22.10-26.10.2012

Maanantai

Brady vierailee Jenniferin luona. Jennifer tajuaa Bradyn uskovan, että hän työnsi Nicolen alas portaita. Kuunneltuaan Bradyn selityksen, Jennifer tajuaa ainoastaan Danielin uskovan häntä.

Daniel yrittää saada Nicolen miettimään, onko tämä aivan varma, että Jennifer tönäisi häntä. Nicole vakuuttaa Jenniferin tönäisseen häntä tahallisesti. Hän sanoo uskovansa Jennferin olleen mustasukkainen ja halunneen hänet ja vauvan pois tieltä. Myöhemmin Jennifer saapuu tapaamaan Nicolea. Hän pahoittelee tapahtunutta. Tilanne kiristyy pian riidaksi.

Daniel vierailee Maggien luona tuntien syyllisyyttä. Hän yrittää sovittaa yhteen kaksi eri versiota samasta tilanteesta. Daniel pelkää Jenniferin joutuvan kärsimään. Maggie huomauttaa, ettei Daniel voi tehdä asialle mitään. Daniel saa idean. Hän palaa Nicolen luokse ja ehdottaa, että he lähtevät kaupungista yhdessä.

Marlena järkyttyy nähdessään Kristenin takaisin Salemissa. Hän ei tunne oloaan mukavaksi Kristenin seurassa. Kristen pysyy rauhallisena ja myöntää seuraanneensa Marlenaa puistoon. Hän kertoo haluavansa sopia heidän välinsä. Marlena ei ole kiinnostunut. Kristen poistuu paikalta. Marlena tajuaa, että hänen täytyy varoittaa Johnia. Hän huomaa kännykkänsä kadonneen ja uskoo Kristenin vieneen sen. Sillä välin Bradyn kanssa jutellut John on valmis liittymään Marlenan seuraan, mutta Kristen ilmestyy tapaamaan häntä.

T saapuu tapaamaan Williä ja Sonnya kahvilaan. He yrittävät kaikki tulla toimeen keskenään. Will ja Sonny lähtevät aukiolle, jossa Sonny alkaa leikillään puhua naimisiinmenosta. He huijaavat Katea ja uskottelevat menneensä juuri kihloihin. Will paljastaa lopulta heidän pilailevan.

Tiistai

EJ on raivoissaan Jenniferille lapsensa tappamisesta. Jennifer yrittää puolustaa itseään, mutta onnistuu suututtamaan EJ:tä enemmän. Hope ilmestyy paikalle ja heittää EJ:n ulos. Jennifer kertoo Hopelle tietävänsä nyt, ettei hän tönäissyt Nicolea tahallaan. Myöhemmin Lucas saapuu tapaamaan Jenniferiä ja on tämän tukena. Jennifer soittaa Danielille ja varoittaa tätä EJ:stä. Daniel vakuuttaa yhä uskovansa Jenniferin syyttömyyteen ja hoitavan asiat kuntoon. Jennifer uskoo, että Daniel yrittää pelastaa hänet.

Nicole on innoissaan, kun Daniel ehdottaa heidän muuttavan pois ja aloittavan uuden elämän pariskuntana. Rafe keskeyttää heidät ja ilmoittaa EJ:n suunnittelevan kostoaan. Kolmikko lupaa suojella toisiaan. EJ ilmestyy paikalle ja yllättää kaikki sanomalla, ettei aio nostaa syytteitä. Hänestä tuntuu, että kaikki ovat kärsineet tarpeeksi eikä ketään. Rafe kysyy myöhemmin EJ:ltä tämän motiiveista. EJ vakuuttaa olevansa vilpitön, mutta Rafe tajuaa asian liittyvän jotenkin Samiin.

Daniel vakuuttaa Nicolelle, että hänellä on tunteita tätäkin kohtaan. Jonain päivänä hän uskoo heidän jopa voivan olla rakastuneita. Nicole on valmis lähtemään kaupungista Danielin kanssa, mutta tällä on yksi ehto lähdölle. Daniel sanoo, ettei voi aloittaa uutta elämää tietäen, että Jennifer joutuu maksamaan teosta, jonka hän uskoo olleen onnettomuus. Hän sanoo, ettei epäile Nicolen kertomaa, muttei voi lähteä ennen, kun Nicole lupaa olla nostamatta syytteitä Jenniferiä vastaan.

Sami uskoutuu Lucasille Rafen valeesta. Hän on edelleen vihainen Rafelle siittä, ettei tämä kertonut totutta. Lucas huomauttaa Samin olevan tekopyhä, koska tämä on nostanut Rafen liian korkealle jalustalle. Myöhemmin Sami ja Rafe törmäävät toisiinsa aukiolla.

John yllättyy, kun Kristen ilmestyy hänen toimistoonsa. Kristen vannoo, ettei aio aiheuttaa ongelmia vaan haluaa solmia rauhan Johnin ja Marlenan kanssa. Hän muistuttaa olleensa eri ihminen tavatessaan Johnin ja seotessaan vasta menettäneensä heidän yhteisen vauvansa.Kristen sanoo ottavansa vastuun teoistaan, mutta John on yhä epäluuloinen. Marlena ryntää paikalle ja syyttää Kristeniä puhelimensa varastamisesta. Johnin sihteeri keskeyttää heidät ja sanoo löytäneensä Marlenan puhelimen tämän aamuisen vierailun jälkeen. Kristen lähtee paikalta. Marlena varoittaa Johnia luottamasta Kristeniin. Kristen menee tapaamaan EJ:tä ja tarjoutuu auttamaan tätä saamaan haluamansa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Kristen yllättää EJ:n tiedoillaan ja kertoo tietävänsä tämän haluavan Samin takaisin. Hän uskoo EJ:n luopuneen syytteistä näyttääkseen hyvältä Samin silmissä.

Sami on yhä raivoissaan Rafelle. He kinastelevat. Gabi ilmestyy paikalle ja esittää surunvalittelut vauvan puolesta. Rafe joutuu kertomaan uudelleen valehdelleensa vauvan isyydestä.

EJ soittaa Stefanolle ja valittaa Kristenistä. Hän käskee isänsä olla puuttumatta hänen asioihinsa.

Sami on kotonaan, kun Kristen ilmestyy paikalle. Hän tekee selväksi, ettei ole muuttanut mielipidettään Samista parempaan vuosien aikana. Sitten Kristen ilmoittaa olevansa Samin uusi pomo.

Bo ja Hope juttelevat Carolinen kanssa tämän tarvitsemasta hoitajasta. Caroline ei halua menettää itsenäisyyttään. Bo sanoo hellästi, ettei perhe halua jättää Carolinea yksikseen. Kayla saapuu paikalle kertomaan hoitopaikasta Carolinelle, mutta se on toisella puolella maata.

Chad ja Abby törmäävät toisiinsa kahvilassa. Stefano soittaa Chadille. Abby huomaa Chadin menneen tolaltaan ja tukee tätä. Chad saa kuulla EJ:n olleen Nicolen vauvan isä.

Torstai

Keskiviikko

Daniel sanoo, ettei halua Nicolen tai Jenniferin joutuvan kokemaan oikeudenkäyntiä. Roman tulee ottamaan Nicolen lausunnon. Nicole sanoo, ettei ole täysin varma, tönäisikö Jennifer häntä tahallaan. Kun Nicole kertoo lausunnostaan Danielille, tämä on kiitollinen. Daniel ehdottaa heidän muuttavan Hawaijille. Nicole on innoissaan.

Daniel löytää toisen osan vauvan asusta käydessään läpi Nicolen tavaroita. Toinen osa asusta on sairaalan löytötavaroissa, mikä voi todistaa Nicolen olleen sairaalassa ennen kaatumistaan.

Abby ja Jennifer tajuvat kumpikin yrittäneensä puhua Nicolelle ja mahdollisesti pahentaneensa tilanetta. Abby on huolissaan äidistään. Jenniferin työtoveri tulee haukkumaan tämän, koska Jennifer on nostanut sairaalan otsikoihin skandaalillaan. Abby menee sairaalaan hakemaan papereita äidilleen ja törmää Danieliin. Hän syyttä tätä Nicolen tuomisesta heidän elämäänsä. Daniel vakuuttaa kaiken järjestyvän. Roman menee kertomaan Jenniferille, että syytteistä tätä vastaan on luovuttu. Jennifer ei voi uskoa Nicolen muuttaneen lausuntoaan.

Chad on myötätuntoinen EJ:n menetystä kohtaan, muttei silti luota tähän.

Kristen ilmoittaa Samille, että tämä tulee jatkossa työskentelemään hänen alaisensa. Kristen lähettää Samin hakemaan EJ:n allekirjoituksen papereihin, joista Samin olisi pitänyt huolehtia kauan sitten. EJ yllättyy, kun Sami ilmestyy hänen toimistoonsa kuten Kristen aiemmin lupasi. Kristen tapaa Chadin ja törmää sitten EJ:hin. EJ ilmoittaa, ettei usko Kristenin pystyvän toteuttamaan lupaustaan saada EJ ja Sami takaisin yhteen.

Kayla ilmoittaa Carolinelle löytäneensä tälle hoitolan Kaliforniasta. Bo tarjoutuu lähtemään sinne äitinsä kanssa, vaikka hoito saattaa kestää kuukausia. Hän tajuaa pyytävänsä paljon Hopelta, mutta Hope tukee hänen päätöstään. Caroline ei aluksi suostu ehdotukseen, mutta Bo onnistuu muuttamaan hänen mielensä Hopen avulla.

Perjantai

Sami saa tietää Carolinen kärsivän muistiongelmista ja lähtevän Bon kanssa Kaliforniaan. Hän tuntee syyllisyyttä, ettei tiennyt asiasta aiemmin. Hän hyvästelee isoäitinsä Bon hyvästellessä Aben.

Kristen törmää Bradyyn, joka suojelevainen isäänsä ja Marlenaa kohtaan. Kristen kertoo muuttuneensa ja palanneensa solmimaan rauhan. Brady lupaa Marlenalle pitää Kristeniä silmällä. Myöhemmin Kristen törmää Johniin aukiolla. Yhdessä he auttavat pikkutyttöä, joka on kaatunut pyörällään. Marlena ilmestyy tapaamaan Johnia ja näkee tämän yhdessä Kristenin kanssa.

Nick tuntee olonsa epämukavaksi Sonnyn ja Willin seurassa, mutta yrittää peitellä sitä. Gabi kysyy häneltä asiasta. Nick sanoo olevansa vain ujo. Sonny ja Will pitävät hauskaa yhdessä. Tilanne kuumenee ja he valmistautuvat rakastelemaan ensimmäistä kertaa.