8.10-12.10.2012

Maanantai

Vauvaansa sureva Nicole raivoaa sisäisesti nähtyään Jenniferin ja Danielin yhdessä. Hän varastaa sairaalatietonsa ja tuhoaa ne. Nicole törmää Rafeen ja valmistautuu kertomaan tälle keskenmenostaan.

Danielin ja Jenniferin herkkä hetki keskeytyy, kun Jennifer ottaa Nicolen puheeksi. Daniel lähtee juttelemaan Victorin kanssa. Sillä välin turhautunut Jennifer keskustelee Kaylan kanssa. Myöhemmin Daniel palaa kertomaan Jenniferille eroavansa työstään.

Sami painostaa Rafea kertomaan hänelle totuuden Nicolen vauvan isästä. Hän tarjoutuu auttamaan pitämään EJ:n erossa lapsestaan. Rafe kysyy Samilta, haittaako tätä, että hän ja Nicole saavat vauvan yhdessä. Sami lupaa olla Rafen tukena. He sopivat, että tämä on uusi alku heille. Alku, joka on rakennettu rehellisyyden ja avoimuuden varaan. Rafe alkaa tuntea syyllisyyttä valheestaan.

Stefano soittaa EJ:lle, joka miettii yhä Samia. EJ ei ota vastaan isänsä apua. Myöhemmin Stefano soittaa jollekulle, jonka toivoo auttavan häntä poikansa kanssa.

Katen kanssa jutellut Lucas haluaa korjata välinsä Willin kanssa. Hän pyytää Williltä ja Sonnylta anteeksi aiempaa käytöstään.

Tiistai

Sami ehtii Rafen luokse ennen Nicolea. Nicole tuntee olevansa ihan yksin. Kaikki, kenestä hän välittää, ovat yhdessä hänen vihamiestensä kanssa. Hän palaa Danielin luokse.  Daniel kertoo haluavansa muuttaa Utahiin Nicolen kanssa. Nicole toivoo sen olevan vastaus hänen rukouksiinsa. Jos hän pääsee pois Salemista Danielin kanssa ennen, kun vauvan kuolema paljastuu, hän ei ole menettänyt kaikkea. Nicole lähtee hakemaan tavaransa Jenniferin luota ja törmää tähän.

Daniel on kertonut Jenniferille eroavansa työstään ja lähtevänsä kaupungista. Hän ei vastaa tämän kysymyksiin. Jennifer uskoo Danielin ja Nicolen pakoilevan lakia ja joutuvan vielä vankilaan. Daniel ilmoittaa, ettei halua jutella Nicolesta, ja lähtee. Murtunut Jennifer törmää Billieen. Hänen mielipiteensä Nicolesta ei jää epäselväksi Billielle. Myöhemmin Billie tapaa Danielin ja sanoo, ettei ole ikinä nähnyt Jenniferiä niin vihaisena.

Sami ja Rafe palaavat paikalle, jossa he kävivät ensitreffeillään ja muistelevat menneitä. Rafe sanoo antaneensa Samille anteeksi. Myös Sami antaa anteeksi Rafen tunteen Carrieta kohtaan. Sami yrittää taas saada Rafen kertomaan, onko hän todella Nicolen vauvan isä. Rafe tukkii Samin suun suudelmalla. He päättävät lykätä yhteistä yötään, koska haluavat sen olevan erityistä.

Bo kertoo Hopelle päättäneensä, mitä hän haluaa tehdä elämällään. Hän haluaa purjehtia maailman ympäri perheensä kanssa. Hän näyttää Hopelle reittisuunnitelmansa. Hope huomaa kaikkien pysähdysten liityvän DiMeroihin. Bo ei kiistä asiaa. Marlena liittyy heidän seuraansa. Hän huomaa, ettei Hope ole yhtä innoistaan Bon ideasta kuin Bo itse. Hän kannustaa Hopea kertomaan Bolle todelliset tunteensa.

Bo kertoo Carolinelle suunnitelmastaan. Caroline unohtelee taas asioita. Bo kysyy Gabilta, onko tämä huomannut mitään outoa Carolinen käytöksessä. Gabi kertoo Carolinen sekoittaneen Shawnin ja Victorin ja lupaa pitää Carolinea silmällä. Bo lähtee tapaamaan Hopea. Hope kertoo, ettei ole innoissaan purjehdusreissusta.

Keskiviikko

Keskiviikko

Jennifer syyttää Nicolea Danielin elämän pilaamisesta. Jennifer vannoo, etteivät Nicole ja Daniel tule ikinä kasvattamaan Nicolen lasta yhdessä. Nicole melkein paljastaa menettäneensä vauvansa, mutta korjaa sanomisiaan ja sanoo odottavansa yhteistä tulevaisuutta Danielin kanssa. Nicole poistuu paikalta Bradyn saapuessa. Raivostunut Jennifer sanoo, ettei aio antaa Nicolen enää satuttaa Danielia.

Nicole palaa Danielin luokse. Daniel ei ole valmis lähtemään Utahiin vielä. Nicole hermostuu ja sanoo haluavansa lähteä heti.

Hope sanoo Bolle, ettei ole innoissaan matkasta. Bo myöntää miettineensä asiaa uudelleen. Ehkä matka ei olekaan hyvä idea. Bo kertoo olevansa huolissaaan Carolinesta. Hän lähtee tapaamaan äitiään. Bo yrittää ottaa puheeksi Carolinen muistiongelmat, mutta tämä suuttuu. Caroline alkaa huutaa ja kutsuu Bota Shawniksi. Bo on murtunut kuten Carolinekin tajuttuaan, mitä juuri tapahtui.

Abby on edelleen ihmeissään Melanien äkkilähdöstä. Hän kysyy Gabilta asiasta. Kun Abby näkee Nickin mustelmat, hän tajuaa Chadin ja Nickin tapelleen. Nick ja Gabi yrittävät saada hänet jättämään asian rauhaan. Abby lähtee tapaamaan Chadia. Chad ei halua vastata hänen kysymyksiinsä. Abby ei aio luovuttaa ennen, kun saa tietää totuuden.

Kate yrittää saada selville, onko Stefano soittanut Chadillekin. Chad aistii, että Katella on yhä tunteita Stefanoa kohtaan. Kate lähtee tapaamaan Nickiä tarjotakseen tälle työtä Mad Worldista. Nick on epäileväinen oltuaan ennenkin tekemisissä Katen kanssa ja kieltäytyy tarjouksesta.

Torstai

Torstai

Nicole rukoilee Danielia lähtemään kanssaan Utahiin. Daniel sanoo, ettei pysty lähtemään kaupungista niin nopealla aikataululla. Hän haluaa Nicolen käyvän lääkärissä ja varmistavan, että hän voi edes matkustaa näin viimeisillään raskaana. Nicole tajuaa olevansa loukussa. Hän ei pysty mitenkään salaamaan keskemenoaan Danielilta.

Jennifer sanoo Bradylle aikovansa pysäyttää Nicolen ennen, kun tämä pilaa Danielin elämän. Huolestunut Brady kysyy, mitä Jennifer aikoo tehdä, mutta tämä vastaa epämääräisesti.

Daniel lähtee sairaalaan. Nicole purskahtaa itkuun jäätyään yksin. Hän kuuluu Jenniferin jättämän viestin, jossa tämä pyytää Danielia tapaamaa hänet kaupungilla. Nicole lähtee aukiolle ja miettii Jenniferin puukottamista, mutta muuttaa mielensä. Nicole ja Jennifer alkavat riidellä. Nicole tartuu Jenniferiä kädestä. Jennifer vetää kätensä pois, mikä saa Nicolen kaatumaan alas portaita. Brady ja Billie näkevät sen. Brady ryntää Nicolen luokse. Jennifer katsoo tilannetta kauhuissaan.

Victor kysyy Danielilta, onko tämä lähdössä kaupungista. Hän pelkää Danielin heittävän elämänsä hukkaan Nicolen takia. Maggie keskeyttää heidän riitelynsä.

Rafe ja Sami törmäävät EJ:hin ennen treffejään. EJ ilmoittaa Rafelle, ettei tämä pysty pitämään häntä erossa omasta lapsestaan. EJ lähtee etsimään Nicolea Hortonien talosta, mutta Abby ilmoittaa tämän muuttaneen pois.

Caroline myöntää Bolle unohdelleensa asioita viime aikoina. Kun Bo ehdottaa Carolinen käyvän tarkastuksessa Kaylan luona, tämä suuttuu. Caroline tajuaa pian poikansa olevan oikeassa. He menevät yhdessä tapaamaan Kaylaa.

Stefano tapaa salaperäisen naisen ja selittää tarvitsevansa tämän apua yhdistääkseen perheensä. Nainen paljastuu Stefanon adoptiotyttäreksi, Kristen Blake DiMeraksi.

Perjantai

Nicolen synnytys käynnistyy kaatumisen takia. Jennifer tuntee olonsa hirveäksi. Nicole onnistuu syyttämään kaatumisestaan Jenniferiä. Brady ja Billie vahvistavat poliiseille kuulleensa Nicolen ja Jenniferin riitelevän ja nähneensä, miten Nicole kaatui. Nicole viedään sairalaan Romanin jäädessä kuulustelemaan Jenniferiä.

Nicole synnyttää kuolleen pojan. Hän ei voi vieläkään uskoa lapsensa kuolleen. Daniel saa kuulla Nicolen onnettomuudesta ja ryntää tämän luokse sairaalaan. Nicole syyttää Jenniferiä vauvansa kuolemasta. Sekava Nicole vannoo salaa kostavansa Jenniferille. Samaan aikaan Jennifer pidätetään Nicolen vauvan murhasta.

Rafen ja Samin treffit jatkuvvat kahvilassa. Sami miettii edelleen Nicolen vauvan isyyttä, muttei usko, että Rafe valehtelisi hänelle. Marlena ja John ilmestyvät paikalle. He ovat iloisia Samin ja Rafen yhteenpaluusta. Sami ja Rafe palaavat Rafen asunnolle ja suutelevat. John ja Marlena jäävät kahvilaan ja puhuvat elämästään ja siitä, miten helppoa se on tästä eteenpäin. He eivät tiedä Stefanon yrittävän suostutella Kristeniä palaamaan Salemiin.

Caroline pelkää sairastavansa Alzheimeria. Bo ja Kayla ovat hänen tukenaan.