollinen EJ:n avusta. Myöhemmin he törmäävät Lucasiin. Lucas ilmoittaa, ettei pidä siitä, että Sami ottaa mitään EJ:ltä. Hänen kihlattunsa soittaa ja pyytää Lucasia palaamaan kotiin. Sami sanoo, ettei Lucas voi jättää häntä.

Nicole haluaa Rafen auttavan häntä katoamaan, jotta EJ ei löydä häntä. Rafe onnistuu suostuttelemaan Nicolen jäämään Salemiin ja lupaa auttaa tätä. He juttelevat Nicolen raskaudesta syödessään. EJ kuulee heidän keskustelunsa.

Melanie ja Abby purkavat tuntojaan pilalle menneistä suhteistaan. Melanie kertoo löytäneensä vieraan naisen korviksen Chadin sängystä. Abby ei usko Chadin pettäneen Melanieta. Samaan aikaan Chad kertoo Gabille korviksesta. Gabi sanoo korviksen kuuluvan hänelle. He menevät yhdessä selittämään asian Melanielle. Chadin ja Melanien sovittua ja lähdettyä yhdessä, Abby ilmoittaa Gabille, ettei usko tämän selitystä.