15.10-19.10.2012

Maanantai

Nicole haluaa tietää, uskoo Daniel on häntä. Daniel kertoo kuulleensa muiden versiot tapahtuneesta ja lähtee tapaamaan Jenniferiä kuultuaan tämän pidätyksestä.

Jennifer on putkassa, kun Hope ja Abby saapuvat tapaamaan häntä. Jennifer sanoo, ettei ole varma, mitä tapahtui. Hope lupaa palkata asianajajan. Daniel ilmestyy paikalle ja haluaa kuulla, mitä Jenniferin mielestä tapahtui. Jennifer ei usko tönäisseensä Nicolea tahallaan mietityyään asiaa. Daniel sanoo uskovansa häntä.

Rafe ja Sami melkein rakastelevat, mutta Danielin puhelu keskeyttää heidät. He uskovat Nicolen synnytyksen alkaneen. Rafe lähtee sairaalaan. Sami ei pidä siitä, että hänet jätettiin yksin. Rafe järkyttyy, kun Daniel kertoo Nicolen menettäneen vauvansa. Daniel pyytää Rafea vahtimaan Nicolea hetken. Rafe menee Nicolen luokse. He surevat yhdessä Nicolen vauvan kuolemaa.

Sillä välin hieman humalainen EJ menee Rafen asunnolle ja ottaa yhteen Samin kanssa. Hän tajuaa Rafen lähteneen sairaalaan ja lähtee sinne itsekin. Rafe ja Nicole juttelevat siitä, miten heidän täytyy jatkaa vauvan isyyden salailua. EJ kuulee heidän keskustelunsa.

Marlena ja John törmäävät Sonnyyn ja Williin. Sonny pyytää Johnia kahvilaan luennoimaan seikkailuistaan. John hermostuu, kun Sonny mainitsee Kristenin. John kieltäytyy luennon pitämisestä. Samaan aikaan Stefano tekee kaikkensa ssaadakseen Kristenin palaamaan Salemiin. Kristen suostuu lopulta. He päättävät, että on parasta, jos Kristen palaa kaupunkiin ilman Stefanoa.

Tiistai

EJ perääntyy pois huoneen ovelta ennen, kun Rafe ja Nicole huomaavat hänet. Hän soittaa Justinille ja pyytää tätä varaamaan heti DNA-testin vauvalle. EJ:n maailma murenee, kun hoitaja möläyttää vahingossa vauvan kuolleen.

Rafe lupaa pitää Nicolen salaisuuden. Hän järkyttyy, kun Nicole kertoo Jenniferi tönäisseen hänet alas portaita. Rafe lähtee ja jättää Nicolen lepäämään. EJ valmistautuu menemään Nicolen huoneeseen ja laittaa puhelimensa nauhoitukselle. Nicole yllättyy, kun EJ on mukava hänelle. EJ lupaa kostaa Jenniferille. Hän kertoo kuullensa Rafen ja Nicole aiemman keskustelun ja pyytää Nicolea vihdoin kertomaan totuuden vauvan isyydestä.

Sami miettii, onko Nicole synnyttänyt jo.  Hän päättää lähteä sairaalaan. Matkalla sinne hän törmää Marlenaan, jonka mielestä Samin kannattaisi odottaa kotona. Sami selittää aloittaneensa Rafen kanssa puhtaalta pöydältä, ilman salaisuuksia. Rafe palaa lopulta kotiin ja kertoo vauvan kuolleen. Sami lohduttaa häntä. He alkavat muhinoida.

Bo ja Kayla ovat huolissaan Carolinesta, joka ei ole mielissään näiden jatkuvasta hyysäämisestä. Bo lähtee tapaamaan Hopea. Roman saapuu tapaamaan äitään. Caroline joutuu kertomaan sairastavansa mahdollisesti Alzheimeria. Myöhemmin Caroline kysyy Kaylalta, miltä hänen ennusteensa näyttää, jos hänellä on Alzheimer.

Hope kertoo Bolle Jenniferistä ja kysyy sitten, miten Carolinen kanssa meni. Bo yrittää salata totuuden Carolinen toiveesta, mutta Hope huomaa hänen valehtelevan. Bo kertoo, miten Caroline sekoitti hänen Shawniin. Hope lohduttaa miestään.

Will ja Sonny törmäävät treffeillään Nickiin ja Gabiin, jotka ovat ensitreffeillään. Nick on hämmentynyt saadessaan tietää, että Will on homo. Gabi selittää seurustelleensa aiemmin Willin kanssa. Will ja Sonny lähtevät. Nick ja Gabi jäävät suunnittelemaan seuraavia treffejään.

Keskiviikko

Keskiviikko

EJ onnistuu saaman Nicolen vihdoin myöntämään, että hän oli vauvan isä. Hän lähtee. Sillä välin Rafe ja Sami ovat juuri aikomassa rakastella. EJ keskeyttää heidät. Hän syyttää Rafea valehtelijaksi. Sami on Rafen tukena. EJ soittaa nauhoittamansa pätkän keskustelustaan Nicolen kanssa.

Bo uskoutuu Hopelle Carolinen mahdollisesta Alzheimerista. Kayla vastailee äitinsä kysymykiin sairaudestaan ja mahdollisista hoidoista. Bo jää vahtimaan Carolinea yön yli. Victor saapuu paikalle ja kuulee Carolinen sekoittavan ihmiset. Hope etsii Carolinelle hoitokeinoja internetistä. Maggie näkee hänen tutkimuksensa ja huolestuu.

John ja Marlena viettävät romanttista iltaa. Kristenin yksityiskone laskeutuu Salemiin. John näkee painajaista Kristenistä.

Torstai

Keskiviikko

Bo kuuntelee Carolinen keskustelua Victorin kanssa. Victor ja Caroline muistelevat menneitä. Carolinen mentyä nukkumaan, Victor sanoo Bolle olevansa pahoillaan Carolinen tilanteesta. Bo lupaa pitävänsä hyvää huolta äidistään. Victor halaa Bota ja sanoo olevansa ylpeä tästä. Maggie ja Hope ilmestyvät paikalle ja ovat liikuttuneita Bon ja Victorin herkästä hetkestä. Hope tarjoutuu jäämään Bon kanssa vahtimaan Carolinea yön yli, mutta Bo haluaa Hopen menevän kotiin pitämään huolta Ciarasta.

John järkyttyy nähdessään Kristenin sängyssään. Hän herää ja helpottuu tajutessaan nähneensä vain unta. Hän lähtee kävelylle selvittämään päätään. John ei ymmärrä, miksi hän ajattelee Kristeniä nyt. Marlena liittyy hänen seuraansa. John ei kerro ajatuksistaan. He palaavat kotiin eivätkä tiedä Kristenin koneen laskeutuneen juuri Salemiin.

EJ soittaa Nicolen tunnustuksen. Sami ei aluksi sen olevan totta, mutta Rafe myöntää lopulta valehdelleensa. EJ lähtee ja jättää Samin ja Rafen kaksin. Sami antaa Rafen kuulla kunniansa. Rafe yrittää parhaansa mukaan selitellä tekoaan. Samista tuntuu, että Rafe käytti häntä hyväksi, koska hän antoi tälle monta mahdollisuutta kertoa totuuden. Sami tajuaa Rafen kertoneen Carrielle totuuden ja suuttuu entisestään. Hän lähtee.

EJ palaa toimistoonsa. Kristen vierailee hänen luonaan. EJ luulee häntä ensin äidikseen, mutta tajuaa, sitten kuka hän oikeasti on. Kristen selittää Stefanon lähettäneen hänet. EJ ilmoittaa, ettei tarvitse isänsä apua.

Perjantai

Justin kertoo Jenniferille, että tälle on määrätty takuut. Jennifer sanoo, ettei usko tönäisseensä Nicolea. Hän tietää kohtalonsa olevan Nicolen käsissä.

Nicole tunnustaa Danielille kertoneensa EJ:lle totuuden. Daniel pysyy rauhallisena ja vakuuttaa kaiken järjestyvän. Nicole pyytää häntä hakemaan muutamia tavaroita kotoa. Daniel törmää Jenniferiin ja on helpottunut, että tämä on päässyt vapaaksi. Jennifer sanoo olevansa kiitollinen, että Daniel uskoo hänen syyttömyyteensä. Daniel palaa Nicolen luokse ja kysyy, onko tämä täysin varma, että Jennifer tönäisi häntä.

Abby vierailee Nicolen luona. Hän pyytää apua äitinsä puolesta.

Kristen soittaa Stefanolle ja kertoo tapaamisestaan EJ:n kanssa. Sillä välin John muistelee Kristeniä. Hän ei ehdi Marlenan kanssa piknikille. Kristen näkee heidät yhdessä aukiolle ja näkee heidän lähtevän eri suuntiin. Marlena menee puistoon piknikille. Hän järkyttyy, kun Kristen  tervehtiii häntä.

Bo, Kayla ja Roman suunnittelevat, miten Carolinesta pidetään huolta. Roman pelkää Carolinen tilan pahenevan. He ymmärtävät Carolinen olevan niin ylpeä, ettei tämä hyväksy apua. Bo ilmaisee halunsa ryhtyä Carolinen ensisijaiseksi hoitajaksi. Hänellä on vapaata aikaa ja hän haluaa auttaa äitään.