19.3-23.3.2012

Maanantai

Maanantai

Rafe ilmestyy Nicolen hotellihuoneelle katsomaan, miten tämä voi. Kun Nicole ryntää vessaan oksentamaan, Rafe tajuaa hänen olevan raskaana. Nicole sanoo, ettei halua EJ:n tietävän asiasta. Rafe lupaa olla Nicolen tukena ja kutsuu Danielin tarkastamaan voinnin.

Lucas ilmestyy auttamaan Samia etsimään Countess Wilhelminan vakoojan. Kun hän alkaa lähestyä totuutta, Samin on pakko tunnustaa olevansa itse vakooja. Lucas on raivoissaan, mutta Sami yrittää puolustella itseään. Sami sanoo haluavansa nyt oikeasti työskennellä Katelle.

Daniel ja Billie törmäävät toisiinsa kuntosalilla. Daniel opettaa Billietä nyrkkeilemään, mikä johtaa siihen, että Billie lyö häntä. Billie loukkaa lyönnissä ranteensa. Kun Daniel tarjoutuu katsomaan sitä, Billie kieltäytyy. Billie tietää hänen historiansa potilaidensa kanssa. He sopivat tapaavansa toistekin salilla.

Abe yrittää saada Lexien takaisin selittämällä, miksi hän varasti väittelykysymykset. Lexie sanoo Aben pettäneen hänen luottamuksensa ja satuttaneen heidän perhettään. Hän myöntää myös, ettei Theo halua tavata isäänsä.

Tiistai

EJ kertoo Katelle kaipaavansa Nicolea. Kate yrittää piristää häntä kertomalla, että EJ saattaa pian tulla viettämään enemmän aikaa lastensa kanssa. EJ haluaa lisätietoja, mutta Kate ei kerro enempää.

Daniel saapuu tutkimaan Nicolen. Hän kertoo tämän kärsivän nestevajauksesta ja laittaa tälle tipan. Daniel haluaa jonkun jäävän huolehtimaan Nicolesta yön yli. Rafe ilmoittaa jäävänsä. Hän ja Nicole lähentyvät puidessaan entisiä suhteitaan. Rafe sanoo avioliittonsa olevan ohi. Nicole taas on turhautunut, kun ei vieläkään ole täysin päässyt yli EJ:stä. Nicole tajuaa Rafen juttujen perusteella tämän rakastuneen Carrieen.

Myöhemmin Rafen  riisuutuessa, EJ ilmestyy yllättäen paikalle. EJ luulee Rafen ja Nicolen maanneen yhdessä. Hän haukkuu Nicolen pystyyn. Rafe lyö EJ:tä, joka poistuu paikalta vihaisena.

Daniel menee tapaamaan Melanieta, mutta Kate keskeyttää heidän juttutuokionsa. Hän käskee Danielin pysyä erossa Billiestä. Daniel jättää Katen puheet omaan arvoonsa ja lähtee.

Austin tuntee syyllisyyttä, kun Jack kertoo Abbyn murtuneesta sydämestä.

Melanie on pettynyt, koska Abby ei ole vieläkään kertonut Austinille totuutta. Abby selittää Carrien jättäneen Austinin toisen miehen takia, joten hänellä on mahdollisuus päästä yhteen Austinin kanssa. Melanie onnistuu lopulta suostuttelemaan ystävänsä kertomaan joka tapauksessa totuuden. Abby löytää Austinin pubista. Hän yrittää jutella tämän kanssa kahden kesken, mutta Austin tekee kaikkensa vältelläkseen häntä. Abby menee lopulta kotiin isänsä kanssa.

Gabi saapuu kertomaan Chadille, että heidän ensimmäinen mainoksensa on julkaistu lehdessä. Hän avautuu Chadille lapsuudestaan ja unelmistaan. Kun Melanie soittaa, Gabi piilottaa korvakorunsa Chadin sänkyyn.

Keskiviikko

Keskiviikko

 Marlena, Kayla, Lucas, Sami, Austin ja Caroline ovat kokoontuneet pubiin valmistautumaan Bon kunniaksi pidettävään messuun. Carrie ilmestyy paikalle Rafen kanssa. Tilanne kiristyy, kun kaikki saavat tietää Austinin maanneen Abbyn kanssa. Samalla myös Carrien tunteet Rafea kohtaan paljastuvat. Varsinkin Sami on raivoissaan.

Kaikki alkavat riidellä, kunnes Marlena muistuttaa, että he ovat siellä Bon takia. Rafe sanoo Carrielle, että kaikki Samista varoittaneet ovat oikeassa, koska Sami on heti soittanut Lucasille. Lucas ja Sami eivät voi uskoa, että Austin on maannut Abbyn kanssa. Sami kysyy Rafelta tämän tunteista Carrieta kohtaan. Rafe ei suostu vastaamaan. Caroline ja Marlena ovat huolissaan rikkinäisistä perheistään.

EJ julistetaan uudeksi pormestariksi. Lexien ja Aben välit ovat kireät. Jennifer yrittää lohduttaa Abea. Kate ja Billie saapuvat paikalle Johnnyn, Allien ja Sydneyn kanssa. He törmäävät Madisoniin ja Ianiin. Madison ja Billie myöntävät kunnioittavansa toisiaan. Billie on kiinnostunut Ianista, mutta Kate käskee hänen pysyä kaukana tästä. Ian muistuttaa Katea jättämään Madisonin rauhaan. Hän esittäytyy EJ:lle, joka pitää puheen, joss hän lupaa hankkiutua eroon Salemia vaivaasta korruptiosta. EJ:n ensimmäinen teko pormestarina on pidätyttää Abe ja Jennifer.

Ian yrittää selvitellä välejään Madisonin kanssa. Hän sanoo rakastavansa tätä ja haluavansa tehdä tästä onnellisen. Madison pyytää häntä siinä tapauksessa päästämään hänet yhteen Bradyn kanssa. Ian muuttuu kylmäksi ja käskee Madisonin olla enää ikinä kysymättä asiasta.

Torstai

Torstai

 Kate pyytää Samin töihin ja kertoo tälle tietävänsä, että Sami on vakoillut häntä.

John ja Hope päättävät selvittää, mitä Stefano haluaa. Stefanon korsto huumaa ja vie heidät selliin. Stefano puhuu heille näytön kautta. Hän tarvitsee heidän apuaan, mutta John ja Hope eivät suostu kuuntelemaan häntä. Stefano käskee korstonsa tappaa heidät.

Rafe vie Nicolelle ruokaa. Nicole on kiitollinen, mutta kyseenalaistaa Rafen motiivit. Rafe sanoo halunneensa varmistaa, että Nicole on kunnossa. Nicole on liikuttunut. Puhe kääntyy taas Samiin ja EJ:hin. Rafe ja Nicole myöntävät kaipaavansa eniten lapsia, mutta he eivät halua yhteen eksiensä kanssa.

Jack on lunastanut Jenniferin vankilasta. Jennifer on kiitollinen hänelle.

Abby törmää Austiniin. Hän sanoo haluavansa jutella yöstä, jolloin he rakastelivat. Jack ja Jennifer ilmestyvät paikalle juuri kuullakseen sen. Austin yrittää pyytää heiltä anteeksi. Abby yrittää puolustaa häntä, mutta Jack ja Jennifer ovat vihaisia. Hän murtuu lopulta ja kertoo, ettei ole maannut Austinin kanssa.

Perjantai

Perjantai

 John tietää Stefanon bluffaavan, koska tämä tarvitsee häntä ja Hopea. Stefano sanoo hänen olevan oikeassa, mutta paljastaa samalla, että hänellä on kätyri on varjostamassa Marlenaa. Hän näyttää heille todisteeksi suoraa videokuvaa Salemista.

Carrie kävelee keskelle Austin, Abbyn, Jackin ja Jenniferin kiivasta keskustelua. Hän järkyttyy, kun Abby sanoo, ettei ole koskaan maannut Austinin kanssa. Carrie ei ensin usko Abbya, mutta tämä vakuuttaa haluavansa vain korjata virheensä. Carrie antaa Abbyn kuulla kunniansa ja läimäyttää tätä. Sitten hän poistuu paikalta Austin perässään.

Sami yrittää ensin kiistää olevansa vakooja, mutta turhaan. Hän sanoo olevansa nykyään uskollinen työntekijä, mutta Kate ei usko häntä. Kate ilmoittaa soittavansa poliisille ja pitävänsä Samin lapset kaukana äidistään. Samin päivä pahenee, kun hän palaa kotiin. Rafe on siellä odottamssa. Hän haluaa avioeron.

Lucas näkee Willin ja Sonny pelleilevän. Hän varoittaa Williä siitä, että muut saattavat saada heistä väärän kuvan. Will suuttuu isänsä puheista. Kate ilmestyy paikalle ja kuulee heidän juttelevan. Hän jää kahden Willin kanssa ja paljastaa tietävänsä, että tämä on homo. Will on järkyttynyt.