12.3-16.3.2012

Maanantai

Maanantai

Carrie näkee Austinin ja Abbyn syleilevän. Austinin kauhuksi Abby kertoo, että hän ja Austin ovat rakastuneita toisiinsa. Melanie yrittää saada ystävänsä ulos huoneesta ennen, kun tämä ehtii pahentaa tilannetta. Austin selittää Carrielle, ettei rakasta Abbya. Kun Abby tajuaa Carrien olevan antamassa anteeksi Austinille, hän möläyttää rakastelleensa tämän kanssa. Austin ei pysty kiistämään asiaa. Carrie läimäyttää häntä ja ryntää ulos.

Koomassa makaava Bo on huonossa kunnossa. Daniel selittää tilanteen Billielle. Billie, Victor ja Maggie ovat toistensa tukena pelätessään Bon puolesta. Hope onnistuu vihdoin soittamaan Bon huoneeseen. Billie vastaa puheluun ja alkaa kertoa Hopelle Bon tilasta, kun Bon tila huononee äkkiä. Billie huutaa apua. Hope kuulee puhelimen toisessa päässä Bon olevan kuolemassa.

John ja Hope saavat tietää, etteivät he voi lähteä Alamainiasta ilman passejaan, jotka he joutuivat tullessaan luovuttamaan tuomarille. Passit palautetaan vasta kahden viikon kuluttua. John ja Hope ovat huolissaan Bosta ja Marlenasta ja haluavat päästä kotiin mahdollisimman pian. He päättävät käyttää hyväksi menneisyyttään taidevarkaina ja murtautua varastamaan passinsa.

Tiistai

Billie kertoo Hopelle Bon olevan kuolemassa. Lexie ryntää sisään ja käskee hänen poistua huoneesta. Puhelu katkeaa. Billie yrittää soittaa Hopelle, muttei saa yhteyttä tähän. Kate saapuu sairaalalle ja lohduttaa tytärtään. Lexie tulee ilmoittamaan, että Bon tila on vakaa, mutta muuten hän on huonossa kunnossa. Kate ja Billie juttelevat Stefanosta odottaessaan pääsyä Bon luokse. Kate mainitsee myös suhteensa Ianiin. Myöhemmin Billie käskee tajuttoman Bon sinnitellä.

Sillä välin Alamainiassa Hope on huolesta sekaisin. Hän haluaa päästä heti takaisin Salemiin Bon tueksi. Hope ja John eivät onnistu saamaan yhteyttä Salemiin. He murtautuvat Alamainian hallituksen rakennukseen saadaakseen passinsa takaisin. Etsiessään passejaan, joku astuu sisään ja sytyttää valot.

Lucasilla ja Willillä on tunteikas jälleennäkeminen. Lucas kertoo olevansa kihloissa ja yrittää tiedustella pojaltaan, mikä tätä vaivaa. Will välttelee vastaamasta, joten Lucas antaa hänen olla. Lucas kertoo, ettei pidä siitä, että Will työskentelee EJ:lle. Will paljastaa EJ:n kiristäneen häntä tiedolla, että Will ampui häntä vuosia sitten. Lucas on raivoissaan. Will yllättää hänet sanomalla, että hän pitää EJ:lle työskentelystä: sen tuomasta vallasta ja jännityksestä. Lucas ei halua poikansa menettävän sieluaan DiMeroille.

EJ lupaa Abelle luopua vilppisyytteistä, jos tämä jättää Lexien rauhaan. Abe ei suostu vaan vannoo taistelevansa vaimostaan. EJ ilmoittaa Romanille, että tämän työpaikka poliisissa on vaarassa tämän epäpätevyyden takia.

Keskiviikko

Keskiviikko

Carrie palaa kaupunkiin. Hän kertoo Rafelle saaneensa tietää Austinin maanneen Abbyn kanssa. Rafe lohduttaa häntä. Carrie uskoo itsekin olevan syypää avioliittonsa tuhoutumiseen. Hän sanoo pettäneensä Austinia henkisesti rakastuessaan Rafeen.

Epätoivoinen Austin yrittää etsiä Carrieta, mutta löytääkin Billien. Billie antaa veljensä kuulla kunniansa pettämisestään, mutta käskee tämän taistella avioliitostaan.

Myös Melanie ja Abby ovat palanneet kaupunkiin. Abby uskoo voivansa nyt olla yhdessä Austinin kanssa. Melanie yrittää takoa järkeä ystävänsä päähän. Hän sanoo Austinin ja Carrien rakastavan toisiaan. Melanie järkyttyy, kun Abby vahingossa paljastaa, ettei olekaan maannut Austinin kanssa. Abby yrittää selitellä puheitaan, mutta turhaan. Melanie käskee hänen kertoa Austinille totuuden.

John ja Hope ovat murtautuneet varastamaan passejaan. He yllättyvät, kun Stefano ilmestyy paikalle. Stefanolla on heidän passinsa, mutta hän ei suostu antamaan niitä heille. He kuulevat poliisien olevan tulossa. Stefano tarjoutuu järjestämään heidät nopeasti pois paikalta. John ja Hope eivät voi tehdä muuta kuin tarttua hänen tarjoukseensa. Stefano saa heidät ulos, mutta vaatii vastapalvelusta passeja vastaan.

Torstai

Torstai

Austin kuulee Carrien tunnustavan, että tämä rakastaa Rafea. Hän haluaa tietää, onko Rafellakin tunteita Carrieta kohtaan. Rafe ei vastaa. Austin ei pysty käsittelemään asiaa vaan lähtee. Carrie myöntää, ettei halua lähteä tämän perään. Hän haluaa olla Rafen kanssa. Rafe myöntää, että hänelläkin on tunteita Carrieta kohtaan, mutta he ovat kumpikin tahoillaan naimisissa.

Melanie yrittää saada Abbyn suostuteltua kertomaan totuuden Austinille. Abby uskoo yhä Austinin välittävän hänestä ja pelkää kaiken tämän jälkeen Austinin alkavan vihata häntä. Austin keskeyttää heidän juttutuokionsa.

Brady kertoo Marlenalle Madisonin mielenmuutoksesta. Marlena neuvoo häntä yrittämään saada Madisonin pois Ianin luota voidaakseen jutella tämän kanssa kunnolla. Brady uskoo, että Madisonista kannattaa taistella. Sillä välin Ian keskeyttää Madisonin työt. Hän uhkaa tuhota Madisonkin, jollei tämä ryhdistäydy. Brady saapuu vakuuttamaan Madisonille, että he kuuluvat yhteen. Madison tekee selväksi, ettei usko samoin. Hän antaa kihlasormuksensa takaisin Bradylle.

Victor, Maggie, Justin ja Adrienne osallistuvat Sonnyn ja Chadin kahvilan avajaisiin. Kaikki ovat varuillaan, kun Sonny kertoo sijoittajastaan, joka myöhemmin paljastuu Ianiksi. Chad on pettynyt, kun Melanie ei ilmesty avajaisiin. Melanie jättää Chadille viestin, jossa hän ehdottaa illallista myöhemmin. Gabi poistaa viestin ja ehdottaa itse yhteistä illallista Chadille.

Perjantai

Perjantai

Abby päättää kertoa Austinille totuuden, mutta haluaa Carrienkin olevan paikalle. Austin sanoo Carrien olevan Rafen kanssa. Abby tajuaa, että heidän liittonsa on isoissa ongelmissa. Hän päättää sittenkin olla tunnustamatta. Austin tekee selväksi, ettei aio mennä yhteen Abbyn kanssa.

Melanie on ärsyyntynyt, kun Chad ei ilmesty illalliselle. Sillä välin asiasta tietämätön Chad on syömässä Gabin kanssa. Gabi sammuttaa salaa Chadin puhelimen, jottei Melanie saa tähän yhteyttä. Myöhemmin Melanie ilmestyy paikalle sattumalta. Chad selittää, ettei saanut tältä mitään viestiä. Kateellinen Gabi katselee, kun he lähtevät yhdessä.

Sami palaa työmatkaltaan. Kate pakottaa hänet ylitöihin etsimään vakojaa. Sami yllättyy, kun Kate ilmoittaa Billien palanneen työskentelemään Countess Wilhelminaan. Kate lupaa huolehtia Samin lapsista sillä välin, kun tämä jää töihin. Myöhemmin Kate paljastaa Billielle Samin vakoilleen häntä ja aikovansa kostaa tälle.

Lucas saapuu ilmoittamaan EJ:lle, ettei Will enää työskentele tälle. EJ lupaa vapauttaa Willin heidän sopimuksestaan, mutta Will ei halua erota työstään. Will ja Lucas riitelevät asiasta, mutta Will ei muuta mieltään vaan jää töihin EJ:lle. EJ ei voisi ylpeämpi Willistä.

Brady ja Daniel juttelevat ihmissuhdeongelmistaan. Brady uskoutuu tilanteestaan Madisonin kanssa. Daniel neuvoo häntä jatkamaan elämäänsä ilman Madisonia.