1.10-5.10.2012

Maanantai

Sami on Rafen asunnolla. Hän haluaa tietää, onko heillä vielä mahdollisuus. Hän on murtunut, kun Rafe sanoo, etteivät he voi olla yhdessä.

Daniel kertoo EJ:lle, että Melanie om lähtenyt kaupungista. Nicole ilmestyy paikalle. Tilanne on kireä. EJ lähtee miettimään seuraavaa siirtoaan. Hän soittaa Rafelle ja varmistaa, että tämä pysyy erossa Samista. EJ menee suoraan Samin asunnolle ja esittää tietämätöntä. Sami alkaa itkemään Rafen perään EJ:n lohduttaessa häntä.

Nicole on Danielin tukena kuultuaan Melanien lähdöstä. Daniel lupaa pysyä Nicolen rinnalla niin kauan, kun EJ uhkaa tätä ja vauvaa. Myöhemmin Nicole törmää Rafeen, joka miettii Samia.

Abby käy tapaamassa Jenniferiä, joka aikoo yhä löytää käyttämän DNA-laboratorion. Jennifer on päättänyt suojella Danielia tämän kielloista välittämättä. Daniel kuulee Jenniferin soittelevan laboratorioihin EJ: nimissä ja nappaa vihaisesti puhelimen tältä.

Caroline juttelee Romanin kanssa Bosta. Myös Bo vierailee Carolinen luona. Caroline muistuttaa vuosien vierivän nopeasti eteenpäin. Samaan aikaan Hope saa kuulla, että kaksi poliisia tulee saamaan potkut budjettileikkausten takia.

Tiistai

EJ lohduttaa Samia. Raivostunut Chad ilmestyy paikalle ja vaatii saada tietää, miten EJ aikoo saada hänet ja Melanien takaisin yhteen. EJ juttelee hänen kanssaan. Myöhemmin Chad saa jäähyväiskirjeen Melanielta. Hän lähtee purkamaan vihaansa Gabiin.

Rafe törmää Nicoleen. Nicole kertoo suunnitelmastaan pitää vauvansa isyys salassa EJ:ltä. Hän alkaa miettiä, miten hänen salaisuutensa vaikuttaa Samin ja Rafen suhteeseen. Myöhemmin Rafe näkee EJ:n ja Samin läheikkäin kahvilassa ja keskeyttää heidät.

Daniel ei halua Jenniferin sekaantuvan Nicolen vauvan isyyssotkuun. Hän käskee Jenniferin pysyä erossa hänen asioistaan ja hänestä itsestään. Myöhemmin Maggie huomauttaa Danielille, että on selvää, että Danielilla on Jenniferillä on yhä tunteita toisiaan kohtaan. Jennifer ja Nicole törmäävät toisiinsa aukiolla ja alkavat kiistellä.

Keskiviikko

Keskiviikko

Rafe keskeyttää Samin ja EJ:n läheisen hetken. EJ lähtee soittamaan. Rafe varoittaa Samia siitä, ettei EJ ole oikea mies hänelle. Sami on hämmentynyt Rafen käytöksestä. Hän haluaa selityksen, miksi tämä koko ajan muuttaa mieltään. Rafe pitää suunsa kiinni ja lähtee.

Chad vannoo kertovansa poliiseille Gabin osallisuudesta Melanien kidnappaukseen. Nick ilmestyy paikalle. Hän uhkaa nostaa pahoinpitelysyytteen Chadia vastaan, jos tämä paljastaa Gabin teon. Chadin on pakko perääntyä. Hän ja Nick lähtevät laatimaan lakipapereita, joka vahvistaa heidän sopimuksensa. Myöhemmin Gabi kiittää Nickiä. He suutelevat.

Will vierailee Rafen luona ja kysyy tämän ja Samin suhteesta. Rafe sanoo heidän suhteensa olevan ohi. Hän toivoo Samin näkevän, ettei EJ tule ikinä muttumaan. Sillä välin Sami ja EJ palaavat kotiin ja törmäävät Chadiin. Samin poistuessa huoneesta, Chad paljastaa, ettei Gabi joudu maksamaan teostaan. EJ vie Chadin ulos aukiolle. Chad tunnustaa tehneensä sopimuksen Nickin kanssa. EJ tajuaa, ettei hänellä ole enää mitään, millä kiristää Rafea. Hän raivostuu. Chad on ihmeissään veljensä reaktiosta. He lähtevät omille teilleen eivätkä huomaa, miten Sami ilmestyy varjoista kuultuaan koko jutun.

Abby kysyy Danielilta Melanien lähdöstä. Hän kertoo äitinsä ongelmista Nicolen kanssa. Myöhemmin Abby kannustaa Jenniferiä suojelemaan Danielia Nicolelta.

Jennifer antaa Nicolen kuulla kunniansa keskellä aukiota muiden ihmisten kuunnellessa. Hän syyttää tätä Danielin elämän pilaamisesta. Nicole esittää viatonta. Brady ilmestyy paikalle ja keskeyttää riidan. Nicole ilmoittaa Jenniferille muuttavansa Danielin luokse. Brady vie Jenniferin kotiin. Jennifer pyytää Bradya huolehtimaan Danielista. Brady lähtee tapaamaan Danielia ja sanoo uskovansa, että Jenniferillä on yhä tunteita tätä kohtaan. Daniel myöntää rakastavansa yhä Jenniferiä. Nicole salakuuntelee heitä ja on murtunut kuulemastaan. Daniel vakuuttaa Bradylle olevansa kuitenkin Nicolen tukena niin kauan, kun tämän vauva tarvitsee häntä.

Billie kannustaa Bota eroaamaan työstään. Hänen mielestään Bon kapinahenki ei ikinä sopinut poliisille. Myöhemmin Bo kertoo Carolinelle, ettei tiedä, mitä tehdä. Caroline käskeee Bon ottaa riski.

Torstai

Torstai

Gabi menee kertomaan Rafelle, ettei hän tule joutumaan vankilaan kiitos Nickin. Rafe tajuaa, ettei EJ voi enää kiristää häntä.

EJ juttelee asianajajan kanssa siitä, miten tehdä tyhjäksi Gabin syytteistä vapauttava asiakirja. Asianajajaj ilmoittaa asiakirjan olevan täysin laillinen eikä sille voi tehdä mitään.

Sami menee tapaamaan Chadia. Hän haluaa tietää, miksi EJ on niin kiinnostunut Gabista. Sami tajuaa EJ:n kiristäneen Rafen pysymään kaukana hänestä.

Myöhemmin Chad tajuaa EJ:n ajatelleen vain omaa etuaan väittäessään auttavansa häntä Melanien kanssa. Hän kertoo, miten Sami auttoi häntä tajuamaan asian. EJ raivostuu ja lähtee etsimään Samia.

Samilla ja Rafella on vaikeuksia löytää toisiaan. He törmäävät lopulta toisiinsa aukiolla. He juoksevat toistensa luokse ja suutelevat EJ:n katsellessa.

Maggie juttelee Jenniferin kanssa Danielista. Hän kertoo, miten loukkaantunut Daniel on Jenniferin sanoista. Sillä välin Nicole tekee kaikkensa pitääkseen Jenniferin ja Danielin erossa toisistaan. Hän ehdottaa Danielille muuttoa Utahiin, koska sikäläinen laki auttaa pitämään EJ:n erossa vauvasta. Daniel ei ole innostunut ajatuksesta, mutta Nicole ei luovuta.

Jennifer päättää mennä pyytämään anteeksi Danielilta. Hän sanoo haluavansa heidän yhä olevan ystäviä. Danielin mielestä se ei ole hyvä idea Nicolen takia. Samaan aikaan Nicole saapuu sairaalalle ultraäänitutkimukseen. Sijaislääkäri kytkee Nicolen sikiön sydänäänimonitoriin. Lääkäri sanoo, ettei löydä vauvan sydämensykettä. Nicole pelästyy.

Perjantai

Testit vahvistavat, että Nicolen vauva on kuollut. Nicole lyhistyy vauvansa menettämisen tuskasta. Sillä välin Daniel ilmoittaa Jenniferille, etteivät he voi olla ystäviä. Juteltuaan Maggien kanssa, Daniel alkaa suhteensa syventämistä Nicolen kanssa. Hän lähtee sairaalle, jossa Jennifer loukkaa kätensä. Daniel hoitaa Jenniferiä. Danielia etsivä Nicole näkee heidät yhdessä, mikä vain pahentaa hänen oloaan.

EJ katselee, miten Rafe ja Sami iloitsevat yhteenpalustaan. Rafen lähdettyä hakemaan ruokaa, Sami raivoaa EJ:lle tämän petoksesta. EJ huomauttaa ajan näyttävän, että Rafe on ihan yhtä paha valehtelija. Myöhemmin Sami kertoo Rafelle jutelleensa EJ:n kansa ja pyytää Rafeakin kertomaan totuuden Рonko hän todella Nicolen vauvan isä? Sami lupaa auttaa Rafea EJ:n uhkailujen kanssa. EJ mököttää toimistossaan, kun Stefano soittaa hänelle.

Rafe kiittää Nickiä Gabin auttamisesta. Nick vakuuttaa olevansa vain ystäviä Gabin kanssa ja lupaa, ettei tule satuttamaan tätä.

Bo saa kuulla, että kaksi poliisia on saamassa potkut. Hän tekee päätöksensä ja antaa Romanille eropaperinsa. Hän ei vieläkään tiedä, mitä tehdä elämällään. Hän aloittaa viettämällä aikaa Hopen ja heidän tyttärensä kanssa.