29.10-2.11.2012

Maanantai

Sami kertoo Johnille ja Marlenalle Carolinesta samaan aikaan, kun Gabi soittaa Rafelle ja kertoo tälle samat uutiset. Rafe menee tapaamaan Carolinea, joka on urhea sairautensa suhteen. Hän sanoo toivovansa, että Sami ja Rafe saavat asiat selvitettyä hänen paluuseensa mennessä. Rafe etsii Samin käsiinsä. Hän on huolissaan, miten tämä kestää tilanteen. Samilla on vielä tuoreessa muistissa, miten Rafe loukkasi häntä luottamuksenpuutteella. Rafe sanoo rakastavansa yhä Samia.

Bo vierailee Victorin luona ja selittää lähteneensä Carolinen tueksi hoitoon Kaliforniaan. Victor sanoo olevansa ylpeä pojastaan.

John ja Marlena etsivät Bon käsiinsä. He tietävät tämän toimivan oikein, mutta John epäilee Bon päätöstä erota työstään. Bo myöntää turhautuneensa siihen, ettei Stefanoa ole lukuisista yrityksistä huolimatta saatu kukistettua. Hän sanoo kuitenkin keskittyvänsä nyt Carolinen hoitoon.

Sonny ja Will ovat sängyssä yhdessä, kun Lucas saapuu hakkamaan Sonnyn ovea. He pukeutuvat kiirestii ja avaavat oven. Will on vihainen isälleen. Lucas käskee Willin mennä hyvästelemään Carolinen. Will järkyttyy kuullessaan isoäitinsä lähdöstä ja sairaudesta. Lucas jää juttelemaan Sonnyn kanssa. Lucas ei selvästi pidä siitä, mitä tapahtui ennen hänen tuloaan. Sonny ei pyytele anteeksi vaan miettii johtuuko Lucasin epämukavuus siitä, ettei Sonny ole tyttö. Sonny päättää olla kertomatta Willille yhteenotostaan Lucasin kanssa tämän ollessa surullinen Carolinen tilanteesta. Lucas sanoo Billielle, että Sonnyn ja Willin suhde on virhe.

Tiistai

Nicole on hyväksynyt Danielin sopimuksen, olla nostamatta syytteitä Jenniferiä kohtaan, voidaakseen aloittaa tämän kanssa uuden elämän Hawaijilla. Hän pelkää silti totuuden vielä paljastuvan. Samaan aikaan Daniel melkein näkee toisen toisen vauvan asua, joka todistaa Nicolen olleen sairaalassa ennen kaatumistaan.

Justin käskee Jenniferin pitää matalaa profiilia, kunnes syytteistä on virallisesti luovuttu. Jennifer menee tapaamaan Danielia kiittääkseen tätä Nicolen mielen muuttamisesta. Hän tajuaa Danielin aikovan muuttaa pois osana sopimustaan pelastaa hänet. Daniel kiistää tekevänsä uhrausta, mutta Jennifer tietää hänen tehneen sen hänen takiaan. Jennifer rukoilee Danielia lopettamaan hänen suojelemisensa. Daniel möläyttää rakastavansa yhä Jenniferiä.

EJ keskeyttää Samin ja Rafen keskustelun. Hän kertoo, ettei aio nostaa syytteitä Rafea, Nicolea tai Danielia vastaan. Sami kysyy Rafelta, miksei tämä kertonut asiasta aiemmin. Hän tajuaa Rafen pitävän häntä itsekeskeisenä. He riitelevät. EJ vakuuttaa Samille pitävänsä tästä juuri sellaisena kuin hän on. Sami kiittää häntä. Samin lähdettyä Kristen ilmestyy paikalle ja sanoo voivansa nopeuttaa EJ:n yhteenpaluuta Samin kanssa.

Marlena saa tietää, että Kristen aikoo käydä hänen terapeutillaan. Hän ei usko sen olevan sattuma vaan Kristenin kuulla kunniansa. Kristen pysyy rauhallisena ja vakuuttaa syyttömyyttään. Myöhemmin Marlena käskee Samin lopettaa työnsä Kristenin alaisena.

Bo ja Caroline valmistautuvat lähtemään Kaliforniaan. He hyvästelevät Romanin, Kaylan, Hopen ja Ciaran ja lupaavat palata pian. Hope antaa Bolle läksijäislahjaksi perhevideoita ja tietoa Stefanosta, jotta Bo voi jatkaa DiMeroiden kukistamista. Bo ja Hope jättävät itkuiset jäähyväiset toisilleen.

Keskiviikko

Keskiviikko

Nicole lähtee sairaalasta ja palaa Danielin asunnolle. Hän unelmoi tulevasta. Vihainen EJ ilmestyy paikalle. Hän haluaa tietää, miksi Nicole luopui syytteistä Jenniferiä vastaan.

Daniel hyvästelee Jenniferin ja menee sitten hoitamaan eronsa sairaalasta. Sillä välin epätoivoinen Jennifer menee tapaamaan Maggieta tietäen, että vain hän voi takoa järkeä Danielin päähän.

EJ kuuntelee Kristenin tarjouksen. H√§n kysyy, miksi Kristen yritt√§√§ saada h√§net yhteen Samin kanssa. Kristen paljastaa haluavansa saattaa perheen yhteen. My√∂hemmin kutsumaton vieras astuu sis√§√§n Kristenin hotellihuoneeseen…

Marlena ei halua Samin olevan tekemisissä Kristenin kanssa. Sami pitää Marlenan huolta arvosteluna ja sanoo pystyvänsä pitävän huolen itsestään. Johninkin mielestä Marlena saattaa olla ylireagoida.

Abe yrittää piristää Carolinen tilannetta surevaa Kaylaa.

Torstai

Keskiviikko

Brady käskee Kristenin pysyä kaukana hänen perheestään. Kristen lupaa, ettei juoni mitään. Brady onnistuu loukkaamaan Kristeniä, mikä saa tämän läimäyttämään häntä. Kristen käskee Bradyn lähteä. Brady menee tapaamaan Johnia ja kysyy, mitä tämä ikinä näki Kristenissä. John vakuuttaa, ettei Kristen ole uhka. Brady aikoo varmistaa asian.

EJ raivoaa Nicolelle ja haluaa tiet√§√§ totuuden. Nicole ei paljasta mit√§√§n. EJ uskoo Danielin suostutelleen h√§net pelastamaan Jenniferin. Nicole ilmoittaa, ettei Jennifer voi mitenk√§√§n olla vastuussa vauvan kuolemasta. H√§n yritt√§√§ peitell√§ puheitaan, mutta EJ ilmoittaa kostavansa vauvansa kuoleman, vaikka se tarkoittaisi Nicolen ja Danielin tuhoamista. H√§n l√§htee tapaamaan Kristeni√§. Kristen k√§skee veljens√§ odottaa ja iske√§ vasta sitten…

Jennifer haluaa Maggien auttavan häntä pitämään Danielin Salemissa. Maggie soittaa Danielille ja pyytää tätä käymään. Daniel sanoo tekevänsä kaiken Jenniferin takia, mutta Nicolen kanssa yhteen päätyminen ei ole huono asia. Maggie on eri mieltä. Myöhemmin Jennifer palaa kartanolle ja törmää Danieliin. He ottavat yhteen. Daniel palaa Nicolen luokse, joka pelästynyt riideltyään EJ:n kanssa. Nicole haluaa lähteä Salemista välittömästi. Daniel on samaa mieltä.

Abby on innoissaan siitä, että syytteistä hänen äitiään vastaan on luovuttu. Jennifer paljastaa sen olevan Danielin ansiota. Abby menee tapaamaan Danielia ja saa kuulla tämän eroavan työstään lääkärinä.

Gabi on pettynyt tajutessaan, että Nickillä on ongelma Willin ja Sonnyn suhteen kanssa. He riitelevät asiasta. Nick onnistuu selittämään kantansa. Gabi hyväksyy hänen selityksensä. He suutelevat. Samaan aikaan Billie kertoo Willille, ettei Lucas pidä tämän ja Sonnyn suhteesta. Will kysyy Sonnylta, mitä tämän ja Lucasin välillä tapahtui. Sonny paljastaa olleensa eri mieltä Lucasin kanssa. Will etsii isänsä käsiinsä ja raivoaa tälle. Lucas haluaa tietää, makasivatko Will ja Sonny yhdessä.

Perjantai

Nicole huomaa, ettei Danielilla ole koruaan kaulassa. Daniel lähtee etsimään sitä sairaalaan. Sillä välin Nicole soittaa Samille. Hän toivoo tämän auttavan häntä EJ:n kanssa. Sami miettii, miksi Nicole muutti tarinaansa Jenniferistä. Hän epäilee Nicolen valehdelleen koko ajan. Nicole kiistää sen.

Daniel hyvästelee Victorin. Hän menee etsimään koruaan löydettyjen tavaroiden joukosta ja näkee tutunnäköisen vauvanvaatteen. Hän tietää sen olevan osa asua, jonka Nicole osti vauvalleen.

Jennifer tapaa Hopen. Hän kertoo aikovansa tunnustaa tönäisseensä Nicolea estääkseen Danielia lähtemästä. Hope yrittää puhua Jenniferille järkeä, mutta tämä haluaa tehdä kaikkensa auttaakseen Danielia kaiken sen jälkeen, miten Daniel on auttanut häntä.

Nick ja Gabi alkavat rakastella. He myöntävät tuntevansa itsensä onnekkaiksi löydettyään toisensa.

Kate törmää Sonnyyn ja varoittaa tätä etenemästä liian nopeasti Willin kanssa. Samaan aikaan Lucas vihjailee Willille, että Sonny on käyttänyt tätä hyväkseen. Hän uskoo Willin olevan Sonnylle vain uusi valloitus. Will puolustaa Sonnya ja lähtee tapaamaan tätä. Hän suutelee Sonnya intohimoisesti ja alkaa tentata, kuinka monen miehen kanssa Sonny on ollut. Sonny loukkaantuu tajutessaan, että kysymykset ovat oikeasti peräisin Lucasilta. Hän pyytää Williä lähtemään.

Sami suostuu työskentelmään Kristenin alaisena. Kristen lupaa hänelle bonuksen, jos hän saa tuhottua Katen. Stefano soittaa Kristenille ja pyytää hoitamaan yhden asian. Kristen lähtee tapaamaan Katea ja kertoo tälle viestin Stefanolta.